2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Metin Turen ve Muhsin Yasar Gaziantep Basketbolla anlasmis.
Doğruysa Antep de bütçe arttırdı demektir. Antep Muhsin ve Metin'i alıyor biz Mahir'i. Ilk 11 takım arasında 9. büyük bütçe bizdedir muhtemelen. (Beşiktaş ve Daçka belki bizden düşüktür)

9 takımdan kötü yerliler ve bütçeyle tavanımız bu sezon olur. Bu sene ne yaptıysak o. Yabancı bütçesini artirinca Bost Melo Canaan Blackshear Ndour Kravish ' den daha iyisini bulacaksın diye bir şey yok. Avrupa basketbolunun tavanı belli. Patric Young her sene bulunmuyor para olsa da olmayan oyuncuyu alamazsın ki para yok

Furkan Haltalı Karşıyaka işi olmamış diyorlar. Kenan Erkan Furkan yapsak bari

Bizim de almamız zor 1 yıl daha sözleşmesi var geçen sene hocanin papaz olup süre vermediği adam için bile epey uğraştırıp 200 bin dolar civarı istemişlerdi Furkan için en az 300 isterler herhalde belki de daha fazla

Bizim de almamız zor 1 yıl daha sözleşmesi var geçen sene hocanin papaz olup süre vermediği adam için bile epey uğraştırıp 200 bin dolar civarı istemişlerdi Furkan için en az 300 isterler herhalde belki de daha fazla

Karşıyaka nın bile buy out ödemeyi göze alıp ilgilendiği bir oyuncuyu bizde alabiliriz diye düşünüyorum.

Bu arada uzun arayışım devam ediyor Tonye Jekiri bize düşermi acaba. Birde Melo yerine Freeman geçiyor aklımdan nedense. Hoca Rusya dan bir iki oyuncu gözüne kestirmiştir.

Karşıyaka nın bile buy out ödemeyi göze alıp ilgilendiği bir oyuncuyu bizde alabiliriz diye düşünüyorum.

Bu arada uzun arayışım devam ediyor Tonye Jekiri bize düşermi acaba. Birde Melo yerine Freeman geçiyor aklımdan nedense. Hoca Rusya dan bir iki oyuncu gözüne kestirmiştir.

KSK işi ne kadar ileriye gitti bilmiyoruz ki fiyat sormak ilgilenmek ücretsiz sonuçta benim de okuduğum yerlerde olay direkt kazandı gibi yazıyordu.Butce anlamlı ölçüde artacak ise başka tabi de aldığımız isimlerden şimdilik öyle bir mesaj da yok bir tek Burahan ile ilgilenmiş olmamız bellki o yönde bir done sayılabilir tabi