2023-2024 Basketbol Süper Ligi

Çok net fauldü süre dolmadıysa şurda faul verilmemesi tam bir rezillik. bu kadar basit mi böyle kulüplerin hakkına girmek ya, yazık.

Valla ben tüm maçı izleyemedim son bölümde ara ara baktım uzasa izlemeye devam ederim diyordum.Metin Türen'e yapılan %100 faul ya.Gözünün önündeki pozisyona üstelik son saniye çalmıyorsun.Maç topunda yapılacak şey değil.
 
Federasyona laf yapacağım diye Metin Türen'e sallıyor twitterda insanlarda.Hakemlere küfür ettiği için.Adam deli zaten durduk yere o kadar sinirlendi.

Twitterda çoğu kişi tam trollük peşinde ya.
 
Süre doldu diye gördüm ben ama izlenmemesi normal çünkü kör hakem faulü de çalmamıştı. Çalmadıkları düdüğe bakamadıkları için haklı galibiyete şaibe karıştırdılar. Türkiye'de mesleğini futbol hakemlerinden kötü icra eden bir grup varsa o da basketbol hakemleridir heralde.
 
Gelecek hafta Benfica maçı sonrası Bahçeşehir Koleji ile ligde maçımız var.
Yenilirsek 8 mağlubiyet ile küme düşme hattına geliyoruz.
J.Martin dünkü Karşıyaka maçında sakatlamıştı. Son durumu nedir bilmiyorum.
Umarım ligdeki Bahçeşehir-Beşiktaş maçlarından en az 1 galibiyet alabiliriz. Bugünkü Merkezefendi takımını da izledikten sonra kolay takım yok diye düşünüyorum.
 
Bugün maçlara bakarken şu geldi aklıma bizim yöneticiler Bursaspor'u izlesinler koç, sponsor, genel menajer, as ve yedek denecek oyuncularının çoğu gitti ama adamlar hem oyun hem de sıralama olarak üzerimizdeler.
 
Efes-Fb maçında 3.çeyreğin son hücumunda Fenerbahçe Darius Thompson'ın topu kullanmasını istemedi,Thompson pası verdi ve Melih Tunca son saniye üçlüğünü soktu.
 
Efes Larkin önderliğinde Erten'iyle,Ercan Osmanisiyle büyük karakter koyarak kazandı.Hollatz'ın daha çok gelişmesi gerekiyor.Melih'e yaptığı blok çok iyiydi sadece.

Daum bakıyorsun airbalları sıralamış.Tyrique yorgunluktan mıdır nedir maçta soru işareti bıraktı.Buna rağmen Efes kazandı.Thompson'ın son bölümlerde Guduric'i blokladığı anda Guduric ne olduğunu bile anlamadı.Thompson'ın son hücumu erken kullanması ve öncesinde 8 saniyede baskı yokken geçememesi enteresan.

Itoduis'ede birisi artık basit şeyleri bari öğretsin.Adam 2 kez(1'inde çalınmadı) top taşıma ile ilgili challenge istedi ya.Challenge'a evet çoğu oyuncu ve koç tam anlamıyla hakim değil normal fakat bu kadar basit şeyi bilmesi lazım.Stepse hangi maçta challenge yapıldığını görmüşte istiyor ya ?

Bu arada Ercan'ın pozisyonu stepsti,hakemler atladı.Itoudis pozisyon bitiminde izleyin diyordu.
 
Son düzenleme:
Efes galibiyeti sebebiyle bizim antrenörüyle, geliniyle, guardıyla romantik dönem kötüsü olan takım küme düşecek, az kaldı. Yakın dönemin prekarya bilinci tabiriyle tüm paydaşlar bu yönde çaba gösteriyor eksiksiz şekilde.
 
Uzun süredir gözlemliyorum; ligdeki hakemler, işbirlikçileri fb beko karşısında bile Efes’i ezemiyorlar. Efes’in lobisi mi çok sağlam başka bir şey mi var bilmiyorum ama ilginç bir durum. Son 30 saniye Efeslilere sarı kırmızı forma giydirseler, kazanma şansları olmazdı mesela, bunda netim.
 

Üst