2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Tamam da adam Bi sonraki hedef olarak göstermedi zaten 3 yıl sonra euroleague dedi bu sezon bütçe olarak 4 e çıksak bence iyi
3.yilda Euroleague hedefi koydular, minimum Euroleague butcesi 7 civari kabul icin, ilk yil 2.5 civari butceye oynadik, bu yil icin hem ben arttiracagim hem Dursun Baskan koyacak dedi. 250 ser bin dolar mi artiracaklar ? Ya da 2.5 tan 7 ye kademeli cikis matematigi sence tutuyor mu ? Bu sene 3 te kalirsa , seneye 4 daha artiracak demek ki; bu takimin hemen hemen sil bastan kurulmasi demek, bu da bahsedilen yapilanmaya uymaz.
 
Galatasaray Nef'in önümüzdeki sezonki oyuncu bütçesi max 3.5 milyon dolar olacak.

Geçen sezon 2.25 milyon dolar harcandı. En az bir milyon dolarlık artış yapılacak. (Via : Beynelmilel SK)
 
Homesley de zor gibi sanki öyle bakınca olur inşallah ikisi de
Yerlilerde gozle gorulur bir kalite artisi olmadigi icin yabancilarda gecen senenin de ustune cikmak zorundayiz.Bu da cok zor bence.Cunku gecen sezon kontrat imzalayan yabancilarimizdan Pusica disinda hepsi beynimize kazindi performans olarak.
Benim beklentim yerlilerde kaliteyi yukseltip yabanci iskeletini korumakti ama tam tersi oldu.O yuzden biraz hayal kirikligi yasiyorum acikcasi ama yine de beklemek lazim tabi.Sadik Agustosta gelmisti gecen sezon yanlis hatirlamiyorsam.Su an en degerli yerlimiz.Bakalim bekleyecegiz.
 
Bizim gibi butcelere ve organizasyona sahip takimlar icin bugunun jekirisini getirmek dusuk bir ihtimal. Bizim odaklanmamiz gereken yarinin jekirisini bulmak.

En temizi gidip Antep’e bu pivotları kim bulup geliyorsa ona danışmanlık bedelini ödeyip bi tane de bize bul demek sanırım :)

Jekiri, Jaiteh, Kaba. Üçü de bizde olsun isteyeceğimiz uzunlardı. Hatta arada bir sezon Buva ve Jelovac vardı onlar da fena değildi.
 
Dee Bost - Ege Tan Yıldızoğlu
Darius Thompson - Isaiah Canaan
Yves Pons - Muhaymin Mustafa - Göksenin Köksal
Anthony Gill - Sadık Emir Kabaca
Charles Bassey - Furkan Haltalı

Şu kadroyu kurmak çok zor değil, çok pahalı da değil. 4,4 Milyon Dolar'ı geçmez bu kadro. Kalitesiz yerlilere para vereceğimize yabancıların seviyesini yüksek tutalım. Sezon sonunda çok faydasını görürüz.
 

Üst