Kerem Tunçeri ve Turgay beyin olduğu yerde yerli piyasasında elimiz kuvvetli olur bence. Uzun olarak Furkan haltalıya gideriz diye düşüyorum. Buğrahan harika olur.
5 az ilk 3'e girer. Kafayı yediniz iyice.Canaan ile asla yollar ayrilmamali. Cok buyuk bir hata olur. Canaan Turkiye'ye gelmis gecmis en iyi 5 yabanci oyuncudan birisi. Nba'de sakatlanmasaydi su an All star patenti cok net tasirdi.Kravish ile kesin ayrilmali, Kenny ise duruma gore daha iyisi bulunursa(Euroleague ayarinda) olabilir.
Her zaman bir standart tutturdu bu sezon.Neye gore gitsin deniyor ben anlamiyorum.Daha iyisi gelsin deniyor eyvallah ama hem yerli kalitemizi arttiralim hem de katki aldigimiz bir pozisyonda yenilige gidelim dersen buna bizim gucumuz yetmez ekonomik olarak.Kalsin iste Bost,Melo,Kerry,Ndor..Yerli kalitesini arttirip bir 3 bir de 5 numara alip bakalim onumuze.Kadro istikrari en onemli sey bu basketbolda.Kesinlikle. Dee Bost'tan sonra kesin kalması gereken bir oyuncu varsa o da %100 şekilde Blackshear'dır.
Neden tutamayızYabancilardan Melo ve Kerry,yerlilerden Sadik ve Okben kalmali.Canaan’i tutamayacagimiz icin yazmiyorum.Kalan herkesi gonderelim imkan olursa tabi.
Neden tutamayız
Eyvallah açıklama için ama iyi organizasyon sunabilirsek kalabilir işte eurolegue sponsoru ülkemizden ama ülke şampiyonu gidemiyor ya da finalisti haksızlık böyle durum olsa sağlıklı olur.EL'den kontrat bulur herhalde biraz da bizim bütçeye bakar ama GSTV'deki koçla çıktığı programda önümüzdeki sene ile ilgili soruldu kalma olasılığına dair pek ışık vermedi cevabında bence
+1Ben bir anda Euroleague'de oynamaktansa kademe kademe oraya gitmeyi tercih ederim açıkçası. Şu anki yapılanmada bütçenin çok da yukarılara çıkacağını düşünmüyorum açıkçası oralarda hırpalanmak yerine daha sağlam adımlar atmayı tercih ederim.