2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Eyüp Yıldız'ın son haberine göre Canaan 400k dolar istemiş ama kulüp bu parayı karşılayamıyormuş. Ennis transferiyle beraber kendisine dilenmemize gerek kalmadığını düşünüyorum
Ennis gelirse yedek oyun kurucu olarak gelecek. Canaan'ın boyu dışındaki tüm özellikleri şutör guard. Yunus Emre'ye boş yere para vereceğimize bütçemizi Canaan için kullanabilirdik. Eğer yerine Kyle Guy ya da Matt Thomas gibi yüksek kalite bir skorer almazsak yokluğunu hissederiz.

Angelo Caloiaro transfer bana Brock Motum'dan bile daha fena geliyor. Birkaç gün sonra 33 yaşında olacak ve son sezonu oyun olarak dibe çakıldı. Alalım Nigel Hayes'i devam edelim. Ya da NBA'den düşecekleri bekleyelim.

Valla dostlar Eyüp Yıldız'ın yalancısıyım, 400 istiyor ama kulüp bu parayı karşılayamıyor dedi bilmiyorum belki de tutmak için o kadar da istekli değilizdir. Zaten attığım yorumdan aşağı yukarı 1 saat sonra Oly ile anlaştığı haberleri düştü. Zaten kalması yönünde çok bir beklentimiz yoktu sanki, hatta taraftara da ben kendimce sitemliyim kalması için tag açıldı falan, şu tag'ı Kerry için açacaksın abi kalması gereken en önemli kişi o, bak muadili yok yerine Hayes yada Whittington gelmezse kimse Kerry'nin yerini tutamayacak. Cidden merak ediyorum nereye varacak bu 4 numara muhabbeti belki angelo'dan döneriz belli mi olur

Ne diyor bu arkadaş Bir dahaki EL de olma olasılığımiz olmadığı açık değil mi 2023-24 ise kasıt o da imkansız

"Galatasaray, Kerry Blackshear'ı yenilemeye çalışıyor ama Baskonia, Alec Peters'ın yerine onun geçmesini istiyor.Darius Thompson'ı haftalardır Galatasaray izliyor ama Baskonia ve Zalgiris yarışa girdi. Bir sonraki EuroLeague'deki varlığı bir anahtar olabilir."

Galatasaray'a gelmezse euroleague faktöründen ötürü gelmez demiş.

Bence oyuncunun Eurolig'de oynama ihtimalinin transferde kilit rol oynayabileceğini söylemeye çalışmış. Yani şahsi fikrim böyle.

Onu da düşündüm de Galatasaray'ı değil EL takımlarını tercih eder demeye getirdi ise de bunu da o kadar açık ki söylemeye gerek yok 🙂

Zaten Angelo'yu bekletmiyor isek 4 numaraya oyuncu aldık Dylan Ennis transferini Çağlar Torun da yazdı o Angelo'dan da kesin gibi bu durumda Darius Thompson için de umudumuz kalmadı demek çünkü sanırım bize artık top da yönlendirebilen 2-3 lazım yanılmıyorsam Darirus Thompson pgye yakın combo guard gerçi gelse hayır diyecek değilim de
Ha bütçe 5 milyon olsa Zalgirisi ve Baskonia verse verse 400 civarı verir desek biz 600-700 teklif edebilirdik belli oyuncunun kafası karışır o zaman da aynı ücrete ya da 50k fark için kim EL'den teklif varken bize gelir

Son düzenleme:
Adamlar aldı 1 milyonluk çeki ELye girmek konusunda ciddi bir çalışma olmayacaksa ki sanmıyorum şu maddi şartlarda BCL de elinin tersi ile itilmez bence

Kerry'i tutarsak çok iyi iş yapmış oluruz. Bost ve Kerry geçen sene herkesin kalması gerektiği konusunda hem fikir oldukları 2 isim. Gerçekten kalırlarsa o zaman bütün olumsuz hava değişir.

Ennis, Bost'u yedekler mi? Yoksa 2 numaraya mı aldık? 2 numaraya aldıysak Bost'u yedekleyecek Melo tarzı bir oyuncu arıyor muyuz? Bütün sezon Bost ve Yunus ile gitmez çünkü. Homesley bu isim olabilir mi acaba ?

Olympiacos, Isaiah Canaan ile anlaşmaya yakın. (Sportando)

Bence bizde potansiyelinden çok uzak kaldı. Yeniden yapılanmaya giden ve çok iyi hamleler yapan Oly'de çok büyük işler yapacaktır.

Bakalım biz onun yerini kimle dolduracağız?

Angelo peşinde çok kuvvetli bütçeli takımlar yoktur hoş biz de vasatı aşamıyoruz bütçe olarak ama bekletiyor olabiliriz belki.

Kerry Japonya'ya resmi imzayı atmamış mıydı?