• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Euroleague

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Arroyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Partizan'ın mevcut sistemi ve kısa rotasyonu; keza forvet rotasyonuyla Punter'a bu denli bağımlı olmasının izahı güç. Efes deplasmanındaki senaryoyla defaten deplasman kaybettiler bu sezon.

Sözleşme uzatma üzerine anlaştılar.
Adam zaten sözleşmeli sporcuları, galiba pek takip etmiyorsun dostum.
Hezonja yazacaktim yanlis yazmisim; onunla anlastilar bu sene olmasa sa seneye kesin kadrolarinda olacak...

fener inanılmaz bir galibiyet aldı. 100-99, farktan döndüler. son 10 saniyeye 4 sayı geride girdiler ama kazandılar. Real ilk mağlubiyetini aldı.

İnanılmaz bir maç sonu oldu.
Maçın MVP'si Campazzo son topta hata yaptı ve Yam Madar maçı kazandıran basketi attı.
İlginç bir maç oldu.

PAO saha avantajı keza Final Four cepte diyebilecekti bence. Maçın ruhsal ağırlığı üzerinden böyle büyük bir fırsat vardı, teptiler.

Partizan kazandı.
İyi maç oldu.

Hocam Vildoza, Guy ve Juancho'dan katkı alabilirsen final fourdan çok daha fazlasını yapabilirsin.

Dünkü maçta Punter olmasaydı Panathinaikos kazanırdı. Adam da durdu durdu Ergin Hocama karşı oynayası tuttu. Şansa bak.

Son düzenleme:
Üçüncü çeyrekti galiba şöyle göz ucuyla baktım maça Efes öndeydi son çeyreği açtım kaybetmişler.

Efes'in bir an önce bu vasat koç ve transferlerinden kurtulması lazım.
Fener'e de şu vasat altı oyuncuları kim kitlediyse helal olsun. Madrid'in saflığı ve Fener balı olmasa, arka arkaya 5.mağlubiyeti almışlardı.

Efes'in bir an önce bu vasat koç ve transferlerinden kurtulması lazım.
Fener'e de şu vasat altı oyuncuları kim kitlediyse helal olsun. Madrid'in saflığı ve Fener balı olmasa, arka arkaya 5.mağlubiyeti almışlardı.
Katılıyorum. Otoru motoru nedir ya? Ergin Ataman'ın dişiyle tırnağı ile kurduğu takımı vasatlaştırıyorlar. Erdem Can bu seviyenin koçu değil.

Messina'nın sözleşmesi 2026'ya kadar uzatılmış.Messina bırakmadığı sürece değişen bir şey olmaz orada.

Milano taraftarına Allah'tan sabır diliyorum.

Büyük maç yarın 20.30'da Sinan Erdem'de yerimizi alacağız.... Erdem Can'a dersini vermeye geliyor hocam takımın altına giydiği beyaz ayakkabısıyla 10 yaş gençleşti.. Köfte ekmek yiyerek maça gireceğiz....

Atamanspor'lular renk ve mekan değiştirmişler. Göçmen kuşlar misali oradan oraya uçuyorlar. Galatasaray Basketbol Forumu'nda bunları okumak acı verici...

Geri