2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Demek Icardi olsa,mac 6-0'di ilk yaridan. Kaan ve Emin gercekten cok saglam defanslar. Emin bu sene son kez kiralik gidip seneye artik ilk 11'i zorlamali. Bir Jesus dede vardi,artik arap Ismail var.Rekabet olmayacak ona yanarim :)

Aslari da oynasa yedekleri de oynasa sahadaki oyunda pek bir fark olmuyor.Iste bu mukemmel bir olay.Oyun anlayisi da degismiyor,oyun sekli de.Sadece bazi yerlerde kalite farki olabiliyor.Galatasaray artik oyun gucu ve aliskanligiyla iyi bir futbol takimi oldu.Bu en son 2011-2014 arasi takimimizda gormustuk.

Tani ki bugunku hucum hattimizin tumu resmi maclar basladiginda degismis olacak.Cok daha kaliteli bir takimla sahada olacagiz.Ancak sadece kadro kalitesi degil takimimizin oyun gucu,aliskanligi,anlayisi ligdeki tum takimlardan farkli.Yonetim transferde dogru hamleleri yapmali.Bu guzel yapiya yazik olmamali.Bu takim cok sey vaat ediyor.

Bizim alt yapi topcularindan hic bir sey olmaz.Alayi cop desem abartmis olmam.Bir girdiler 3 dakikada 4-3 geriye dustuk :)

Bizim altyapı öyle maalesef ya. Hatta Tüm TR altyapısı bu şekil. Ha sorun kulüplerde de degil ya avrupa’ya son dönemde giden oralarda tutunan çok oyuncumuz var demek ki çıkan çıkıyor.

Oyuncularda mental, kendini geliştirme 0.

Yusuf hassas dönemi gelmiş hatun gibi; Hoca nezaman olsa,şans ,vericek oram ağrıyor buram ağrıyor yeterda.

Son düzenleme:
Nelsson ve Boey hemen satılır diye düşünüyordum. Çok teklif mi gelmedi yoksa gelen teklifler tatmin mi etmedi acaba? Şu oyuncu satma işinde oldum olası pek iyi değiliz zaten. Icardi’yi alabilsek en azından.

Hazırlık maçında keyifsiz futbol beklerken, ligin final maçı gibi bir tempo ve baskı ile başladık. İlk yarıdan sonrasını izlemedim. İzlediğim kadarıyla, hazırlık maçında oyuncuları bu konsantrasyon ve enerjiyle sahada işletmek önemli iş. Hele de dünyada en sıcak günlerin yaşandığı bu yaz gününde...