2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

aldığı sonuçlar sebebiyle hocaya başarısız diyemeyiz. Elinde çok kaliteli bir kadro var bir şekilde sonuç almayı başarıyor fakat ben hocalık açısından iyi bir sınav verdiğini düşünmüyorum. icardi’yi oyundan alamaması, icardi’nin istediği sürece hep oynaması hocalık açısından benim gözümde önemli zaafiyetler. Belki başka şeyler de vardır ama icardi ile ilgili durum artık çok bariz görünüyor.
Aylardır bunu anlatıyorum.
Teknik ekip katkısı olmayan sezon geçiyoruz,Oyuncular maç seçiyor, idmanlar belliki lay lay lom
 
Günay'a ayrı bir parantez açmak lazım. Nerdeyse hiç maç oynamamasına rağmen dün çok iyi maç çıkardı. 2 net pozisyon kurtardı. Ayağı Muslera'ya göre çok daha iyiydi. Bir yan topta hata yaptı sadece o da nazar boncuğu olsun. Tebrikler 👏
İşte bu Günay’a Muslera sakatlanmadığı sürece forma vermeyen Okan Buruk, hatalarında ısrarcı olmamalı.
 
D.Sanchez Khalkedon'da çok önemli bizim için, tam randıman vermesi de önemli sakatlığı geçmediyse de oynamamalı. Bu arada Ziyech ADS maçına param yatmadı diye çıkmadı bugün de aynısını yapmaya çalışıyor sorun belki çözülür ama ben olsam d.arası yollarım hemen.
 
D.Sanchez Khalkedon'da çok önemli bizim için, tam randıman vermesi de önemli sakatlığı geçmediyse de oynamamalı. Bu arada Ziyech ADS maçına param yatmadı diye çıkmadı bugün de aynısını yapmaya çalışıyor sorun belki çözülür ama ben olsam d.arası yollarım hemen.
Dursun Özbek yönetiminin bir değil beş değil on değil kaçıncı maaş aksatma vakası bu. basketbolu da geçtim futbolda, hele 17-18 sezonu aylarca maaşların yatmadigi, Tudor'un aldığı kötü sonuclardan bağımsız takımın çökmesine bu yatmayan maaşların sebep olduğunu da çok kez duyduk yada okuduk. böyle bir ortamda tabii takım isteksiz olur tabii şov saha içinin önüne geçer tabii normalde 10 efor verecek adam 5 efor verir. pff valla iğreniyorum bu yönetimden. dayamışlar sırtlarını bir kişiye her şeyi o yapsın. yapacakları tek şey işin mali yönden yükümlülüklerini düzgünce yerine getirmek. maaşsa maaş sözse söz primse prim. yan branşlar zaten kan ağlıyor bari futbolda falsonuz olmasın.
 
Barış Alper'in sol bekte başlayacağı, İcardi'nin etkisiz olacağı, hakemin aleyhimize büyük etki yapacağı, geçen sene ki Beşiktaş ve bu sene ki Kopenhag deplasmanları gibi bir deplasman maçı olacağını düşünüyorum.
Ama kaybetsek bile çok şey kaybetmiş olmayız. 3 puan geride olacağız sadece. Tabi Okan hoca ve oyuncuları asmak için bekleyen çok taraftarın olacağını da biliyorum. Allah onlara fırsat vermesin.
 
Son düzenleme:
Şikeci stoper Icardi’ye tokat attı resmen, rezil hakem çalmadı, VAR’daki satılmışlar hakemi çağırmadı bile.
Net penaltı + kırmızı kart!
Verilmeyen net penaltı ve kırmızı kart bugüne kadar sessiz kalan yönetime yazar.

Çünkü hakem şunu düşünüyor. Eğer verirsem taraftar ve fb yönetimi ana avrat söver beni burdan çıkarmaz. Vermezsem Galatasaray yönetimi zaten hep sessizdi bana hiç bir şey yapamazlar.
 
90 dakikada 1 isabetli şut çıkan muazzam derbi. Saha dışında asıp kesen 2 camianın kedi gibi birbirlerini tırmıklamasıyla geçen maç. 1'er puan maçtan önce dağıtılsaydı da 1.5 saatimizi kaybetmeseydik bari. Bizim açımızdan gene biraz geride bekleyen rakibe karşı hiç pozisyon üretemeyen Galatasaray, lig kopmasın diye bizim kadar canhıraş mücadele eden eyyamcı hakemler. Bizim bu statta ayağımıza basılarak gol yememiz de vaki, o yüzden hiçbir şey şaşırtmıyor beni. Sahadaki oyuna bakıyorum 1 puanı ikisi birlikte anca hak eden 2 takım görüyorum. Okan hoca formsuz, oyuncuları daha da formsuz.
 

Üst