2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Her yıl iyi yabancılar tutturamayabiliriz.

İyi oyuncu iyi oyuncularla oynamak ister Bahçeşehir daha iyi yabancılar bulursa vasat yerlileri olan bizi tercih etmeyebilir.

Erden Timur ve müstakbel başkan adaylarına da bravo, kaliteli yerliler icin gerekli imkanı saglayamamis görünüyoruz

Kısa ikilisi seneye de devam edecek bildiğim kadarı ile

Bir pg ile sf daha alırız en fazla Kenan ve Erkan deniyor inşallah olur ama olmazsa şaşırmayız. Muhsin de Mahir de gücüyle ön plana çıkan oyuncular Efes 'e isteyen vardır da ben olsam düşünmezdim üst düzey için

Valla ben birçok yorumu okumuştum.Samet gelsin diyen oldu,Muhsin diyen oldu,Furkan Haltalı diyen oldu ama Mahir yazan hiç görmedim.

Biz neden net katkı vermeyen isimleri alıyoruz ? Seçim sürecinden ötürü oyuncularla anlaşamamaktan mı ? Boşta oyuncu olmadığından mı ?

Geçen gün Metin Türen yazdıktan sonra aklıma Mahir Ağva da geldi ama yazmayı unuttum. Şimdi karşımda görünce şaşırdım.

Erden Timur - Turgay Zeytingöz işbirliğinden Yunus Emre ve Mahir gibi isimlerin çıkması da ilginç doğrusu.

Daha önce yazmıştım, Galatasaray’da güzel şeyler uzun sürmediği için beklentimi düşük tutuyorum zaten.

Son düzenleme:
Kadro tam belirli olmadan yine gereksiz yangın yapılıyor. Diğer transferler bir açıklansın da ona göre yorumumuzu yaparız. Yorumlara bakınca gören de mahir ilk 5 başlayıp 30 dk süre alacak sanır :)

Kimsenin kimseyi suçlayıcı konuştuğu,kimseninde oyuncuları yerden yere vurduğu yok ki :) bir transferi beğenip veya beğenmemek 1 senedir bu yapıya emek verenlere saygısızlık olmuyor,Allah razı olsun emek verenlerden.Bunlar olmazsa sohbetlerimiz biter :)

Mahir,Yunus Emre kucuk hedefleri olan takimlarda ancak oynarlar. O da ilk 5 mechul. Muhsin Yasar,Egehan Arna gibi isimler varken Karsiyaka'da tutunamayan Olin Edirne oyuncusu Yunuslara kaldiysak seneye isimiz zor.

Daha önce de dediğim gibi Furkan Haltalı ismine çok yükselmiştim. Çok beğeniyorum kendisini Olur mu acaba diye içimden geçirdim. Yine Muhsin Yaşar da hep düşündüğüm birisiydi ama olaya başka taraftan bakacak olursak; elimizde Sadık diye bir oyuncu var. Biz onu 4 numara olarak oynattığımız süre kadar 5 numara olarak da kullandık. Bu iki isimden birini alıyor olsak Sadık'ın süreleri azalacak. Sadık bizim ciddi yatırım yaptığımız bir oyuncu. Belki de bunu düşünerek orayı idare edebilecek bir oyuncu eklediler takıma. Yani bu seneki kadrodan yola çıkarsak Kravish, Kerry ve Sadık 25 dakika süre bulsa bize 5 dakikalık bir oyuncu gerekiyor sadece. Hadi biri de faul problemine girip 20 dakika süre alsa kalıyor bize 10 dakika. 10 dakika için de Mahir gayet anlaşılabilir bir oyuncu. Ege ve Ragıp ikilisinden daha iyi en azından.

Ertuğrul Erdoğan 'in takımında da Can Korkmaz vardı iyi yabancılar bulunca Can Goksenin Ege ile bir playoff yarı finali yapmıştık.

Doğa Sigorta gitti Nef geldi ama bütçe hemen hemen aynı. Bizden düşük yada benzer bütçeli takımlar geçmişte Berk Samet Muhammed Metecan Egemen Onuralp Metin Birkan Alperen Samet Egehan İsmet gibi oyuncuları alabildi. Beşiktaş Egehan Arna'yi altyapısından çıkarmadı transfer etti çok da para vermedi. Samet Beşiktaş Telekom Karşıyaka gördü Berk Uğurlu Karşıyakaya Tofaşa transfer oldu Metin Telekom Bursa vs gördü. Kenan 3-4 sezon para sıkıntısı çeken Beşiktaş'ta oynadı. Karşıyaka Daçka Telekom Beşiktaş Bursa Tofaş ortalama bütçelere bunları yaparken Can Korkmaz dışında son 5 sezonda doğru dürüst yerli alamamışız. Sorun sadece para değil cüzi kontratlara oynayanlar oldu Egemen Afyon gördü İsmet Beşiktaş'ta kaça oynadı?

Son düzenleme:
10 dk rol oyuncusu diye tek yönlü veya kısıtlı oyuncuya özellikle uzunsa faydası kadar zararı olur. O 10 dk da hücumda bir kişi eksik oynarsın. 3. yerli uzun lüks ve gereksizdir bence Bahcesehirdeki Hadi gibi. Ama 2.yerli uzun backup değil ciddi rotasyon oyuncusudur faul problemi sakatlık dışında da ciddi rol vermen gerekir 2 yabancı uzunla maçı bitirmek çok zor.

Ertuğrul Erdoğan 'in takımında da Can Korkmaz vardı iyi yabancılar bulunca Can Goksenin Ege ile bir playoff yarı finali yapmıştık.

Doğa Sigorta gitti Nef geldi ama bütçe hemen hemen aynı. Bizden düşük yada benzer bütçeli takımlar geçmişte Berk Samet Muhammed Metecan Egemen Onuralp Metin Birkan Alperen Samet Egehan İsmet gibi oyuncuları alabildi. Beşiktaş Egehan Arna'yi altyapısından çıkarmadı transfer etti çok da para vermedi. Samet Beşiktaş Telekom Karşıyaka gördü Berk Uğurlu Karşıyakaya Tofaşa transfer oldu Metin Telekom Bursa vs gördü. Kenan 3-4 sezon para sıkıntısı çeken Beşiktaş'ta oynadı. Karşıyaka Daçka Telekom Beşiktaş Bursa Tofaş ortalama bütçelere bunları yaparken Can Korkmaz dışında son 5 sezonda doğru dürüst yerli alamamışız. Sorun sadece para değil cüzi kontratlara oynayanlar oldu Egemen Afyon gördü İsmet Beşiktaş'ta kaça oynadı?

Katılıyorum. Geçmişte yaşananlardan, ödemelerden vs. dolayı oyuncular için cezbedici bir kulüp değiliz. Öncelikle bu kötü imajı düzeltmemiz gerekiyor sanırım. Yoksa Galatasaray ismi yeterli olmalı bir oyuncu için.

Kenan ile Erkan Yılmaz ıda alabilirsek kadroya bence yeterli olur. Yalnız uzun rotasyona 4-5 pozisyonları oynayabilen 6.yabancı şart olacak gibi.

Donta Hall ı takip eden varmı bize düşermi.