2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Yapacağınız şey atla deve değil; Ekrem Memnun’u getirip 1-2 transferdi sadece. Yapmadınız.
Yeni oyuncu transferi için çıkacak olan bütçeyi iptal etmişler. Yanlış hatırlamıyorsam Ekrem Hoca da iyi bir ücret istiyor zor gibi. Bu şubedekilerin kafası çalışsa bu sezon neyse ama önümüzde ki sezona odaklanırım McCowan'ın sözleşmesini uzatır etrafına takım kurarım.
 
Guard transferi olmayacaksa BLMA turunu nasıl geçeceğiz merak ediyorum. Rakip takım sadece McCowan’ı erken faul problemine soksa bile maçı rahat kazanır. Pota altımız iyi ama orayı etkili kullanmak için dış şut yüzdesi iyi olan ve zaman zaman içeri drive edip sayı da bulabilen Plum tarzı bir oyuncu gerekiyordu.
 
Erkek takımına rezil ve kötü planlamaya ve kupa ihtimali düşük olmasına rağmen 4 tane sonradan transfer yapıldı hatta 5. Transfer ihtimali bile var.
Ama kadın basketbol takımımız 3 kupa'da birden şansı var ve yüksek ihtimal'ken bütçe çıkmamış transfere, yazıklar olsun.
Hemde transfer bitme aşamasına getirilmiş.
Bari maaşları zamanında ödesinler ve Tearia McCowan ile yeni sözleşme yapsınlar.
Bitme aşamasına gelen transfer kadın takımı içindi acaba
 
Kimdi o isim acaba?
Geçen seneki Arike transfer gibi olmuş.
Şaka gibi...
Geçen sezonki bu transferin olmamasının nedeni Eşref Hamamcıoğlu'ydu ki onun yüzünden kadın voleybol takımına gelecek olan iyi oyuncular kaçtı. Ama şimdi bütçe çıkmamak takım iyi gitmiyor olabilir ama iyice kötüye gitsin demektir. Ben sponsorunda öyle ahım şahım bir ücret verdiğini düşünmüyorum.
 
Kerem Övet söylemişti yayında oyuncu ile iyi bir aşamaya gelinmiş ama o çıkartılacak bütçe iptal edilmiş.
Yani iyi bir skorer guard ile 3 kupa'da şampiyonluk zor değil. lig belki daha zor ama diğerleri'nin olma ihtimali hiç'te az değil. Tabi yönetim sağ olsun şubeye , erkekler'deki kadar değer vermiyor.
 
Son düzenleme:
dün kerem övet programda transfer için büyük aşama kaydedildiğini ama bütçe çıkmadığı için transferin iptal olduğunu söyledi. yani, ne denilebilir ki? geçen yıl bütçe onayı verilmedi, idmana çıkan oyuncuyu açıklamayı beklerken evine gönderdin. kadın, Galatasaray için kendisine soran herkese gitmeyin diyormuş. böyle bir rezillik olabilir mi, havuz zaten dar. sen oyuncuyla anlaşıyorsun sonra para cikismiyor evine geri gönderiyorsun, o oyuncu da kendisine sorana gitmeyin diyor e sen nasıl ikna edeceksin bu oyuncuları. şimdi de aşama kaydediyorsun 1 hafta içinde oyuncu açıklanır diye haberler giriliyor sonra bütçe çıkışmadı haberleri, oyuncuyla anlaşma süreci bitiriliyor takımının ihtiyacı karşılanmıyor. Bu seneyi de çöpe attılar, göreve gelirken her branşta şampiyonluk diyenler maşallah dediklerini baya iyi yapıyorlar ne diyim.

ya ben şunu da anlamıyorum, kadın basketbolda çok olsa 50-100k falan çıkarmak gerekiyordur herhalde sezonun bu döneminde, bilenler aydınlatırsa bu konuda sevinirim pek hakim değilim ben. 50-100k olarak alalım biz, yani Galatasaray SPOR kulübü de bir zahmet çıkarsın ya şu parayı. Nasıl bütçe çıkamıyor aklım almıyor doğrusu.
 
10 tane guard alsan ne olacak ? Uzun oyuncun yok takımda. Bu süper zekâ yöneticiler ve koç hâlâ daha durumun ciddiyetini kavrayamamış. Akıl denen olgu devre dışı kalmış bunlarda. 6 aydır ineğin trene bakıp izlediği gibi bakıp izliyorlar. Ulan pivotun yok işte neyi izliyorsun hâlâ ? Şutla Hummer'la Floyd'u , neyi bekliyorsun ?
 

Üst