2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Sene başındaki oyuncu tercihlerini gördükten sonra ben olsam bu sene Pistiolis’e Andrews da dahil olmak üzere 1 tane bile transfer yapmam.
Madem bizi bu duruma Pistiolis düşürdü,elindeki kadroyla kendisi çıkaracak.
 
Bu sene yapılan hiç bir yabancı transfer devamlılık gösteremedi. Bir takımın 1 ve 5 numarası kadar kuvvetlidir. Cümlesinin vücut bulmuş haliyiz. Malesef sağlam 5 numara diye burda kendimizi parçaladık ama olmadı. Russell da şuan alınacak bir risk değildi. Keşke Andrews eklemesi yapılabilse sadece bu yıl için değil önümüzdeki yıl içinde kullanabiliriz.
 
transfer yapılıp yapılmayacağı hafta içi oynanacak Aek maçının sonucuna göre belli olacak galiba. ilk Aek maçından hemen sonra transfer yapılsa şimdi malaga'yı deplasmanda yenmiş, Aek karşısına liderlik için çıkıyorduk belki de. neyse, Aek maçı şube tarihinin en kritik maçlarından biri. umarım kazanırız.
 
AEK maçının önemli bir maç olduğunu düşünmüyorum.
Zaten bu kadro yapısıyla BCL'yi almamız imkansız.
BCL'den erkenden elenip lige odaklanmak bence daha mantıklı bir tercih olur.
BCL'de devam etmek rotasyonu zaten dar olan takımımız için ekstra bir yorgunluk kaynağı olur.
AEK maçından daha önemli maçımız TOFAŞ maçıdır.
 
Bende Muhammed bey gibi düşünüyorum. AEK yı malesef bu mental durum ile yenmemiz mümkün değil. Gerçi burası Galatasaray biz bitti demeden bitmez diyecek çoğu kişi ama Tofaş maçı daha kritik bizim için. Transfer olmazsa da play off çok mümkün değil.
 
şu uzun rotasyonu haziranda kuruldu şaka gibi. hani geç kalırsın topçu kalmaz piyasada sende gidersin Morgan Floyd mahir alırsın. ama yok yani, Efes serisi bittiğinde bizim 22-23 sezonunun pivot rotasyonu belliydi. şaka gibi. yemin ediyorum tarihi rezillik. oyunculardan birisi hiç maça çıkamadı birisi sezon ortası basketbolu bıraktı. mahir'e falan hiç girmiyorum bile, takımımızın oyuncusu gömmek istemiyorum. şu pivot rotasyonunu üstüne basarak söylüyorum HAZİRAN'da kuran veya kurulmasında emeği geçen herkes Galatasaray lisesi önünde yargılanmalı.
 
Seneye Dogus Özdemiroglu,Ercan Osmani,Sadık,Gökşenin,Okben Ulubay,Yiğit Arslan Türk rotasyonu yapar...
Suanki Yabancilardan Sadece Ennis ile devam ederim.
 
Stop Press'e göre Sadık gitmiş. 700 çıkışı olan oyuncuyu 500'e Efes'e gönderip gelen parayla da ödenmeyen maaşlar ödenmiş. :D Biz Sadik gidince gelen parayla yerine Sadik gibi yatırımlık, uzun vadeli satışını yapabileceğimiz bir genç yada artık tutmuş ve olgun bir oyun oynayan (Berkan durmaz benzeri) bir yerli çözeriz derken dediklerimizi yutturacaklar galiba. şuan 3 ay sonrasına, transfer dönemine gitmeyi o kadar çok isterim ki. çok merak ediyorum önümüzdeki sezon için ne planlıyorlar acaba.
 

Üst