2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

A durumu: Biz manuyu yensek, Kopenhaga yenilsek(3), kopenhag Bayerne yenilmeyip bizi yense(4) çıkamıyoruz.
B durumu: Biz hem manu ile hem kopenhag ile berabere kalsak(2),Kopenhag bayerne yenilse bizle berabere kalsa(1) çıkıyoruz.

A durumunda 3 puan aldık çıkamadık.
B durumunda 2 puan aldık çıktık.
Burada önemli olan çoğu kişi özellikle deplasmanda Bayernden çoğu kişi fark olacağını düşünüyordu -2 averajımız oldu bu maçlardan.
 
Fikstür büyük dezavantaj yarattı. Bayern ile 5. ya da 6. maçımızı oynasak en azından 1, belki 3 puan alırdık. Şimdi Bayern 1.liği garantiledi ve özellikle Old Trafford deplasmanında ManU'yu yeneceklerini düşünmüyorum.
 
Biz Manuyu yenersek onların Bayerni yenmesi bizi ilgilendirmeyecek; kendi elimizde herşey yine.

Kesinlikle. En güzeli de bu. Her şey bizim elimizde. Avrupanın en büyük 2 3 kulübünden biri ile 2 maçta da kora kor mücadele ettik. Şansızlık peşimizi bırakmadı. Ben kalan iki maçı da Allahın izniyle kazanacağımızı düşünüyorum.

Bu maçın en güzel tarafı da sakatlık olmadığı müddetçe Sanchez-Abdülkerim ikilisini bozmamamız gerektiğini ve Abdülkerim'i sol bekte kullanma fantazisinin yanlış olduğunu Okan hocanın görmüş olmasıdır. Yani umarım görmüştür😄
 
Sadece özet seyrettiğim için net bir yorumum yok ama attıkları ikinci golde A.kerim'in adım atacak hali yoktu sanırım adamın gittiğini gördüğü halde oyunu bıraktı.
 
A durumu: Biz manuyu yensek, Kopenhaga yenilsek(3), kopenhag Bayerne yenilmeyip bizi yense(4) çıkamıyoruz.
B durumu: Biz hem manu ile hem kopenhag ile berabere kalsak(2),Kopenhag bayerne yenilse bizle berabere kalsa(1) çıkıyoruz.

A durumunda 3 puan aldık çıkamadık.
B durumunda 2 puan aldık çıktık.

Aslına bakarsan Kopenhag Bayern'e yenilse bile bizim Manu maçından Manu galibiyet çıkaramazsa her türlü Kopenhag'a bize karşı alacakalrı galibiyet yetiyor. Yani Kopenhag için Bayern maçın olmazsa olmaz değil, tamamen bize odaklanacaklar.
 
Kopenhag Maçındaki kaçırılan golleri inşallah aramayız.
Eleştiriyorsak Kerem efendiyi tamda bu yüzden hepi topu 6maç oynuyoruz ,5metreden atamıyorsan geçmiş olsun.

Duygusallık yerinde değiliz.Kerem yerine Mertens ile başlarım 60 dakika oynarım.
 
Kazımcan arka direkte adamı kaçırdın ve bomboş vurdu adam kale dibinde.Kazımcan pozisyon bilgini geliştirmelisin artık.Sen Angelino savunmada zayıf diye oynuyorsun.Çok iyi olduğundan vs oynamıyorsun.Farkına var artık.
 
Sol tarafımız felaket kötü, Ziyech topla iyi ama topsuz hiç yok,İcardi etkisiz,Kerem bugün de cok calisiyor ama beceriksiz, geri kalanlar eh idare ediyor.Bakalim ne olacak?
 
Icardi topu ıskalamasa gol diye ayağa kalkmıştık bile.Kerem'in direğe isabet eden topta yapacak bir şey yok.Fakat diğer 2 müsait pozisyonu ise gol yapmalıydı.Kerem'i çok seviyorum fakat son vuruşlarını geliştirmesi gerekiyor.Sakin kalıp yerden köşeye vurabilir mesela.O top tribüne gitmemeli ceza sahasındayken artık.İlk yarıyı 2 golle bitirebilirdi kendinede yazık oldu.

Kazımcan ise bana güven vermiyor.Devre arası transfer döneminde sol beke mutlaka ihtiyacımız var.
 

Üst