2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Sude, Meltem ve Işıl dışında kalan Türklerden toplayabildiğimizi toplarız. Pelin’in devam edeceğini sanmıyorum, belki takas ihtimali olabilir. Üst seviye Avrupalı kalmadığı için ligde 3 ABD’li yapıp, Eurocup için Ocak’a kadar ekstra bir Avrupalı alınabilir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
“ERKEK BASKETBOLUNDA ANTRENÖRLÜK YAPMAK İSTİYORUM”

Gençlere hem mental hem fiziksel hem de basketbol olarak katkı sağlamak istiyorum. Basketbolu bıraktıktan sonra bireysel basketbol gelişim antrenörlüğü yapmak istiyorum. Benim için güzel bir tecrübe olacak. Akademimizden gelen ufak tecrübelerim var. Onu gençlerle pekiştirerek faydalı olacağını düşünüyorum. Kadın basketbolunda kalıp takım antrenörlüğü yapma hedefim yok. Erkek basketbolu olabilir. Yeni bir meydan okuma olacak bu. Basketbolu bıraktığımda kendimi hazır hissedersem deneyeceğim. (Işıl Alben)
 
Daha önce duyurduğumuz haber gerçekleşti ve Galatasaray, 1988 doğumlu guard Merve Uygül'ü transfer etti. Son olarak Nesibe Aydın Gençlik SK forması giyen oyuncunun yıllık 350 bin TL'ye yakın bir ücret alacağı iddia ediliyor. (Basketmerkez1)
 

Üst