2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Ekrem Memnun Kosova'yı çözdükten sonra yönetim ile görüşmesinde anlaşamadı. Detay yazmak istemiyorum ama küçük düşünen insanlar var yönetimde ve para harcamak istemiyorlar. Işıl Alben'e de oldukça düşük bir rakam teklif etmişler. Orada da sıkıntı var. Sen bu kulübün efsanesi olmuş insanlara dalga geçer gibi yaklaşırsan sonucu da hak edersin. Umuyorum ki birileri araya girer de düzelir.

Saygılar.


Kosova takımında kazanacağı paradan daha mı az önermiş bizim takım? Ya da Kosova Ligi'nde çalıştıracağı takımla hedefleri daha mı büyükmüş, bizim koyduğumuz vizyona göre?
 
Hani Ekrem Memnun geliyordu ne oldu ki? Saçma sapan işler oluyor yine sanırım
Önce Ceyhun Yıldızoğlu'na gitmişiz milli takımı bırakmak istememiş. Sonra Efe hocaya gidilmiş anlaşılmış ama sonra belli bir süre hocaya dönüş yapılmamış, sonra Ekrem hocaya gidilmiş onda da sözleşme fesih ücreti için birşey konuşlmamış en son Alper Durur ile anlaşılmış dedi. Ayrıca Alper Hoca ile şube yöneticisi Levent Yaz ile okul arkadaşıymış.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaray'ın Teaira McCowan ve Kelsey Mitchell'a ilgisi var. Ayrıca Pelin Bilgiç'i takımda tutmak adına girişimler var. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. (Basketmerkez1)
 

Üst