2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Şu ana kadarki işlerden aldığım sinyaller bu sezon için hiç umutlu olma diyor. 2.5 milyon dolara efesi zorladık 3 milyon dolara şampiyon oluruz mantığıyla hareket etmiyorlardır umarım. Erden Timur ve Dursun Özbek ikilisi bu bütçe artırma noktasında daha şimdiden patlamış görünüyor. Hem ben artıracağım hem de dursun başkan ilave yapacak diyorsan en az 4-5 milyon dolar oyuncu bütçen olmalı. herhalde ben 100 bin dolar artıracam 100 bin dolar da dursun başkan koyacak filan gibi bir kafadalar:))
 
Jekiri derken imkansız olduğunu kast ettim zaten ama anlaşılmamış. Milutinov getirin o zaman yazmamışım iyi ki , o da ciddi sanılacakmış, ki sanılmış da.
Floyd'un hücumda yapabildiği hiçbir özel yeteneği yok. Anca hücumda oyun kurucunla sadece ona konsantre ikili oyunlar çizersin o da smaçla bitirir. Onu da rakip kaç kere yer ya da oyun kurucun kaç kere oynatır bilinmez. Ne oyunu açabilir ne pas görüşü vardır ne de şutu. Sırtı dönük oyunu zaten yok. Daha komple bir adama yönelmek varken çok atletik bir adamla orayı geçmek bana yetersiz geliyor. Hatta onun yerine Alpha Kaba'yı tercih ederim ki size olarak da eşleşmelerde kaybetmez en azından. Ama dersen ki Kravish-Floyd ile orayı dengelerim, bilemem. Ama Kravish'i çok yetersiz görüp onun yerine Floyd almak çok tezat ve absürt geliyor bana.
Getirebilirsen Jekiri getirirsin okeyim yazmissiniz.Burada pek imkansizligindan soz edilmemis gibi.Milutinov’u da ornek olarak verdim zaten.Hem cember korusun hem hucumda is yapsin diyorsaniz Milutinov var dedim ornek olarak :)
 
Kravish Malaga'ya, Colson da Maccabi'ye gitti.

Colson ligden alacağım ilk yabancı olurdu. Ancak yerli rotasyonumuzun netleştiği ve topa yön verebilecek tek bir yerli kısamızın olmadığı düşünüldüğünde alacağımız 3 numaranın Colson gibi 3.5 değil de Harrison gibi 2.5 olması taraftarıyım. Muhaymin ve Göksenin zaten 3 numarada tutkal gibi takılacaklardır. Gelen 3 numaranın topa yön verebilmesi lazım.

Bu forumda hep fakir Anderson'u istendi. Bize şu an fakir Simon'u lazım
 
Aynen ball handling ve şut konusunda sıkıntılı yerliler. Schibb Harrison gibi topla ilişkisi iyi guard özelliği olan kanat olmalı. Pg özelliği iyi bir combo guard bir kanat Morgan Floyd yanına bir uzun daha lazım
 
Bizim gibi butcelere ve organizasyona sahip takimlar icin bugunun jekirisini getirmek dusuk bir ihtimal. Bizim odaklanmamiz gereken yarinin jekirisini bulmak.
Düşüşteki potansiyelli oyuncuyu ucuza kapatabilir miyiz diye bakıyor olabiliriz ama alınacak 5 yabancıyı da kapasitesi belli bilinen isimleri alırsak başarılı olma şansımız düşük, zamanında Nigel Hayes Harrison gibi adamları getirdik. Böylel riskler gerekiyor bazen.
 
Jehyve floyd a çoğu kişi kötü demiş ama ben o kadar kötümser değilim floyd kadar iyi kaç tane savunma yapabilen oyuncumuz var? ayrıca rakip pota altında da etkin olmamızı sağlar. Evet belki kısıtlı Bi oyuncu ama asıl işi kisalar dan beklemek daha doğru ben çoğu kişi gibi umutsuz değilim erden timur un sözünü tutacağına inanıyorum
 
Galatasaray NEF, geçen sezon PETKİM'de oynayan Sinan Sağlam'ı kadrosuna kattı. 1998 doğumlu, 1.98 m boyundaki Sağlam, Darüşşafaka altyapısından yetişmiş, NCAA'de Fordham Üniversitesi forması da giymişti.
BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ
27 maç, 11.3 dakika, 2.5 sayı, 1.5 ribaund, 0.7 asist, 0.4 top çalma
(Basketfaul)
 

Üst