Bence dominant bir pivot alip Mahir disinda yanina Ahmet,Furkan,Samet 3lusunden birini eklesek daha iyi olur gibi.6. yabanci hakkimizi duruma gore kullaniriz.Bir uzun daha alacaksak miyiz ki acaba öyle ise Ahmet de olur Samet de olur
Mahir sanki Ege yerine gelecek gibi düşünüyorum yada yabancı oyuncuların bütçesi yüksek olacak sözleşme uzatılması filan gibi.Bence dominant bir pivot alip Mahir disinda yanina Ahmet,Furkan,Samet 3lusunden birini eklesek daha iyi olur gibi.6. yabanci hakkimizi duruma gore kullaniriz.
Olabilir abi.Mahir sanki Ege yerine gelecek gibi düşünüyorum yada yabancı oyuncuların bütçesi yüksek olacak sözleşme uzatılması filan gibi.
Abi Ahmet'i alırsak en önemli bölgeye iyi bir yerli eklemiş oluruz.Keşke Ahmet'i alabilsek iyi olurdu sürpriz olur almamız
Önümüzde ki sezon Göksenin olmadığında yaşadığımız sıkıntıları yaşamamak için onun tarzında savunmada iyi birini bulmak lazım.
Şimdi twitter space da Kerem Övet imzaladı diye biliyorum dedi.Bost İnşallah seneye ve sonraki senelerde birlikte oluruz demiş tabi biraz duygusal bir teşekkür mesajının bir parçası ama yine de anlamı var bence