2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Şimdi dinledim de arkadaşlar biraz farazi konuşmuş. 300 bin euroya falan Sadık’ı bırakma ihtimalimiz yok. Fener Şehmus’a 700 bin dolar verdi.

Sadik için çıkış bedeli yoktur bence 350 k çıkış bedeli koydu isek büyük saçmalık olur. KERRY için 1+1'in çıkış bedeli ise çok daha azdır çift taraflı oluyor o çıkış bedelleri zaten genelde 1+1'de olsun olsun 150 olsun

Sabah sabah ben de sinirlendim Kerry - Japonya olayına. Yani şu Uzak doğu ülkelerinin Avrupalı basketbolculara para saçmasından nefret ediyorum. NBA bitti bu itici uyuz herifler başladı karıştırmaya. Basketbolcuları da anlamaya çalışıyorum para faktöründen dolayı ama anlayamıyorum yine. 23 yaşında niye kariyerini bitirip parayı tercih edersin ki...
Kerry'nin ayağının bir şey yaşattığı da yok savunmada. Şu şehir efsanelerini bırakalım. Takımın hücumda ve savunmada en garantör adamıydı. Bir daha böyle bir nokta atış yapabilecek miyiz , oturur bütün yaz tartışırız gelen giden isimleri. Ondan sonra anlarız kıymetini. Umarım aratmayacak sağlam bir 4 numara buluruz. Hem şutu olacak da hem savunma yapacak da...

Kerry kalsaydı ve yanına iki uzun gelseydi çok yönlü bir uzun rotasyonumuz olabilirdi. Kerry'nin geniş bir repertuvarı vardı ama son yıllarda en az hata yaptığımız pozisyon da 4 numara. Umarım Canaan kalır ve mümkünse 3 tane birbirini tamamlayacak uzunla anlaşırız.

Seçim sonucu belli olduğuna göre bundan sonra hızlanalım. Kaliteli yerlilerden kapabildiğimizi kapmamız lazım öncelikle.
Barış Nane devam ederse Kenan Sipahi belki olmayabilir beğenmiyormuş sanırım onu ama ben isterim Kenan'ı. Fiziğiyle filan bence değerli bir oyuncu.
Furkan Haltalı Tarık Biberovic Kartal Özmızrak koparabildiğimiz kaliteli yerlileri alabilirsek yabancı transferine yoğunlaşabiliriz.

Kerry yerine bence Vince Hunter düşünülebilir,
3-4 oynayan Blossomgame'de kime giderse gitsin sezonun iyilerinden olacağını düşünüyorum, içerden dışardan belli bir standartı var.