Zorunlu satın alma diye bir şey yok dostum bizim oyuncumuz artık yani onlar formalite ffp den kaçmak için.6 7 maç sonra zorunlu satın alma devreye girecek sanırım. O olmasın diye artık oynamaz gibi.
Haluk Yürekli devre arası çıkılcak dedi.Zorunlu satın alma diye bir şey yok dostum bizim oyuncumuz artık yani onlar formalite ffp den kaçmak için.
Yok bende geçen yine youtube da bir yerde dinlemiştim. Haluk Yürekli bu sene taraftar ne derse o yöne yatıyor transferleri tutturamadılar bu sene ama eğer çıkıyorsan ondan iyi birini getirmen gerekiyor.Haluk Yürekli devre arası çıkılcak dedi.
Bilgin varsa %100 kalıyorsa geçmiş olsun.
Ndombele,Angelinho,Bakambudan çıkarım.Yok bende geçen yine youtube da bir yerde dinlemiştim. Haluk Yürekli bu sene taraftar ne derse o yöne yatıyor transferleri tutturamadılar bu sene ama eğer çıkıyorsan ondan iyi birini getirmen gerekiyor.
Ziyech ve Mertens var kadroda 10 numara Kerem.Icardi ve Torreira’yı da her maç 90 dk oynatmaya devam etsinler. Onlar da sakatlanınca rahatlarlar. Kadro planlaması tek kelimeyle felaket!
Nedir bu düşmanlık anlamıyorum, neymiş Yunus Kerem'e tercih edilmiş. Sanki kulüp Kerem'i 250 bin € kiralama 9 milyon€ satın almaya bırakacaktı.Kerem tartışmasız ligimizin en etkili hücum oyuncusudur ve saydığın olumsuzlukların hepsi senin abartman,iki boş kale gol kaçırdı diye oyuncuya bu kadar laf söylenmez. Oynadigindan beri bak takımın hücum aksiyonlarinin hepsinde ya başlangıçta ya gelişimde ya da bitirisinde var.Dersen ki zaten hücum oyuncusu görevi bu ,bunu yapmayan bir sürü oyuncu var.Biraz insaf yahuNdombele,Angelinho,Bakambudan çıkarım.
Yunusu isteyen ingilizler,Keremi görmemiş olamaz gördükleri için almıyorlar.
First Touch yok
Defans Yok
Bitiricilik yok
İkili mücadele yok.
İcardi oynasın istemese gerçekten,Galatasaray seviyesinde değil.
Halil'den kim ne bekledi neden aldı.
Halil'li Keremli kadro Ligde 13 cü olmuş zaten yazık vallahi yazık
İmzamı atarım,Adamcıdan çok Galatasarayı düşünen insanların fikri aynı.
İyi günlerrrrNedir bu düşmanlık anlamıyorum, neymiş Yunus Kerem'e tercih edilmiş. Sanki kulüp Kerem'i 250 bin € kiralama 9 milyon€ satın almaya bırakacaktı.Kerem tartışmasız ligimizin en etkili hücum oyuncusudur ve saydığın olumsuzlukların hepsi senin abartman,iki boş kale gol kaçırdı diye oyuncuya bu kadar laf söylenmez. Oynadigindan beri bak takımın hücum aksiyonlarinin hepsinde ya başlangıçta ya gelişimde ya da bitirisinde var.Dersen ki zaten hücum oyuncusu görevi bu ,bunu yapmayan bir sürü oyuncu var.Biraz insaf yahu
Göz göre göre iyi olmayan duruma iyi demek,kötü oynayana iyi demek Adamcılıktır.Aynen forumun önemli bir kısmı Galatasaray'ı değil adamları seviyor. Mesela önemli bir kısmı yıllarca Terim'i sevdi, Ataman'ı sevdi. Şimdi ise Okan'ı, Erden'i seviyorlar.
Dertleri Galatasaray değil bunların. Muhtemelen hepsi Terim'in, Ataman'ın, Buruk'un, Timur'un adamları, akrabaları, eşi, dostu. Ya da bu isimler parayla forumdaki önemli bir kitleyi tutup lehlerine yorum yaptırıyor.
Yoksa gerçekten Galatasaray'ı seven birisi Galatasaray'da başarılar kazanmış-kazanmaya devam eden birilerini sevmez. Neden sevsin, adamcılık yapmış olur sonra