2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Berk resmi imzayı atmış Samet Kenan Erkan Egehan? kaldı sadece Duveroglu ve Biberovic gonderilirse piyasaları oluşur. Görüntü gelirse Kenan gelir yada kimse gelmez bu gruptan

Samet ile FBnin olayı bitti de seri devam ettiğini için durulmuyor gibi geldi bana Tarık'i bırakacakları kesin mi , serbest kalsada ABA'da falan daha çok dakika alacağı bir takıma da gidebilir.Kenan'i da Karşıyaka,TT falan zorlar bence . Ederinden fazla vermeye de gerek yok. Bana gözümüzü karartıp Furkan Haltaliyi zorlariz gibi geliyor ama BJK onu da bırakırsa hiç hazır yerlisi kalmayacak . İsmet Akpınarin kontrat durumu nedir acaba.

Mami kaldı ama Kartal hala imza atmadi evet.Ayrica lafla peynir gemisi yürümüyor klubun de NEF'in de daha fazla kaynak aktarması gerek şubeye

Yani bizim gördüğümüzü Turgay Zeytingöz 'de görüyordur bu kadar rezalet bir yerli rotasyonu ile sezona bence başlamayacağız. Egehan resmi olarak imzalamadıysa bizden bir sürpriz gelebilir gibi hissediyorum yada yukarıda da denildiği gibi Furkan gelecek.

Yabancı sınırı olduğu müddetçe, bu sıkıntılar devam edecek. Her şekilde kontrat alacağını bildiği için yerli oyuncu, kendini geliştirmek için pek çaba sarf etmiyor.

Neyse en azından durumu çok geç netleşmemis oldu.Bir italyan gazeteci var öylesine ülke sayar gibi şuraya buraya giderse diye sayarken Japonyayi da saymıştı bir bildiği mı vardı acaba

Kerry için hayırlısı olsun, çok üzülmedim şahsen, ayağındaki sıkıntı bence oyununu özellikle savunmada etkiliyordu. Daha iyisini buluruz

Var mı atletik patlayıcı,topu yere vurabilen , şutör 4 numara önerisi post-up'i olmasa da idare edilir 😀

Kerry F/P olarak çok başarılıydı, sırtı dönük bu kadar etkili bir 4 numara zor buluruz gibi geliyor, Bost ve Kerry kalması gerekenlerdi bence, Canaan'ı zaten tutamayız, büyüyelim derken inşallah yanlış oyuncu tercihlerine düşmeyiz. Buy out 300-350$'dı Sadık'la Kerry'nin diye biliyorum inşallah parayı alabilmişizdir.

Kerry F/P olarak çok başarılıydı, sırtı dönük bu kadar etkili bir 4 numara zor buluruz gibi geliyor, Bost ve Kerry kalması gerekenlerdi bence, Canaan'ı zaten tutamayız, büyüyelim derken inşallah yanlış oyuncu tercihlerine düşmeyiz. Buy out 350$'dı Sadık'la Kerry'nin diye biliyorum inşallah parayı alabilmişizdir.

Kerry’nin buyoutu 350 değil sanırım. Bizden aldığı maaş bile bunun altındaydı. Opsiyonlu kontratta böyle bir buyout aldığı maaştan fazla olamaz sanıyorum.