• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Galatasaray'ın başında görmeyi en çok istediğim yabancı yıllardır aynı isim. Andrea Trinchieri. Fb alırsa boynum bükük kalacak. Konu basketbol olunca yıllardır öyleyiz gerçi taraftar olarak.

Trinchieri gelecek diyorlar.
İyi koç ama fbnin mevcut kadrosuna uygun mu emin değilim.
Yanılmışım.
Saras'ı almış fb.
Hiç beğenmediğim bir koç.
Barcelona kadrosunu çok kötü yönetmişti.
Bakalım fbde nasıl bir performans gösterecek.

Itoudis kalsaydı keşke diyecekleri bi hamle yapmışlar resmen...

Bir sevimsiz gitti,yerine daha sevimsiz geliyor

Muazzam paralar harcıyorlar ve sonuçlar malum; bence batıklıkları artacak başarıları sabit kalacak...

Daçka Rıdvan'a da izin vermiş ellerinde oyuncu kalmadı nerdeyse.

Saras antipatik, loser falan ama herifler en azından şubelerine önem veriyorlar. Bizim yönetimler gibi basketbol düşmanı değiller.

Daçka bu kadroyla ilk çeyrek iyi direndi Aliağa deplasmanında.

Mahir Ağva şov yapıyor.

Daçka eğer diyorsa kalan maclarda 1-2 galibiyet alırım öyle ligde kalırım diye, çok yanılıyor. pişman olacakları bir süreç yaşanmaz umarım ligin kalan kısmında.

Daçka’nın kesinlikle transfer yapması gerekiyor.
Bu kadro ve oyun kalitesi ile küme düşme adayı diye düşünüyorum.

sezona da muhteşem girmişlerdi, Avrupa'da farktan dönüp tenerife'yi yenmeler ligde sayı yemeden maç kazanmalar. ksk ve bjk'den bile öne yazıyordum şahsen dacka'yı. yazık oldu.

sezona da muhteşem girmişlerdi, Avrupa'da farktan dönüp tenerife'yi yenmeler ligde sayı yemeden maç kazanmalar. ksk ve bjk'den bile öne yazıyordum şahsen dacka'yı. yazık oldu.
Yakup hoca kendine yazık ediyor orda. Takımı bu haldeyken onu ikna edemeyen şube yönetimimize de yazıklar olsun 🤦‍♂️

Koç ilk deneyiminde zorluklarla mücadele etmeyi seçmiş ondan dolayı devam ediyor ama nereye kadar gidecek bakalım.. Haftaya 1 2 oyuncu daha gider bu takımdan..

Geri