Takıma katkı verebilecek her yerliye gidildiğini fakat alınamadığını düşünüyorum, zaten herkesin yazdığı isimler ya takımlarıyla uzattılar ya da transfer oldular. Zaten iyi katkı verebilecek yerli sayısı çok azdı,onlarla da anlaşamadığımız Yunus ve Mahir transferlerinden belli oluyor. Bu ikili direkt olarak Eray-Ege ikamesi, olumlu veya olumsuz anlamda çok fark etmeyeceklerdir önümüzdeki sezon. Biz yine dar rotasyonla yabancılarımızın eline baktığımız bir sezon izleyeceğiz gelecek sezon da.
Sanıyorum piyasada alabileceğimiz 2 eli yüzü düzgün yerli kaldı, Enes Berkay ve Erkan Yılmaz, şu ana kadar Fenerbahçe ve Karşıyaka'nın yerli hamlesi yapmadığını düşünürsek,bunları da alamamız muhtemel, o yüzden gelecek sezon Rıdvan-Yunus-Göksenin-Okben-Canberk-Sadık-Mahir gibi bir yerli rotasyonumuz olacak gibi duruyor.
Sanıyorum piyasada alabileceğimiz 2 eli yüzü düzgün yerli kaldı, Enes Berkay ve Erkan Yılmaz, şu ana kadar Fenerbahçe ve Karşıyaka'nın yerli hamlesi yapmadığını düşünürsek,bunları da alamamız muhtemel, o yüzden gelecek sezon Rıdvan-Yunus-Göksenin-Okben-Canberk-Sadık-Mahir gibi bir yerli rotasyonumuz olacak gibi duruyor.