2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Romano yaktı meşaleyi. 10 milyon bonservisi anlamadım ama 30 yaşında oyuncu son senesine girince maaşı kadar bonservise serbest kalıyor diye biliyorum. Neyse hayırlı çok büyük bir maliyetin altına giriyoruz. Angelino, rashica, İcardi yaklaşık 25 milyon euro bonservis vereceğiz ben Zaniolo gidecek diye algıladım.

Romano yaktı meşaleyi. 10 milyon bonservisi anlamadım ama 30 yaşında oyuncu son senesine girince maaşı kadar bonservise serbest kalıyor diye biliyorum. Neyse hayırlı çok büyük bir maliyetin altına giriyoruz. Angelino, rashica, İcardi yaklaşık 25 milyon euro bonservis vereceğiz ben Zaniolo gidecek diye algıladım.
Maaşı Parisde 16m

Erden Timura hepimiz sahip cikmaliyiz. Yok elestiri kültürü biat etmeyelim felan filan bu ayaklara hic gelmeyelim.
Gercekci olalim eger Erden Timur olmasaydi bu Yönetim bu oyunculari felan getiremezdi.

Bu oyuncular sirf parayla gelmiyor onuda bilmek lazim. Erden Timurun oyuncularla olan iletisimi cok degerli. Umarim uzun yillar bu kulübün basinda olur ve bir avrupa kupasini daha aliriz.

Dzeko 37 yasinda Fenerle iki yillik sözlesme imzaladi.

Yillik maasi 4.5 Milyon Euro ayrica 5 Milyon Euro Imza parasi var.

Yani Icardi sudan ucuz :)

8+3 kuralına göre bence boey veya nelssondan birisi gidecek gibi gözüküyor. Bu giden oyuncular yerine bir türk oyuncu gelecek, Yani baktıgımız zaman mert müldür-ozan kabak - merih demiral harici kurtarmıyor.

Dzeko 37 yasinda Fenerle iki yillik sözlesme imzaladi.

Yillik maasi 4.5 Milyon Euro ayrica 5 Milyon Euro Imza parasi var.

Yani Icardi sudan ucuz :)
Dzeko 'nun maaşını vergiyle beraber 6.3 olarak düşün, iki yıllık toplam maliyeti 17.6 milyon euro.
İcardi bonservis 10 de yıllık maaş 8 olsun ki bunlar en iyi ihtimaller. Sana 3 yıllık maliyeti 43.6 milyon euro tekrar söylüyorum en iyi ihtimali yazdım daha bunun boku püsürü var. Emin misin sudan ucuz olduğuna?

Ben de İcardi 'yi izlemekten çok keyif alıyorum takımda görmekte istiyorum ama ben taraftarım kulübün ekonomisi beni bağlamaz. 3 yıl sonra bir tarafımızı tuta tuta ffp diye ağlarsa kulüp işte o zaman söverim. Ben kendi takımının Araplar gibi transfer yapmasından rahatsızım, hadi İcardi'ye verdin o zaman başka bir yerden kıs oyuncu sat falan.
Yerli kuralı Ağustos ayında kalkar, eğer fb kaleci transferi yaparsa ferdi dışında sahaya atabileceği Türk oyuncu kalmayacak. Bjk benzer şekilde sadece Mert var, Cenk sakat, Salih'in yerinede oyuncu bakıyorlar zaten. Üç büyük kulübün aynı anda işine gelmezse yabancı kuralı falan kalmaz.

Dzeko 'nun maaşını vergiyle beraber 6.3 olarak düşün, iki yıllık toplam maliyeti 17.6 milyon euro.
İcardi bonservis 10 de yıllık maaş 8 olsun ki bunlar en iyi ihtimaller. Sana 3 yıllık maliyeti 43.6 milyon euro tekrar söylüyorum en iyi ihtimali yazdım daha bunun boku püsürü var. Emin misin sudan ucuz olduğuna?
evet sudan ucuz. Icardi sana Sampiyonlar Liginde iki mac alsin. Maasini cikartmis oluyor.

Yas faktörünü söylemiyorsun hic. Adam daha 30 yasinda uzun yillar forma giyebilir.

Sosyal olarak ettigi farkindaligi söylemiyorum bile. Cocuklar Icardi hayrani, herkes formasinin arkasina ICARDI yazdirmak istiyor.
Kücük cocuklar Icardi sevincini yapiyor durmadan. Böyle topluma etki eden Futbolcu sayisi azdir.

evet sudan ucuz. Icardi sana Sampiyonlar Liginde iki mac alsin. Maasini cikartmis oluyor.

Yas faktörünü söylemiyorsun hic. Adam daha 30 yasinda uzun yillar forma giyebilir.

Sosyal olarak ettigi farkindaligi söylemiyorum bile. Cocuklar Icardi hayrani, herkes formasinin arkasina ICARDI yazdirmak istiyor.
Kücük cocuklar Icardi sevincini yapiyor durmadan. Böyle topluma etki eden Futbolcu sayisi azdir.
Banane ya topluma etki etmesinden futbolcu dediğin nedir ki, cahil cühela tayfa. Çocukta gitsin İcardi sevinci yerine daha faydalı eğlenecek şeyler bulsun kendine.
Yaşını söylemedim çünkü ikisinin de en fazla 2-3 yıl daha top oynayabileceğini düşünüyorum. Sen İcardi'nin 34-35 yaşında futbol oynayacağını mı sanıyorsun :)

Banane ya topluma etki etmesinden futbolcu dediğin nedir ki, cahil cühela tayfa. Çocukta gitsin İcardi sevinci yerine daha faydalı eğlenecek şeyler bulsun kendine.
Yaşını söylemedim çünkü ikisinin de en fazla 2-3 yıl daha top oynayabileceğini düşünüyorum. Sen İcardi'nin 34-35 yaşında futbol oynayacağını mı sanıyorsun :)
Tamam haklisin. Ogulcan Caglayan, Halil Dervisoglu, Eren Derdiyok forvet rotasyonu yeter bize. Hem ucuz dimi :)

İcardi’nin - Gs ilişkisini . Ronaldo-Real, Messi-Barça, Haaland - City , Mbabpe- PSG gibi düşünmek lazım. Bu kulüpler yıllık ortalama 300 mil € maaş bütçeleri var ama maaş bütçelerinin %10’unu nerdeyse tek futbolcuya veriyorlar. Çünkü o futbolcu digerlerinden farklı olarak takımı sırtlıyor.

İcardi Gs’de etkisi aynı. İcardi’nin saglayacagı etki, performans aldıgı maaşa deger. Ayrıca biz taraftarız kulüp muhasebesi bizi ilgilendirmez, Biz iyi oyuncu isteriz.