2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

BJK çok uygun şartlarda Halil Dervişoğlu nu alıyor , biz niye düşünemedik , hem yerli hem de forvet.
Bizde çok faydalı olurdu.

İCARDİ HAYIRLI OLSUN OTOMATİK OLARAK PARADES'TE

LEQİUPE gazetesinin haberi Gala ile Psg 10m Euro karşılığında anlaştı.

Leqiupe belki fiyat olarak 1 2m aşşağı yada yukarı yanlış verir ama Haber %99doğrudur.
Icardi, Paredes, Navas, Draxler... PSG birçok oyuncuyu transfer piyasasına sokacak20230708_121326.jpg

Son düzenleme:
BJK çok uygun şartlarda Halil Dervişoğlu nu alıyor , biz niye düşünemedik , hem yerli hem de forvet.
Bizde çok faydalı olurdu.
Halil Dervisoglu yerine Falcao'yu oynatsaydi Fatih Terim, Yeni Malatyaspor'a 5 atmis ve averajla sampiyon olmustuk. Halil Dervisoglu'nun bjk'ye gitmesi guzel oldu. Artik bos toplari ya kaleciye ya da daglara taslara atar.

Arda Guler'i Real Madrid nasil transfer etti aklim hayalim almiyor. Galatasaray'a bile gelse acaba tutarmi diyebilecegim bir oyuncu. En son ki Galatasaray-fb macinda gorduk Abdulkerim,Torreira arasinda kus gibi kaldi,ezildi. Sadece bir tane uzaktan sutu var o da daglara taslara gitti. Olacaklari soyluyorum, Real'de tutunamaz kiraya gider Real Betis,Real Sociedad ayarinda bir takim, orada da bu fizik yapisi hali ile tutunamadan, Real Madrid 2 seneye kadar 5-6 milyona satis listesine koyar, Avrupa'dan Liepzig,Schalke gibi takimlarda belli sure oynar(Ozan Kabak misali) en fazla oynayabilecegi klup bu olur. Elvir Balic gibi olacak kendisi. Fb-Real-GS ve sonrasi kayip.
Bu kadar fanatik olmayın Türkiyede yetişmiş gencecik bir Türk çocuğu, Dünyanın en büyük 3 kulübünden birine gitmiş gurur dıyacağız.
Bizim maç ölçü değil o maç o kadar baskın oynadık ki böyle bir ortamda tek başına yeteneklerini gösteremedi. Arda Güler ne kadar yetenekli olduğunu hem milli takımda hemde bütün sezon Jesusa rağmen gösterdi. Modricin son yılı bu yıl orda alışma aşamasını geçirecek önümüzdeki yıl içide yerini hazırlayacaktır,

Modric, Casemiro ve Kross tan çok şey öğrenecektir herşeyden önce Real Madridin winner kültürünü görecek daha da özgüveni kendine gelecektir. Başarılı olacağına inancım tam. Unutmayalım bu çocuk daha 18 yaşında ve bu kadar gelecek vadeden oyuncuya talip olan dünya büyükleri Realin, Barcanın bir bildiği vardır değil mi!

Ayrıca Real bu yıl için Palmeirastan rekor bedelle geleceğin Neymarı 18 yaşındaki Endrick Felipe'yi de almıştı onlarda Vinicius Jr. ve Rodrygo gibi sağlam isimlerle başladığı kabuk değiştirme operasyona devam ediyor son olarak Jude Bellingham alındı gelecek vadeden taş gibi bir kadro olacaklar.

