Onuralp için sevindim doğru karar vermiş gidecekse de garanti iyi bir sözleşmeyle gidip kendini sağlama alır acelesi de yok.
Gecen gun bununla ilgili konusmustuk burada.
Umarim oyledir.NEF kulupteki ortamdan bagimsiz olarak burada yazdigimiz yerlilerden birkaciyla anlasir ve su kaostan en azindan basketbolda yara almadan cikariz.NEF'in buna dahil olmadığını umuyorum.
Zaten tüm ücretler Nef tarafından sağlanmıyor mu kulüp para koymamıştı bu sezon. Etkileneceğini zannetmiyorum iki başkan adayı da istekliydi devam etmeye şimdi görelim kendilerini.NEF'in buna dahil olmadığını umuyorum.
Gs Sozlukte oldukca guvenilir bir duyumcu olan “gurrpegi” isimli yazara gore gelecek sezon icin Bugrahan Tuncerle anlasmisiz.Kendisi siradan bir duyumcu olmadigi icin buraya yazma geregi duydum.Bircok yazdigi sey gerceklesmistir zira.
Çok iyi hamle olur Dee Bost'un kalacağını varsayarsak bu sezon o oyunda yokken çektiğimiz sıkıntıları çekmeyiz en azından.Gs Sozlukte oldukca guvenilir bir duyumcu olan “gurrpegi” isimli yazara gore gelecek sezon icin Bugrahan Tuncerle anlasmisiz.Kendisi siradan bir duyumcu olmadigi icin buraya yazma geregi duydum.Bircok yazdigi sey gerceklesmistir zira.