Geçen sene Maccabi devre arası istedi Angola'yı. AEK vermedi o yüzden Khyri Thomas'ı aldılar. Bi şey de oynamadı zaten.
Keşke bizde 3 Sezon NBA'de oynamış son sezonunda da Euroleague takımı Maccabi Tel Aviv'de oynamış Khyri Thomas için Angola'dan vaz geçseydik. Angola'dan 2 yaş genç, oyun zekası daha yüksek ve daha iyi şutör-skorer.
Angola ve Ennis’in Caanan ve Melo’dan tek artıları daha atlet olmaları madem Angola tarzında oyuncu alacaktık caloiaro’yu neden aldık bu transferin tek mantıklı açıklaması 3-4 oynayan bir oyuncu olmasıydı Morgan konusunda ise geçen senenin demeyelimde bu senenin en iyi transferi ama oda ne durumda bilmiyoruz 1 senedir oynamadı
Olay tam öyle değil bence ya. Paran çok iyi bütçen varsa parayı bastırır alırsın istediğin oyuncuları ama bütçen bu kadar sınırlıyken özellikle de yabancılar konusunda çok hızlı hareket etmek bence çok da övünülecek bir olay değil. Bu senaryoda nba'den ya da g league'den düşebilecek daha iyi oyuncular için bir süre beklemek daha makul olabilirdi.Transferler neden geç bitiyor muhabbeti bitti şimdi de niye Temmuz ortasında bitiriyoruzu mu konuşacağız Enteresan hakikaten.
Juwan Morgan, Jarrell Brantley, KZ Okpala ve Reggie Perry hala boştayken Fenerbahçe eski yıldızımız Nigel Hayes'i uygun fiyata alabiliyorken Caloiaro burun kıvrılıcak transfer.Ben Bentil Kızılyıldız yapmış .Pana da bir uzun forvet alacak.Baskona Alec Peters yerine kimseyi almadı sanırım bir PF de onlar alır.Oly 4,5 bakıyor deniyordu. Asvel belki bir uzun forvet daha alabilir.Ozetle birkaç PF daha EL yapacak hal böyle iken Angelo Caloiaro burun kıvrılacak transfer değil bence
Bu sezon en çok Kerry'i arayacağız gibi görünüyor Furkan bulunması zor bir oyuncu tipi.Bütçe artışı olacaktı olmadı falan ben bunların ayrıca değerlendirilmesi tarafındayım çünkü şu anda buranın konusu mevcut bütçe ne ve bununla neler yapılabilir. G-League'den oyuncu getirmek artık eskisi kadar kolay iş değil maalesef yanlış bilmiyorsan da hoca Euro-Rookie oyuncuları pek istemiyor. Canaan'ın yerinin dolması teorik olarak pek mümkün değil çünkü o iş bir fırsat transferiydi yani Canaan'ın yapabildiği şeyleri yapacak oyuncu alman için en az 500-600 bin dolarları gözden çıkarman lazım ki Canaan için bu paralar da verildi. Ama görüldüğü üzere EL'yi tercih etti. Melo konusunda da yerinin dolduğunu düşünüyorum ben.
Bu sezon en çok Kerry'i arayacağız gibi görünüyor Furkan bulunması zor bir oyuncu tipi.
En son söyleyeceğim şeyi en başta söyleyeyim. Eğer hedefim ligde ve CL'de final ondan sonraki sezon da euroleague'e gitmek istiyorum diyorsan amasız fakatsız ligin en büyük 3.bütçesi olmak zorundasın. Bu olmayınca zaten ilk düğme yanlış ilikleniyor. Bu takımın geçen seneden iyi olabileceğini hatta geçen seneki pozisyonunu koruyabileceğini bile düşünmüyorum lig özelinde. CL'de geçen sene kötüydük zaten bu sene bir tık daha iyi olabilir belki. Ya işte zaten o paraları yani 500-600'leri verecek bütçen olması gerekiyor en başta. o paraları verirsin o paralara oyuncular alırsın o yeri doldurma ihtimalin biraz daha artar. Blackshear'ın yeri dolmadı dolmayacak da ama Trimble konusunda da dolduğunu çok düşünmüyorum sonuçta istesen de sözleşme uzatamayacak durumdaysan maddi anlamda yerini doldurabilmen pek olası değil. Yapabildikleri tek iyi iş Bost'u tutmak oldu.Bütçe artışı olacaktı olmadı falan ben bunların ayrıca değerlendirilmesi tarafındayım çünkü şu anda buranın konusu mevcut bütçe ne ve bununla neler yapılabilir. G-League'den oyuncu getirmek artık eskisi kadar kolay iş değil maalesef yanlış bilmiyorsan da hoca Euro-Rookie oyuncuları pek istemiyor. Canaan'ın yerinin dolması teorik olarak pek mümkün değil çünkü o iş bir fırsat transferiydi yani Canaan'ın yapabildiği şeyleri yapacak oyuncu alman için en az 500-600 bin dolarları gözden çıkarman lazım ki Canaan için bu paralar da verildi. Ama görüldüğü üzere EL'yi tercih etti. Melo konusunda da yerinin dolduğunu düşünüyorum ben.
Angola, skills videolarındaki kadar topla oynarsa eğer; Dee sopa atar o bebeye. Hiç beğenmedim ya tarzını.