2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Vizeleri hazırlayalım, güzel deplasman olacak iyi skor alırsak ilk maçta da lakin tabi ki kolay değil rakip ama biz daha güçlüyüz gücümüzü kullanmalıyız.
 
Kadıköy'ün, Ankara'da şampiyonluk maçının, bu sezonun ilk ve tek şampiyonluk galibiyeti olan Rize maçının anahtar oyuncusuydu. Yerine kallavi bir oyuncunun gelmesiyle bu kadar geri bir noktaya itilebilirdi ancak. O oyuncu da gelmediği için parayı alarak devam et üzerinden yürüyordu ilişki.

Çekya'daki yeni nesil, Fenerbahçe formasının olumsuz anlamda çok ağırlaşması gibi parametreler öne çıkmazsa 2023'ün altın serüveni yılın son ayından itibaren tenekeleşmeye aday. Şov da sahadaki performansın fazlasıyla önüne geçmeye başladı. İşçi arılar olmadan bu kadar kraliçe arı fazla.
 
Kraliçe Arı sahanın ortasına pislese bile sevgi kalp temalı mesajlar atan taraftar; işçi arıları mideye indirip, ailesine rahatsızlık verip takımdan kaçırıyor. her şeyin başı taraftar. önce taraftara çeki düzen vermek lazım. Bayrağın sapı sadece işçilere gösteriliyor.
 
Son düzenleme:
Icardi’nin bu hali ne? Geçen sezonki formundan eser yok. Buna sebep olanlar kimse -kendisi de dahil- hesabını vermeli. Eskiden Icardi varken fazlayız diyoruz şimdi resmen eksiğiz. Emeği geçenlerin ABV!
 
Basket takımı alışkanlık yaptı diye futbol takımına şans verdik maşallah onlara da basket takımlarımızı anımsatmayacak bir performansla oynadı. Pazar bu pespayelik devam ederse Fener Fredli Fredsiz bizi yener.
 
aldığı sonuçlar sebebiyle hocaya başarısız diyemeyiz. Elinde çok kaliteli bir kadro var bir şekilde sonuç almayı başarıyor fakat ben hocalık açısından iyi bir sınav verdiğini düşünmüyorum. icardi’yi oyundan alamaması, icardi’nin istediği sürece hep oynaması hocalık açısından benim gözümde önemli zaafiyetler. Belki başka şeyler de vardır ama icardi ile ilgili durum artık çok bariz görünüyor.
 
Ben de hiç beğenmedim oyunu,rakibe çok izin verdik özellikle ikinci yarı. Biz de kalite var belki ama bu kaliteli ayaklar defansif oyunda Kerem A. haric hiç yoklar,refakatçi gibi oynuyorlar.Futbolu bıraktığını sandığım Fegguli bile süper oynadı.
 
Bugün Avrupa Adalet Divan'dan bir karar çıkacakmış.
Eğer 'Avrupa futbolu UEFA'nın tekelinde değildir' mealinde bir karar çıkarsa Avrupa Süper Ligi önünde engel kalmıyormuş.
Erkekler Eurocup ve Kadınlar Euroleague'e benzer bir organizasyon Avrupa Futbol'una uyarlanmış olacak gibi.
Şampiyonlar ligi müziğini duyduğumuz son yıllar olabilir sanki.
Siz ne düşünüyorsunuz?
 
fb hücumda bizden daha akıcı durumda. Şansımız elbette azımsanmayacak derecede var ama yüzde 52 fb favori benim gözümde.
 

Üst