Nef stad sponsorluğundan aktarılacak kaynağı kadın ve erkek basketboluna aktarsın 1m euro bile ciddi rahatlatır.
Bir tane doğru hamleniz var onu da yapmayın sonra bütün branşlarda şampiyonluk kadrosu yalanını atın!!
Yönetim de eminim öyle düşünüyordur.Nef stad sponsorluğundan aktarılacak kaynağı kadın ve erkek basketboluna aktarsın 1m euro bile ciddi rahatlatır.
Bu kadar saçma sapan dolu hesap içinde takip ettiğim iyilerden ve dedikleri genelde doğru çıkanlardan biri.Bu hesabın haberlerini son günlerde görmeye başladım. Çok saçma haberler yapıyor ve burada gaza geliyoruz. Yok Pelin Işıl varsa gelmem demiş, yok Pelin Tuğçe'ye de gitme demiş vesaire. Kimdir necidir bilmiyorum da zaten bekledik bu zamana kadar, biraz daha bekleyip göreceğiz ne olacağını. Bu hesabın haberleri ile kendi oyuncularımıza, ekibe düşman olmak yanlış.
Bu hesabın haberlerini son günlerde görmeye başladım. Çok saçma haberler yapıyor ve burada gaza geliyoruz. Yok Pelin Işıl varsa gelmem demiş, yok Pelin Tuğçe'ye de gitme demiş vesaire. Kimdir necidir bilmiyorum da zaten bekledik bu zamana kadar, biraz daha bekleyip göreceğiz ne olacağını. Bu hesabın haberleri ile kendi oyuncularımıza, ekibe düşman olmak yanlış.
Yeter artık sinir oluyorum gerçekten! Bu kadar mı zor eli ayağı düzgün bir takım kurmak. Seçimden önce her branşta şampiyonluğa oynayacak kadro kuracağız demek kolay değil mi? Şimdi orta sıra takımı yapacağız diyorlar!!!Ekrem Memnun Kosova'yı çözdükten sonra yönetim ile görüşmesinde anlaşamadı. Detay yazmak istemiyorum ama küçük düşünen insanlar var yönetimde ve para harcamak istemiyorlar. Işıl Alben'e de oldukça düşük bir rakam teklif etmişler. Orada da sıkıntı var. Sen bu kulübün efsanesi olmuş insanlara dalga geçer gibi yaklaşırsan sonucu da hak edersin. Umuyorum ki birileri araya girer de düzelir.
Saygılar.
Oraya Erden buraya Timur. Bütün boşlukları bu adam mı dolduracak? Koskoca Galatasaray camiası neden kimse elini cebine atmıyor? Şikeciler her sene bu kadar parayı nasıl harcıyor?Bu kadar winner olup bu kadar kötü yönetilen dünyada başka bir şube yoktur. Şaka gibi cidden. Keşke Erden Timur buraya da el atsa. Atmıyorsa ayıp ediyordur...
Ekrem hoca gelecek derken Işıl'dan da mı olduk yani? Sinir krizine mi sokmayı hedefliyor bu yönetim bizi?Ekrem Memnun Kosova'yı çözdükten sonra yönetim ile görüşmesinde anlaşamadı. Detay yazmak istemiyorum ama küçük düşünen insanlar var yönetimde ve para harcamak istemiyorlar. Işıl Alben'e de oldukça düşük bir rakam teklif etmişler. Orada da sıkıntı var. Sen bu kulübün efsanesi olmuş insanlara dalga geçer gibi yaklaşırsan sonucu da hak edersin. Umuyorum ki birileri araya girer de düzelir.
Saygılar.
Ekrem Memnun Kosova'yı çözdükten sonra yönetim ile görüşmesinde anlaşamadı. Detay yazmak istemiyorum ama küçük düşünen insanlar var yönetimde ve para harcamak istemiyorlar. Işıl Alben'e de oldukça düşük bir rakam teklif etmişler. Orada da sıkıntı var. Sen bu kulübün efsanesi olmuş insanlara dalga geçer gibi yaklaşırsan sonucu da hak edersin. Umuyorum ki birileri araya girer de düzelir.
Saygılar.
Bunlar bizimle dalga geçiyor sanırım. Şu takıma adam gibi bir sponsor neden bulamıyoruz senelerdir?
Fener senelerdir bu kadar parayı nerden ve nasıl buluyor belli. Kulüpten çok para çıkmıyor iş adamları karşılıyor bir şekilde. Bizde neden böyle takıma sahip çıkabilecek insanlar yok? Ya da neden yapmıyorlar?