2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Erkan, Berk, Samet, Ahmet, Biberovic, Baygül, Can Korkmaz, Can Öğüt, Muhsin, Metin, Kenan, Kartal, Egehan, Buğrahan.

Bu sene boşta olan ve gittikleri takıma net katkı vermesi beklenen isimleri yazdım. Bunlardan 1 tanesini bile alamadık. Zaten Göksenin ve Sadık gibi 2 tane katkı aldığımız yerlinin yanına 1-2 tane daha yerli koysak daha farklı olurdu gidişat, yazık.

Sorun alamadıklarımız değil aldıklarımız olmalı. Yunus Emre Sonsırma ve Mahir Ağva gibi kalitesiz oyunculara para vermememiz lazım. Bu ikisine vereceğin parayla hala boşta olan Kartal Özmızrak'ı alabilirsin. Uzun yedeği olarak da Mahir Ağva'dan 3 yaş genç olan Berke Atar'ı alırsın 1 yıllığına. Böylece boşa para dökmemiş olursun. Rıdvan Öncel ve Ege Arar geçen yıl transfer edilirken 0 yarar sağlayacakları ve 1 yıl sonra kovulacakları belliydi. Bu kısıtlı bütçede boşu boşuna onlara para verdik. Aynı hataya bir daha düşmeyelim. Gerekirse Muhaymin Mustafa dışında yerli transferi yapmayalım ama bütçemizde boşa atılmış tek 1 TL olmasın.

Ahmet'i artık biz alamayiz da kimin alacağı da net değildir herhalde Tofaş, TT,Bursa,KSK hepsine yerli 5 lazım

Kenan la Furkan ı alsak bari. Muhaymin de katkı verirse güzel olur. Egehan da imzalamadı heralde daha. Bu arada pivot için bi ara İsmael Bako ismi geçmiş derler ama Nasıldır çok izlediğim biri değil.

Turgay bey ve kerem bey var diye bu sezon ki yerli transferlerinden çok umutluydum ama sanırım yine hayal kırıklığı yaşayacağız. Cl ve lig hedefi varsa yabancı kadromuzu yine çok iyi kurmamız gerekecek.

Baxi'nin kupa maçlarını izlerken dikkatimi çekmişti Afrika kökenli ince atlet Fransız uzunlarına benziyor stili. Ayakları hızlı şutu yok herhalde pek kullandığına denk gelmedim güçlü bir oyuncu sayılmaz savunmada çemberi ne kadar koruyabilir? Uzun kolları ile blok vs yapıyor ama alan kapatma ve temasli oyunda gücü sınırlı. Daha net bir 5 tercih ederdim bulmak kolay değil avrupada zor.

Ahmet'e niye yazık olsun abi ? 10 yıldır hiçbir özelliğini geliştirememiş bir çocuk. Oyun kurucun süperse ve oynatmayı seven bir gardsa tüm planı ona indirgeyip p&r oynatıp 8-10 sayı attırırsın belki. Onun dışında boşta olan ribauntları almaktan başka fonksiyonu olmayan direk gibi bir adam. Ayakları da yavaş.
Erkan da bir yerli oyuncuya göre inanılmaz atletizmi dışında ikinci bir özelliğini sayamayacağımız bir isim.
Tamam gelse katkı verebilecek oyuncular olabilir belki de , o kadar ah vah edilecek adamlar da değil.

Bako da atletizmi ve sıçrama yeteneği dışında başka bir meziyetini göremediğim bir oyuncu. Jeremmy Evans tarzı biri diyebilirim. Öyle postup oynatacağın ya da şut attıracağın ya da savunmada duvar örecek bir savunmacı değil. Daha iyi takip eden varsa düzeltsin beni.

Ahmet'e niye yazık olsun abi ? 10 yıldır hiçbir özelliğini geliştirememiş bir çocuk. Oyun kurucun süperse ve oynatmayı seven bir gardsa tüm planı ona indirgeyip p&r oynatıp 8-10 sayı attırırsın belki. Onun dışında boşta olan ribauntları almaktan başka fonksiyonu olmayan direk gibi bir adam. Ayakları da yavaş.
Erkan da bir yerli oyuncuya göre inanılmaz atletizmi dışında ikinci bir özelliğini sayamayacağımız bir isim.
Tamam gelse katkı verebilecek oyuncular olabilir belki de , o kadar ah vah edilecek adamlar da değil.

Bako da atletizmi ve sıçrama yeteneği dışında başka bir meziyetini göremediğim bir oyuncu. Jeremmy Evans tarzı biri diyebilirim. Öyle postup oynatacağın ya da şut attıracağın ya da savunmada duvar örecek bir savunmacı değil. Daha iyi takip eden varsa düzeltsin beni.

Abi problem bize sahaya atıp, 20 dakika güvenecek oyuncu lazım olması. Ahmet'i şu an övüyor olsan zaten Fenerbahçe bırakmaz adamı.

Bursa'da Birkan Tolga Onuralp var kanatta Birkan boşa çıkabilir belki ama kumar formsuzluk ve sakatlık sonrası durumları Muhaymin ile ya tutarsa kontenjanı doldu aynı yere bir soru işaretli saha almak anlamlı olmaz ancak seçenek yok.

Abi problem bize sahaya atıp, 20 dakika güvenecek oyuncu lazım olması. Ahmet'i şu an övüyor olsan zaten Fenerbahçe bırakmaz adamı.

Furkan gelmesini ben de istiyorum. Ama ah vah edilecek oyuncu da değil. Cidden herhangi bir özelliği yok. Ama senin dediğin gibi sahada bulunabilecek bir yerli olarak alınması avantaj. Ki ben yine çok sövüleceğini düşünüyorum gelse bile. Ayrıca 500K'dan aşağı kapıyı açacaklarını da zannetmiyorum.

Furkan gelmesini ben de istiyorum. Ama ah vah edilecek oyuncu da değil. Cidden herhangi bir özelliği yok. Ama senin dediğin gibi sahada bulunabilecek bir yerli olarak alınması avantaj. Ki ben yine çok sövüleceğini düşünüyorum gelse bile. Ayrıca 500K'dan aşağı kapıyı açacaklarını da zannetmiyorum.

Versin Erden Timur seçimin şükrü olsun.

Erkan atletizminin yanında güçlü, savaşçı ve inatçı bir oyuncu. Ceza atışları da hiç de fena sayılmaz. Yerli piyasasında 3 numarada en çok istediğim oyuncu. Erden Timur geçen yıl yerli piyasasında geç kalındığını, bu sene bu konuda sürprizler olacağını söyledi daha geçen gün, bakalım şapkadan ne çıkacak ?