Leipzig 'de yedek anlamında söyledim.
Anladım hocam haklısın adamlar geçen sene hoffeinheima gönderdi kiralık
Leipzig 'de yedek anlamında söyledim.
Maaşı Parisde 16mRomano yaktı meşaleyi. 10 milyon bonservisi anlamadım ama 30 yaşında oyuncu son senesine girince maaşı kadar bonservise serbest kalıyor diye biliyorum. Neyse hayırlı çok büyük bir maliyetin altına giriyoruz. Angelino, rashica, İcardi yaklaşık 25 milyon euro bonservis vereceğiz ben Zaniolo gidecek diye algıladım.
Dzeko 37 yasinda Fenerle iki yillik sözlesme imzaladi.Romano yaktı meşaleyi. 10 milyon bonservisi anlamadım ama 30 yaşında oyuncu son senesine girince maaşı kadar bonservise serbest kalıyor diye biliyorum. Neyse hayırlı çok büyük bir maliyetin altına giriyoruz. Angelino, rashica, İcardi yaklaşık 25 milyon euro bonservis vereceğiz ben Zaniolo gidecek diye algıladım.
Bu +3 vs kuralları da yerli oyunculara oynamadan çalışmadan para kazanma fırsatı vermekten öteye gidemiyor.8+3 kuralına göre bence boey veya nelssondan birisi gidecek gibi gözüküyor. Bu giden oyuncular yerine bir türk oyuncu gelecek, Yani baktıgımız zaman mert müldür-ozan kabak - merih demiral harici kurtarmıyor.
Dzeko 'nun maaşını vergiyle beraber 6.3 olarak düşün, iki yıllık toplam maliyeti 17.6 milyon euro.Dzeko 37 yasinda Fenerle iki yillik sözlesme imzaladi.
Yillik maasi 4.5 Milyon Euro ayrica 5 Milyon Euro Imza parasi var.
Yani Icardi sudan ucuz
evet sudan ucuz. Icardi sana Sampiyonlar Liginde iki mac alsin. Maasini cikartmis oluyor.Dzeko 'nun maaşını vergiyle beraber 6.3 olarak düşün, iki yıllık toplam maliyeti 17.6 milyon euro.
İcardi bonservis 10 de yıllık maaş 8 olsun ki bunlar en iyi ihtimaller. Sana 3 yıllık maliyeti 43.6 milyon euro tekrar söylüyorum en iyi ihtimali yazdım daha bunun boku püsürü var. Emin misin sudan ucuz olduğuna?
Banane ya topluma etki etmesinden futbolcu dediğin nedir ki, cahil cühela tayfa. Çocukta gitsin İcardi sevinci yerine daha faydalı eğlenecek şeyler bulsun kendine.evet sudan ucuz. Icardi sana Sampiyonlar Liginde iki mac alsin. Maasini cikartmis oluyor.
Yas faktörünü söylemiyorsun hic. Adam daha 30 yasinda uzun yillar forma giyebilir.
Sosyal olarak ettigi farkindaligi söylemiyorum bile. Cocuklar Icardi hayrani, herkes formasinin arkasina ICARDI yazdirmak istiyor.
Kücük cocuklar Icardi sevincini yapiyor durmadan. Böyle topluma etki eden Futbolcu sayisi azdir.
Tamam haklisin. Ogulcan Caglayan, Halil Dervisoglu, Eren Derdiyok forvet rotasyonu yeter bize. Hem ucuz dimiBanane ya topluma etki etmesinden futbolcu dediğin nedir ki, cahil cühela tayfa. Çocukta gitsin İcardi sevinci yerine daha faydalı eğlenecek şeyler bulsun kendine.
Yaşını söylemedim çünkü ikisinin de en fazla 2-3 yıl daha top oynayabileceğini düşünüyorum. Sen İcardi'nin 34-35 yaşında futbol oynayacağını mı sanıyorsun
Kerem, Boey bu çocuklar kalitesiz topçular mı? Kaliteli futbolcu bulman için illa 40 milyon euro mu bayılman gerekiyor? İcardi dünya üzerinde ki son kaliteli forvet mi, son 10 yılda iyi forvet çıkmamış mı dünyada?Tamam haklisin. Ogulcan Caglayan, Halil Dervisoglu, Eren Derdiyok forvet rotasyonu yeter bize. Hem ucuz dimi