Ben Onuralp'in bu performansını finalde de devam ettirmesi halinde NBA yolunun açılacağını düşüyorum. Adam mubarek eskilerden Dominique Wilkins'ı hatırlattı bana yaptığı smaçlarla. İnanılmaz potansiyelli bir oyuncu olmaya başladı.
Onuralp'nin performansı milli takım içinde harika oldu. milli takımda uzun sorunumuzu çözdük diye sevinirken onuralp piyangosu da çıktı.
Antep, Arkası fener acayip kitlenmiş durumdayım.
Finalde Efesi Final Four dönüşü rahavetle yakalarmıyızı düşünüyorum.
Seneye Melo, Black, İsaah öncelikli tutmaya çalısırım Sadık, Rıdvan,Canberk, Okben Türklerden tutmaya çalışırdım.
Wilbekin, Onur Alp Türk rotasyona katmak isterdim.
Zach Agustuse, Kaba, Shayok alır 6 yabancı ile sezona başlardım
WİLBEKİN
MELO
İSAAH
CANBERK
RIDVAN(Can Korkmazda olabilir)
ONUR
OKBEN
SHAYOK
SADIK
BLACKSEAR
ZACH
KABA
Ege son ihtimal Genç oyuncuda olabilir
7Cİ Yabani için Akona cuzi miktar öneririm yada maç başı ciddi sakatlığından ötürü
Troy Caupain,Jarmar Gulley,Andrew Andrews benim en cok begendigim 3 kisa oldu bu sezon.Guard bolgesinde bir ihtiyacimiz olursa ozellikle Troy Caupain’i cok isterim ben.Kevarrius hayes’i ben de beğendim. Ayrıca alpha kaba ve Johnny Hamilton da bence oldukça kaliteli uzunlar. Kısa olarak ligde dikkat çeken kim var bu sezon? Gerçi bizim kısalar da zaten iyi oyuncular
1.5 2 oynadığını düşünmüyorum oynasada o parayı artık alamaz diyorum.Wilbekin yazılmış ama sadece wilbekin en az 1.5-2 milyon dolar civarı para alıyordur diye tahmin ediyorum bizim bütçe sezona başlarken 2 milyon dolardı
1.5 2 oynadığını düşünmüyorum oynasada o parayı artık alamaz diyorum.
Kurduğum kadro 4 5m arasına kurulur bence
O parayı alır alamaz onu piyasa belirler ve bu adam türk statüsünde oynayacaktır tr'ye dönerse. Yani bize yine kolay kolay düşmez bence de büyük ihtimalle FB alır.1.5 2 oynadığını düşünmüyorum oynasada o parayı artık alamaz diyorum.
Kurduğum kadro 4 5m arasına kurulur bence