2023-2024 Basketbol Süper Ligi

Bjk-fb beko karşılaşmasındaki hadiselere istinaden;
şiddeti, küfürü elbette onaylamıyoruz lâkin bu tarz olaylar kendi salonlarında yaşanırken, taraftarları hatta bizzat kendileri, rakip koça/oyuncuya 40 dk boyunca küfrederken, tehdit edip üzerlerine yürürken, daha da fenası; geçmişlerinde maç sonu taraftar görünümlü vandalların karşı takımın oyuncularına tekme tokat saldırmak gibi yüz kızartıcı bir sabıka dahi bulunan camianın, bu hadiseler gerçekleştiği esnada üç maymunu oynaması; benzer olaylar(çok daha hafifleri) kendi başlarına geldiğinde ise; “basketboldan sorumlu yönetici” sıfatıyla külhanbeyi pozlarında ortalıkta dolaşan obez arı maya’nın feryat figân etmesi ve her zamanki gibi mağduriyet yaratma çabaları, yüzsüzlükte ve riyakârlıkta nirvana resmen.
 
Sonraki 3 maçımız sırasıyla: Pınar Karşıyaka,Bahçeşehir Koleji,Beşiktaş Emlakjet.
Koç değişimi olmazsa 3 maçtan da mağlubiyet bekliyorum.
Bu durum olursa mağlubiyet sayısı 9 oluyor. Şu an sonuncu sırada bulunan takımın da 9 mağlubiyeti var.
Yorum sizin.
 
Hasan Arat fazlasıyla yüklü bir finansal akış sağlayamazsa özellikle futbolu ileriye taşıyacağını öngörmemekle birlikte tam da Hakan Üstünberk'in yönetim değişikliğine rağmen bizde devam etmesi vari bir basketbol adımı gelmiş. Sinan Erdem'deki derbide Hasan Arat tribünde, Serdal Adalı ise saha içinde konum almışken çok etkin bir sunum elbette taraftar nezdinde.
 

Basketbol oynamış ve bu sporu seven bir başkan, basketbola önem veren bir sponsor, basketbolda armasını yükseltmek isteyen bir şube sorumlusu ve basketbolu eşi kadar seven bir GM. Muhtemelen yakında büyük başarılar getirecek bir organizasyon. İmrendim...
Bende.. Oturu'yu Efes'in elinden almaya çalışmışlar ancak oyuncu Euroleague'te oynamak istiyorum diye vazgeçmiş.. İnanılmaz bir seviyeye doğru evriliyorlar bjk'den beklenmeyecek şekilde..
 
Bende.. Oturu'yu Efes'in elinden almaya çalışmışlar ancak oyuncu Euroleague'te oynamak istiyorum diye vazgeçmiş.. İnanılmaz bir seviyeye doğru evriliyorlar bjk'den beklenmeyecek şekilde..
Lisalo'yu evinde yenen takım Eurocup'u da alır. hani bahis oynansa Eurocup'u kim alır diye cebimdeki tüm parayı Beşiktaş'a atarım. Beşiktaşlı arkadaşlarıma bu takımın kıymetini bilin dönüp dönüp edit yaparsınız ilerde diyordum ama bu takımdan bile iyisi gelecek galiba seneye. Bahçeşehir birleşmesi ile Euroleague'de yaparlar. Ne güzel. Futbol kadar fenomen olan bir spora yatırım yapıyorlar, voleybola da yakında yatırım yapar, genç kızları bünyelerine katarlar. Galatasaraylılar olarak imrenerek izleriz. Bizim -en hafif tabirle- beyinsiz taraftarlar da bunları görüp ''size basketbolu sevdirdik'' gibi aptal saptal yorumlar yapsın sağda solda. iki gram bilgisiyle "basketbolda ve voleybolda zarar ediyorsun" desin. neyse, az daha konuşursam ağzım bozulacak.
 
Manisaspor, Fransa'nın sonuncusuna yenildi evinde. maçı izlerken kriz geçirdim. oyuncularımız resmen topu ilk defa eline almış gibi hareket ettiler. bu mağlubiyet çok pahalıya patlayacak, ileride çok ararız bu maçı.
 
Geçen hafta bende Yakup hocanın açıklamasını yazmıştım.Bana çok garip geliyor.Maç sonu röpartajını bizzat dinledim,maddi sorun yok diyorsun 1 saat sonra Allman ayrılıyor.1 hafta geçmeden Mccormack ayrılıyor :) maddi sorun konusuyla ilgili yorum yapmayı es geçebilirdi.


Biraz daha beklemek lazım. Benim için Yakup hoca, Hakan hocadan 1 tık daha önde.
 

Biraz daha beklemek lazım. Benim için Yakup hoca, Hakan hocadan 1 tık daha önde.

Benim gönlüm Hakan hocadan yana fakat fikri değişirse Yakup hocayı desteklerim,geldi diye karşı çıkmam.

Daçka için gelecek sezonun planlamasına başlayacaklar deniyordu.Bu sezon birkaç galibiyet daha alıp ligde kalsalar yeterli gözüyle bakılıyormuş.Yakup hoca uzun vade düşünüp kalıyor olabilir.
 
Evinde son çeyrek Samsun karşısında 3 sayı öndeyken,17 sayı geriye düşerek kaybetti Çağdaş Bodrum.

Ve biz geçen hafta kendi evimizde bu takıma ezildik.

Ender hocayıda ayrıca tebrik ediyorum.Sürekli takımı sete oturttu,sürekli.Görende maçı koparmış ve süreye oynuyor sanır.Bir anda 10 sayı üstü geriye düşünce ne olduğunu bile anlayamadı.
 
Delgado'nun pota altında boğuştuğu oyuncu varken ısrarla topu ona atmaya çalışmak akıl işi değil.Ve Bjk bunu üst üste 4 kez yapmaya çalışıp ya boş döndü ya top kaybı yaptı.
 
Bravo Kerem Konan'a.Tüm takımın ciddi anlamda serbest atış çalışması gerekiyor o ayrı.Delgado 5 faulle oyun dışı kaldıktan sonra 3 kez hücum ribaundu aldı Kerem Konan,2 kezde çizgiye gitti ve 94-94 iken hücum ribaundu alıp,çizgiye gidip 95-94 le kağıt üstünde maçı kazandıran serbest atışı attı.

Bahçeşehir ise son 3 saniye yarı sahadan topu oyuna sokup Boutsiele-Needham eşleşmesi yakalamasına rağmen topu süre dolmadan çembere atamadı.
 

Üst