Ilk 11’den 7 eksikle gittigimiz ve sonunda hakemin ustun cabalariyla istedigimiz sonucu alamadigimiz Sivas deplasmanindaki puan kaybi suyun karsi tarafini istahlandirdi.Hadi onlari yillardir suregelen basarisizliklari sebebiyle kafayi yedikleri icin herhangi bir muhakeme veya mantik meziyetleri kalmadigi icin normal karsiliyorum.Psikolojileri iyi degil zaten.
Benim anlayamadigim bizim taraftarimiz.Gecen sezon ligdeki her takimi yenip sezonu domine eden bir takima ve hocaya sahibiz.O kadrodan Rashica disinda kaybimiz da yok.Ustune Davinson,Demirbay,Zaha ve Ziyech gibi onemli eklemeler yapilmis ve takim o kadar mac yogunluguna,eksikliklere hatta hakemlerin rakiple bize olan tutumunun adaletsizligine ragmen sezonun yarisini kafa kafaya getirmis.Ama maalesef oyle bir yangin tayfa turedi ki her zaman pesimistler.Yok Hoca iyi degil yok Zaha cop yok Kerem cok top kaybediyor cop yok Icardi kilolu 1 mactir gol atamiyor yok Nelsson’un ayagi kotu yok Muslera yaslandi yok Boey gitmek istiyor.Sosyal medyadaki algilarin gazina gelip kendi oyuncusunun da degerini dusuruyor kendi takimina da asla guvenmiyor.Surada bu mac oncesi sampiyonluga inanan uye sayisi cok azdi mesela.Inanilir gibi degil ya.Farz et bugun kaybettin 3 puan oldu fark.Sami Yen’de yensen yine sampiyonsun.Yani gercekten anlayamiyorum.
Simdi cikarlar istedigimizi yazariz,elestiririz de size ne falan diyenler.Elestir zaten ona birsey diyen yok da burada ben degerli olan hicbir oyuncumuza cop,sampiyon hocamiza da Yilmaz Vural muamelesi yapilmasina elimden geldigince izin vermem.Gecen senede ayni yangini yapiyorlardi gol bile atamayiz dedikleri Kadikoy’de Fener’i 3leyince takimin ve hocanin degerini anladilar.
Ligin en iyi takimi biziz.Algilara ragmen ligin lideri de biziz.Sezon sonunda insallah sampiyon da biz olacagiz.
Forum yonetimi de gecen hafta Bugrahan’a defol yazdim diye bana “sen defol” diyip ceza vermeyi biliyorsunuz.Umrumda degil verdiginiz ceza bir daha yazmayacagim zaten.Girin bakin sezon basindan beri hangi oyuncumuza neler yazilmis bir bakin.Adaletli olun.Bugrahan’in babasini tribunden tanidiginiz icin fazla hassassiniz herhalde.