Nigel hayes ayrılmış. Galatasaray Nef Basketbol çökse
Son düzenleme:
Nigel hayes ayrılmış. Galatasaray Nef Basketbol çökse
Geri dönse güzel olurduHayes bize düşmez zaten
Gaines faul atışlarında bile sıkıntılıydı bırak şutu. Owens ile karıştırmış olabilirsin çünkü onun hem orta mesafe hem de dış şutu vardı.Gaines şut atıyordu
Eger hic bir oyuncuya verecek 500k butcemiz yoksa ; tum yabancilara 400k bile versek 6 yabancidan 2.4 milyon yapar. 6 yerliye de 150k ortalama versek; 900k yapar ki; demek ki oyuncu butcemiz 3 ile 3.5 arasi maksimum olacak. Kimse birden 6-7 beklemiyor ama soylenen hedefler ile pratik uyusmuyor gibi.Sanmıyorum birine 500k vereceğimizi
Eger hic bir oyuncuya verecek 500k butcemiz yoksa ; tum yabancilara 400k bile versek 6 yabancidan 2.4 milyon yapar. 6 yerliye de 150k ortalama versek; 900k yapar ki; demek ki oyuncu butcemiz 3 ile 3.5 arasi maksimum olacak. Kimse birden 6-7 beklemiyor ama soylenen hedefler ile pratik uyusmuyor gibi.
Bost 350 bin alıyormuş geçen sezon.Morgan Bir sene top oynadı 250 civarı alıyordu bence en fazla Floyd da 300 lk civarı falandır sanırım ama Bost için 450 alıyordur ez cümle 3,5 da değil maksimum 3 olacak gibi duruyor
Bost 350 bin alıyormuş geçen sezon.
Tamam da adam Bi sonraki hedef olarak göstermedi zaten 3 yıl sonra euroleague dedi bu sezon bütçe olarak 4 e çıksak bence iyiEger hic bir oyuncuya verecek 500k butcemiz yoksa ; tum yabancilara 400k bile versek 6 yabancidan 2.4 milyon yapar. 6 yerliye de 150k ortalama versek; 900k yapar ki; demek ki oyuncu butcemiz 3 ile 3.5 arasi maksimum olacak. Kimse birden 6-7 beklemiyor ama soylenen hedefler ile pratik uyusmuyor gibi.
Bence kaliteli 2 yabancı alınacak gorucezMorgan Bir sene top oynadı 250 civarı alıyordu bence en fazla Floyd da 300 lk civarı falandır sanırım ama Bost için 450 alıyordur ez cümle 3,5 da değil maksimum 3 olacak gibi duruyor
Anladım abi ama 450 ama Bost için gayet makul bir ücret.Bu sezon 450 istedi dendi ona istinaden yazdım
Karşıyaka da 450 teklif etti diye Bi haber okumuştum ama önceliği gs olacaktırAnladım abi ama 450 ama Bost için gayet makul bir ücret.
Anladım abi ama 450 ama Bost için gayet makul bir ücret.
@KSKBasket, deneyimli skorer Errick McCollum ile anlaşma sağladı. (@Urbodo)
Yerlilerin Berkan hariç hepsi gitti Can Burak Semih Yunus Mahir sadece Kenan geldi ordan da bütçe aktarmislardir 34 yaşında 2 yıllık kontrat ücreti düşürmüştür biraz.Sabah Venezia ile anlaştı denmişti yalnız doğru ise 34 yaşındaki adama 2 yıllık kontrat vermişler,biz 32 yaşındaki adama vermemeye çalıştık Mesela, Sarıca yarın yokmuş gibi saldırıyor.
Yerlilerin Berkan hariç hepsi gitti Can Burak Semih Yunus Mahir sadece Kenan geldi ordan da bütçe aktarmislardir 34 yaşında 2 yıllık kontrat ücreti düşürmüştür biraz.