Son düzenleme:
Bu kadar fanatik olmayın Türkiyede yetişmiş gencecik bir Türk çocuğu, Dünyanın en büyük 3 kulübünden birine gitmiş gurur dıyacağız.
Bizim maç ölçü değil o maç o kadar baskın oynadık ki böyle bir ortamda tek başına yeteneklerini gösteremedi. Arda Güler ne kadar yetenekli olduğunu hem milli takımda hemde bütün sezon Jesusa rağmen gösterdi. Modricin son yılı bu yıl orda alışma aşamasını geçirecek önümüzdeki yıl içide yerini hazırlayacaktır,

Modric, Casemiro ve Kross tan çok şey öğrenecektir herşeyden önce Real Madridin winner kültürünü görecek daha da özgüveni kendine gelecektir. Başarılı olacağına inancım tam. Unutmayalım bu çocuk daha 18 yaşında ve bu kadar gelecek vadeden oyuncuyu Realin, Barcanın bir bildiği vardır değil mi!

Ayrıca Real bu yıl için Palmeirastan rekor bedelle geleceğin Neymarı 18 yaşındaki Endrick Felipe'yi de almıştı onlarda Vinicius Jr. ve Rodrygo gibi sağlam isimlerle başladığı kabuk değiştirme operasyonu devam ediyor son olarak Jude Bellingham alındı gelecek vadeden taş gibi bir kadro olacaklar.

Katılıyorum. Her futbolcunun senede 4-5 kötü oynadıgı maçlar var, Arda’da onlaradan birine denk geldi. Yetenegi, Futbolu zaten tartışılmaz.

Real Madrid ayrıca Fran garcia’da aldı o da gelecek vaad eden, Kendi altyapılarından yetişen bir solbekti. Gelecek kadrolarını iyi kuruyorlar ben hücum hattına mbabpe hariç bir tane daha gelecek vaad eden forvet veya kanat hamlesi bekliyorum

Arda üç sene önce bizim oyuncumuz oluyordu, Gençler başkanı fenerli olduğu için Galatasaray'a oyuncu vermem demiş ve anlaşıtığımız oyuncuları çok uygun maliyetlerle fenere vermişti. 18 yaşına girdiği gün aranıp artık ev kiranı sen ödeyeceksin denmiş, oda transfer görüşmesinde benzer tavır alıp 18 yaşındayım oynuyacağım takımı kendim seçerim demiş diye bir yorum gördüm. Real'i sevmem ama Arda için çok mutlu oldum. Umarım başarılı olur milli takıma fayda sağlar.

Real madrid arda'nın potansiyeline 20 milyon euro verdi. bize fazla gelebilir ama real için rahatlıkla girilebilecek bir risk.

Arda Güler şimdiye kadar Fenerbahçe ve Milli Takımda 2.065 Dakika süre bulup. 10 gol 12 asist yapmış. Ortalamaya vurdugun zaman 93 dakikada bir skor katkısı demek. Bu yaptıgı gol ve asistlerin 5 tanesini avrupa maçları ve milli takımda yapmış ki orda ortalaması 114 dakika’da bir gol asist katkısı olan 18 yaşında avrupanın en iyi 8 liginden birinde oynayan futbolcu.

Reiner ile karşılaştırmak mantıklı degil

Muhtemelen daha ucuz diye Angelino'ya gidiliyor çünkü yedek bek.İçeride icardi olacaksa çok rahat attırır 7-8 tane. Sosa da benzer özellikleri olan bir bek artısıda daha fazla ama 10 kağıt çıkarmadan alabilir misin sanmam.

Yusuf Demir Cicaldau 'yu nakte cevirebilisek iyi olur ikisinden de ümidim yok. Eldor Shomurodov'u kiralayabilirsek yerli statüsünde iyi hamle olur.

Muhtemelen daha ucuz diye Angelino'ya gidiliyor çünkü yedek bek.İçeride icardi olacaksa çok rahat attırır 7-8 tane. Sosa da benzer özellikleri olan bir bek artısıda daha fazla ama 10 kağıt çıkarmadan alabilir misin sanmam.

Angelino yedek olmaz bizde ya. Ha bende sosayı tercih ederdim bir noktada hücum katkısı daha az ama daha dengeli bek. Ama dedigin gibi sosadan daha ucuz angelino ama o da aynı kalitede