şu maçtan sonra hala saha içi konuşan adamlara hakemler az bile yapıyor ya devam.
Taraftarın ne suçu var hocam çıkıp yönetim konuşacak.Hepimiz sinirliyiz ama sinirimizi birbirimizden çıkarmamız doğru değil.
şu maçtan sonra hala saha içi konuşan adamlara hakemler az bile yapıyor ya devam.
insan şunları yazmaya utanır.Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir durumu var dün gece yazdım,Bugun beni doğruladı.
Kerem Aktürkoğlu Galatasaray seviyesinde Topçu değildir.
Okan Buruk'da kadro kalitesi gidince ne kadar eksik olduğunu İspatladı.
Siz devam edin , Kendinizi kandırmaya
Parken dönüşü Roma'dan donsuz havlulu poza da Sivas deplasmanı zamanı Dubai tatiline de bayıldık. Lucas Torreira-Devrim Özkan aşkının son evresini yakalayabilmek için de küçük burjuva olduğumuz halde uykumuzdan feragat edip sabahları magazin programı takip ediyoruz. Grabara-Neestrup'u g.t deliği müdavimleri olarak Şampiyonlar Ligi son 16 turunda heyecanla takip edeceğiz. Mecnun Odyakmaz-Bülent Uygun ikilisinden aldığımız bir puan için de estetize takım posteri bakıyoruz. Gösterdiğin yüksek devamlılık dahilinde bu dört içeriğe dair de tozlu sandıktan çıkarmış olduğun twitter kalıplarını dört gözle bekliyoruz.hoca topçu gömmeye devam mı beyler heyecan yokmuş ligin kalan kısmında Kopenhag'ı yenemedik diye motivasyon kalmamış falan filan devam siz.
Allah çok şükür gerçek bunlar.insan şunları yazmaya utanır.
Hata kulüpte. Açıklama yapacaksın kardeşim. Dezanformasyona müsade etmeyeceksin. İletişimi her daim olumlu kullanacaksın. Sen yapamazsan başkası yalanı atar. Sende debelenir durursun.Sunuda söylemeden gecemicem nedense fenerli sayfalarin ve fener fenomenlerin yaptigi algi haberleri bizim taraftar gercek sanip bizim futbolculari elestiriyor.
Icardi sakat sakat tatilde (en cok Fener yüksek takipcili sayfalardan pompalanan haber)
Torreira-Devrimdan ayrildi cünkü Devrime para kaptirdi felan (en cok Fener yüksek takipcili sayfalardan pompalanan haber)
Galatasarayda maas krizi oyuncular o yüzden oynamiyor (en cok Fener yüksek takipcili sayfalardan pompalanan haber)
Zaha, Ziyech mutsuz ayrilmak istiyorlar ((en cok Fener yüksek takipcili sayfalardan pompalanan haber)