2023-2024 Euroleague

Taş olsa çatlar ya, topu alıyor içeriye giriyor şöyle bir turluyor dışarı çıkıyor olabilecek en yanlış tercihle topu real'e veriyor. şaka gibi.
 
PAO ikinci yarıda toplama takım gibi kaldı sahada. OAKA'da, rakip normal sezon ve Top 8'in potansiyel buldozeri Real Madrid olsa dahi şayet bir maçın ikinci devresi böyle oynanıyorsa İstanbul'daki Efes maçı gibi maçlar seçilmek zorunda. Saha avantajı üzerinden Final Four gelmezse bu sezon temel atma sezonu olarak görülmez, yaprak dökümü sonbahar tadında olur. Tutkulu kulüplerin işi değil bu kaplumbağa vari gelişim hikayeleri.
 
Maçı kazansınlar veya kaybetsinler Itoudis olduğu sürece Fenerbahçe Beko sportif bir başarı asla elde edemez.

Bugün adam 3.çeyrekte bir hamleler yaptı bunu Fenerbahçe düşmanı yapmaz.Gerek oynattığı 5 ile gerek o 5'te ruhu daralmış gibi takılan Guduric'in olması yapılacak iş değil.Maçın tüm ritmini Barcelona'ya verdi.Takımının tüm enerjisini,özgüvenini bitirdi.
 
yeni başlayacak maçlardan ne var diye baktım menüye 23.00'da Asvel-Valencia maçın açtım.. Neden böyle bişey yaptım bilmiyorum 3 çeyrektir izliyorum maçı hayatımda asvel'den kötü bir euroleague takımı görmedim.. Bunları nasıl oynatıyorlar hala euroleague'te anlamadım ben.. Felaket bir takım.. 2. çeyrek 10 sayı 3. çeyrek 8 sayı attılar :)
 
Son 6 saniyeyi felaket kullandı Kızılyıldız, Baskonia 87-85 kazandı. kaşla göz arasında son 8 maçta 7 galibiyet aldılar. İvanovic effect.
 
Zalgiris iyi bir buyout da almıştır heralde en iyi oyuncularını gönderip iyi de olsa sakat olan elemanı aldıklarına göre. Bence Calathes Fener gibi kanatları skorer ağırlıklı olan takım için daha doğru profildi, Sloukas'a o kadar yıl sabredip Calathes'i bu kadar kolay kapı önüne koymaları enteresan.
 
Euroleague’de son 20 senedir iptal edilen 2019/2020 sezonu disindaki Efes kadar bagira bagira “ben bu sene vura vura sampiyon olacagim” diyebilen bir takim olmamisti.Ta ki bu sezonki Real Madrid’e kadar.Cidden kendisine guc olarak en yakin takimdan 2 gomlek ustunler.Ki kendilerine guc olarak en yakin takim kim onu da bilen yok.Real Madrid disinda bir tane bile iyi basketbol oynayip her sartta guven verecek tek bir takim yok.
 

Üst