2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

İlk yarı bir pozisyonda ceza sahasında pozisyonumuz devam ederken yan hakem ısrarla ofsayt bayrağını kaldırdı.Pozisyon devam ederken,gol şansı varken hangi takıma karşı ofsayt çalınıyor ? Bu artniyetlik seviyesi çok farklı bir noktada.
 
Bu takım 2-3 tane iyi eklemeyle yine şampiyonluğun en büyük adayı olur lâkin kenetlenmek lazım, ruhlu/hırslı futbolcular lazım. Pısırık olmayan cesur yönetim lazım.
 
Ali Koctan bizim yönetim korkmuyor.

Ali Koctan anadolu külüplerinin baskani 1.lig külüplerinin baskani korkuyor. Nedeni cok acik kendilerini koc ailesiyle ve sirketiyle kötü ilisklerini bozmak istemiyorlar.
 
Kazandık ama acayip zorlanıyoruz net pozisyon üretmekte. Halbuki ilk yarıda bir iki kez hızlı tek pas yaparak çok rahat adam kaçırdık arkaya. Bu transfer dönemi çok kritik şampiyonluk yolunda.
 
Şampiyonluk getirecek dediğimiz adamlar yüzünden şampiyonluk kaybedeceğiz. Tete ve zaha ne kadar kötüsünüz ya bu kadar olamaz noktasına getirdiniz... Zaha yıllarca izledik seni EPL'de inanamıyorum.
 
2-0'la net galibiyete gidecek maçta buz gibi golü yediler, bir de penaltı uydurup Kayseri'yi maça ortak ettiler. Her zamanki gibi gol kaçırma rekorumuzu yineledik o ayrı mevzu ama hani attın da vermediler mi derler ya, bugün zekadı kadar da olsa hakikaten attık vermedi şerefsiz hakemler. 1-0'la, 2-0 bambaşka skorlar, hele rakip top oynamamaya gelmiş ve senin de hücumdaki en önemli 3 kozun yoksa.

Zaha ilk yarıda berbattı 2. yarı sahanın en iyisiydi. Barış Alper maçın en iyisiydi. Allah'ın adaleti şaşmadı bir şekilde kazandık ama bu dinsiz imansızlarla her hafta adalet testi yapmamak için yönetimin masaya yumruğunu vurması şart artık. Ligde ceza sahasında eli yüzü koruyan ele zart diye penaltı çalınıp temiz golü bu kadar kolay gasp edilecek tek takım bizizdir heralde. Terim varken dertleri Terim'le diyorduk o gitti hala katliama devam ediyorlar. Federasyonun başında şikeci bir Fenerli'den iyidir diye tuttuğumuz Mehmet beyin de tek derdi Ali Koç'un gönlünü eğlemek olacaksa onun da altındaki sandalyeyi çekelim gitsin.
 

Üst