• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
450'ye kurtarıyorsak iyi. Sözleşme süresi problemdi o da çözüldü.

Öyle bi durum olursa iletecek gücüm var ama benim o tarz işlerde gözüm yok :) Gelenleri değerlendirmek yeterli.

2 yıllık 900 mu yani ?

Ben 3 civarında diye duydum ama 4'ler hayal gibi gözüküyor.

Normalde ben 3'e fıtım ama seçim süresinde cüzdanlar havaya falan kalkınca buraya da bir diyet bekliyor insan.Muhtemelen aradaki fark da Erden Timur'dan gelir klüp şubenin kendi gelirleri dışında birşey vermeyecek demek.Bu sene şube gelirleri de artacak gerçi ama Harrison'a gider o artış

Muhtemelen beklenmedik borç olayı bütçeden kesilecek. Bununla bi başlayalım gerekirse takviye yaparız gibi bi düşünce hakim ama ben bu anlayışa her zaman karşıyım çünkü kaliteden kısıyorsun bu şekilde. Morgan'ın 6, duruma göre Akoon'un 7 olma ihtimali varken bu sezonu böyle geçirelim diye bi düşünce olabilir ama insanları salona getirmek zor, ayaklarını çekmek kolay o yüzden bilemiyorum.

Vaatler vaatler sonra mantıkli davranalım, idare edelim kapanış.Hic değil başlangıç net maaş bütçesi 3 milyon dolar olsun bari sezon içindeki hamleler hariç

Elalem yerli statüsünde Wilbekin, Larkin oynatacak; biz Göksenin, Mahir vs. Soran olursa ezeli rekabet falan dersiniz

Valla sunu yazmasaydin efes ve fenerle benzer durumdayiz saniyorduk hepimiz.
Saka bir yana haklisin ben de bu duruma isyan etmek istiyorum ama hal ve durum ortada. Cuzdan sallama bile icinde sallama kelimesini barindiriyor.
Bu sezon gecen sezonun ustune cikalim bari.

Dacka Canberk'i resmen açıklamış değil hâlen. Sinan Sağlam sağlam geleceğine Canberk dursa bari.

Colson-Maccabi.

1+1 olacak sanırım Bost 2 istiyormuş ama anlaşıldı gibi.
1+1 nedir 2 yıl verelim sakatlık riski her zaman var adam 33 yaşında gibi oynamıyor.

Para yoksa risk alacaksak Blackmon Harrison vs alalım 200 bine gelirler

Maccabi Tel Aviv, Bonzie Colson ve Darrun Hilliard ile anlaşmaları sonuçlandırıyor. @Urbodo'ya göre

Elalem yerli statüsünde Wilbekin, Larkin oynatacak; biz Göksenin, Mahir vs. Soran olursa ezeli rekabet falan dersiniz
Gorunen koy kilavuz istemez. Yunus ve Mahir isimlerini duymam sezonun geri kalani icin % 100 kesin fikir sagladi. Bu sezon yari final bile basari sayilir.

Bizim Colson haberi de biraz yaptırma haber gibi idi bence zaten hiç ilgimiz olmamıştır demek değil bu tabi de

Geri