2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Mahir Ağva ve Yunus'u biz almasak kimler ilgilenir? Niye acele ediyoruz vasat yerliler için?
13-14 kişilik kadro kurmanın anlamı yok 5 kaliteli yerli yeter yanına gençleri koyarsın

Son düzenleme:
Sadık'ın gelişimini gördükten sonra furkan haltalı riskine de girerim bonserviste. Buğrahanı da alabilseydik yerli kadromuz bayağı seviye atlayacaktı. Umarım gelecek yönetim basketbol şubesine gerekli desteği verir ve 2022-2023 sezonunda başarı ve artan bütçe ile euroleague organizasyonuna selam çakarız.

Gerçekten de böyle saçma transferler yapacağımıza, Ege Tan’a ve altyapıdan 1-2 gence sorumluluk verelim bence çok daha mümkün. Ayrıca serinin tam ortasında bu haberleri uçuran kim çok merak ettim.
Yerli olarak sanırım Sadık ve Göksenin dışında komple yenilik gerekiyor. Canberk son maçlarda bir enerji kattı ama bence şu aşamada güçsüz, belki uzatılıp kiraya verilebilir.

Önümüzde ki sezon Göksenin olmadığında yaşadığımız sıkıntıları yaşamamak için onun tarzında savunmada iyi birini bulmak lazım.

Kadroda tutulması gereken ilk oyuncular Bost ve Blackshear bence. Bost imzalamış sanırım. Blackshear'in de opsiyonu var bildiğim kadarıyla. Bunu bugüne kadar kullanmış olmalıydık umarım bu konuda gereken yapılmıştır. Trimble konusunda ise kesin kalmalı diyemiyorum eğer upgrade etme şansımız varsa ok ama yoksa onun da kalmasında sakınca olmayacaktır. Sadık'ın kontratı devam ediyor ve zaten kalmalı. Göksenin de dahil diğer bütün yerlileri gönderirim ben olsam ama Göksenin kalıcak sanırım. Okben Beşiktaş yapıyormuş ve Canberk de ayrılıyormuş sanırım.

Yerli transferi çok önemli ama yine yeterince önemsenmiyor belli ki. İyi oyunculara biraz para ödemekten kaçmamalıyız. Bu da bütçe meselesi. Bütçe kesinlikle artmalı. Erkan Yılmaz sanırım bizde gibi. Muhsin Antep yapmış. Ben kesinlikle Kenan Sipahi'ye giderim ve alırım. Ahmet Düverioğlu ayrılacaksa değerlendirmek lazım. Tarık Biberovic de bence bizde iş yapar. Mahir ve Yunus Emre transferleri tamam sanırım ama açıkçası ben bu iki transferi de beğenmedim.

Erkan'ı hepimiz takıma yakıştırıyoruz da bize geleceğine yönelik çıkmış bir haber var mı?

Yani Bahçeşehir istemediği sürece onlardan oyuncu koparamayız. Erkan da gözden çıkarılacak bir yerli değil şu kıtlıkta

Blackhsearla bir yere kadar gidiyor malesef. Savunması çok kötü. Ayağındaki sıkıntıdan dolayı atletizminde sıkıntı var. İnsallah farklı oyuncuya gideriz.