2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Kenan ile Erkan Yılmaz ı alsalar bari. Kenan - Göksenin - Erkan - Sadık - Mahir den oluşan ana yerli rotasyonu fena sayılmaz yinede.

Bost-Kenan-Yunus
Melo-Can Maxim
Stanton Kidd-Erkan-Goksenin
Kerry-Sadik
Alpha Kaba-Ndour (6. Yabanci)-Mahir
Can Maxim’i zorunluluktan orayi doldurmak icin yazdim.

Mahir Ağva alemciymiş, salonda geçirdiği zaman kadar mekanlarda takılıyormuş, İstanbul gece hayatından uzak durmalı, dış şutu dışında cezbeden çokta bir yönü yok.

Ahmet Düverioğlu Melih ile arası bozukmuş büyük ihtimal boşa çıkacakmış, Mahir'den 10 kat daha fazla katkı verirdi.

Yerli PG'de Kenan Berk Kartal 3 oyuncudan biri olacak gibi duruyormuş. Kenan önde gibiymiş.

Mahir Ağva alemciymiş, salonda geçirdiği zaman kadar mekanlarda takılıyormuş, İstanbul gece hayatından uzak durmalı, dış şutu dışında cezbeden çokta bir yönü yok.

Ahmet Düverioğlu Melih ile arası bozukmuş büyük ihtimal boşa çıkacakmış, Mahir'den 10 kat daha fazla katkı verirdi.

Yerli PG'de Kenan Berk Kartal 3 oyuncudan biri olacak gibi duruyormuş. Kenan önde gibiymiş.

Mahir'in önüne yerli uzun olasılığı varmiymis ayrıca kaynak kim acaba

3. yerli uzun gereksiz bir transfer olur gelen oyuncu için de yazık havlu sallayacagina süre alacağı bir takıma gitsin.

Ahmet Duveroglu ayrılabilir karar sportif değil hatta memnunlar performans açısından belki kalır belki gider 50-50 deniyor. Ayrilsa bile bize kalmaz Telekom Bursa Bahçeşehir Tofaş Daçka Karşıyaka vb. almazsa belki alabiliriz.

Karşıyaka Furkan Haltalı, Samet Geyik ve Erkan Yılmaz için teklif götürmüş. Burak Can Yıldızlı 'yla da yolları ayiriyormus.

Son düzenleme:
Bost dışında hiçbir yabancıya yüksek ücret ödenmesin Blackshear Melo dahil uygun bir artışla kalmaya razı değillerse yollar ayrılabilir.

Yerli rotasyonunu oturtmak daha kritik seçenekler kısıtlı çünkü. İyi arastirdiktan sonra 300 bine iyi yabancılar bulunur.

Kenan'in basketbol yeteneklerine asla guvenmem.Kenan,Yunus,Mahir,Berk gercekten siradan oyuncular.Kartal ise bir tik bunlardan ust grupta. Kenan Serbest atislari bazen airball atar. Euroleague'de Cska karsisinda fbyi yakan isimdi gecen sene. Yerli guard olarak keske Dackadan Dogus olsa. Yerli kalitesi anlasilan dusmeye devam edecek gibi duruyor. Alinmasi gerekenler Muhsin,Dogus,Erten Gazi,Furkan Haltali,Egehan Arna tarzi isimler. Yunus-Mahir isimlerini kim ortaya attiysa ben bunda art niyet ararim.(Cebe para atma-menejerle is cevirme operasyonu ) . Hic bir done,istatistik, parametre,soz laf Yunus ve Mahirin bana vasat basketbolcu oldugunu ispatlayamaz.Vasat alti otesindeler.

Beşiktaş bütçe dusurdukten sonra Semih Erden Burakcan Yıldızlı 2 sezon, Samet Geyik 3 sezon, Sertaç Şanlı 2 sezon, Oğuz Savaş, Kenan Sipahi 4 sezon, Erkan Veyseloglu 3 sezon, İsmet Akpınar Egehan Arna gibi oyuncuları oynatmış.

Şehmus Hazer Alperen Şengün Ercan Osmani Furkan Haltalı gibi Banvit çıkışlıları ayrı koyuyorum.

Benzer tabloyu Telekom Tofaş Karşıyaka vs için de geçerli.

Butcenin düştüğü 2018 ve sonrası bizde Goksenin Can Korkmaz Ege Yiğit Arslan ve Barış Ermiş 'in ölü hali dışında belli kalitenin üstü yerli yada genç yerli adayı yok. Bonservis ödeyip aldığımız Sadık dışında.

Beşiktaş İsmet Akpınar 'a Kenan Sipahi'ye vs dolgun ücretler ödemedi.

Bu yıl piyasa kızıştı iddialı takım çok biz yıllardır geç kaldığımız için haliyle çekirdek yerli kadrosu da yok. Adım adım diyenlerin plânı adımları nedir aciklarlarsa seviniriz.

Tutku açık, ender arslan, cenk akyol, kerem gönlüm, ermal kuqo, furkan aldemir falan vardı. Yakın zamanda ciddi katkılar almıştık bu isimlerden ve efesin o seneler kötü organizasyonu, oyuncuları olduğundan daha aşağıda gösterip değerlerini düşürüyordu. Bizde bunu iyi kullanıyorduk.