2023-2024 Euroleague

Darius Thompson Efes'e hiç olmadı.Adam skordada yok takımı oynatma konusundada.Mike Daum'un savunması inanılmaz kötü,sertlik katamıyor.Erdem Can'ın 3.çeyrek bir ara Daum-Jones-Oturu ile oynamasınıda zerre anlamadım.Hücumda bu üçlü 3.çeyrek sanırım hiç sayı bulamadı.Hem Oturu hem Jones'u kenara alıp Zizic'i bir anda sahaya sürmesinide anlamadım.Hiçbir işe yaramadı zaten bu hamlesi.

Larkin Efes'i' olduğu gibi sırtlıyor tek gözüken şey bu.

Ya 3 sn süre kalmış top Darius Thompson'ın elinde.Azıcık aklı olan oyuncu ne yapar ? Eğer farklı bir seçeneği yoksa hızlı şekilde adım atıp kendine zorlamada olsa şut yaratır.Adam 1 sn kala pota altındaki kalabalığa topu atıp topu kaptırdı.Evet bunu yaptı.

Bu dediğim şeyi şimdi şutu olmayan Calathes bile yapıp üçlüğü buldu.

Larkin'e top değmediği an Efes'in şu anki eksikleriyle sıradan bir takımdan farkı kalmıyor.Tek kişilik bir takım Larkin.Tyrique Jones'de EL oyuncusu falan değil.İşi gücü tribünlere şov yapmak olan düşük IQ'lu Eurocup oyuncusu.Bu bile Erdem Can'ın Efes'in başında neden olmaması gerektiği için yeterli bir durum.

Bu iffe lundberg yazın nasıl yazıldı bize anlamış değilim. keza andusic de öyle. hele andusic -ve Luka Mitrovic- ismi ilk düştüğünde sosyal medyada Mitrovic komisyon transferi yapıyor makarası dönüyordu. keşke harbiden komisyon transferi yapsaymış.

Campazzo şu anda ne yapıyor tam olarak ? Basit top kaybını yapıp koşsa yetişeceği adamı arkadan indiriyor yere.Sportmenlik veren hakemide alkışlıyor üstüne.Sonrasında perdeye takılıp faulü yapıp bu kezde sağa sola koşuyor.

Sergio Llull son saniyede uzaklardan çok değerli bir üçlük soktu.Real Madrid bu kadar kötü devre geçirip üstüne savunmada çok acemice hatalar yaparken farkın 6 kalması önemli oldu.Ndiaye'nin savunmadaki acemiliği neydi öyle ? Timothé Luwawu-Cabarrot'a önce üçlük mesafesi verdi,sonrada şut atacakken üzerine zıpladı sportmenlik dışı faul çıktı.

Madrid daha şimdiden ciddi bir farkla liderliği almış götürüyor. Pana da Ergin Ataman'la bir ritim yakaladı gibi yılın son ayında. Kazanma alışkanlığı yakalamak önemli.
Efes şu Erdem Can'ı göndermediği takdirde bazı şeyler için geç olacak gibi. Zamanında yapılmayan değişiklik zarar da verebiliyor sonra. Gelecek olan koçun bu kadrodan daha iyi verim alacağını düşünüyorum. Ama Zizic dışında Jones'un da gönderilmesi lazım. Oturu o pozisyonu kaptı.

Atasehir’de ici full bos gazla sisirilmis bir balon patladi.Duyan oldu mu ?

Zalgiris’i,Alba Berlin’i,Efes’i falan yendi diye su takima F4 takimi falan dedi bizim toksik basketbol medyasi :) Su takimin bu kisalarla gidebilecegi maksimum yer Top 8.Onu zaten Itoudis’te yapiyordu.Tutku Acik’i da getirsen her tarafindan kalitesizlik akan su Euroleague sezonunda o bile Top 8’i zorlar zaten.