2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Evet hakemler-tff işbirliği içinde bizi şampiyonluktan etmek için anlaşmışlar, gayet net. Lâkin bu yabancı olduğumuz bir konu değil. Sırf bu yüzden her şeyi oraya bağlayıp saha içindeki eksikliklerin üzerini örtecek değiliz.
fenerbahçeli değil Galatasaraylıyız.
 
Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir durumu var dün gece yazdım,Bugun beni doğruladı.
Kerem Aktürkoğlu Galatasaray seviyesinde Topçu değildir.
Okan Buruk'da kadro kalitesi gidince ne kadar eksik olduğunu İspatladı.

Siz devam edin , Kendinizi kandırmaya
 
iyi saha içini konuşmaya devam edin o zaman, mevzuyu ayıkmanız ve olayın fenerbahcelilik ile alakası olmadığını anlamanız için daha ne kadar öpecekler bizi merak ediyorum. topçu yemeye, instada ana bacı küfür edip topculari rahatsiz etmeye, hoca gömmeye, tag açıp takıma küfürler savurmaya devam. yönetim suçlu taraftar da suçlu. komple herkes suçlu. tomarla eksiğin varken ligin en zor deplasmanından 3 puan çıkarıyordun ve hakemler bunu güle oynaya elinden aldı. 0 korkuyla, %100 rahatlıkla iki tane penaltını vermedi üstüne rakibin penaltısını verirken tereddüt dahi etmedi. hala neyin daha içi? kenardan ismini soyismini bilmediğimiz genç oyuncular giriyor sahaya rotasyon o kadar daralmış durumda, hala Fenerbahçeli değiliz Galatasaraylıyız muhabbeti yapıyorsunuz. size de helal olsun.
 
Su maci Fb oynasa su ana kadar Ali Koc,Selahattin Baki falan hepsi cikip konusmustu.Resmi hesaplarindan aciklamalar gelmisti.Mac biteli 1 saat olacak neredeyse bizde konusan tek kisi kim ? Tabi ki her zaman oldugu gibi Okan Buruk.Dursun Ozbek,Erden Timur ve saz arkadaslari kafalarini kuma gommusler resmi hesaptan dalga gecer gibi “Karsilasmadan kareler” paylasimi yapiyorlar.Yok ya biz cok yanlis ata oynamisiz.Bunlarla yola cikilmazmis.
 
Bizi bu sene laubalilik bitirecek. Saçma sapan gol kaçırmalarımız bizi çıkabileceğimiz ŞL grubundan etti, bugün kaçırdıklarımızın yanına bir de 180 dakika oynasa gol atamayacak rakibe elimizle ikramı verdik. Sonlarda gene 3-4 karşı karşıyayı tek pozisyonda harcayarak alameti farikamızı da gösterdik. Hakem makem boş işler bunlar. Adaletin güçlüsünün değil güçlünün adaletinin işlediği bir ülkede yaşıyorsun. Sanki her yerde hak eşitlik uçtu gidiyor da futbolda göremeyince şaşıracağız. Hakem şerefsiz olabilir, artniyetli olabilir, sen eksik de olabilirsin, öyle böyle kaleci hatasından 1 gol atmışsın. Böyle zor deplasmanda ceza sahasında saçma salak işlerden uzak durup maçı 1-0'a bağlayacaksın. Fener bu sene bizden çok daha fazla mesai harcıyor, sahada da masada da. 14 aktif şubenin 2'sinde filan kafa kafaya yarışabildiğin rakibine her Kadıköy deplasmanından önce ''ezeli rakibimiz, edebi dostumuz'' filan diye yağlıyorsan adamlar ağzından böyle ekmeği kapınca da ağlaman çok yapmacık kalıyor.
 
Mevcut penaltı pozisyonu için konuşacak olursam; öncesinde bizim oyuncumuz rakip defansın ayağına vurup düşürüyor ve adamın eli topa değiyor. Penaltı olduğunu bu sebeple düşünmüyorum.
Rakip kalecinin bize karşı panter kedi olması da umrumda değil. Ha diğer şikecilere karşı yatıyorlar o ayrı mevzu.
Birçok pozisyon yakaladık ama şanssızdık direklere takıldık ve son dakikalarda rakip oyuncu hiç yoktan yere bizim adamın elini göklerde görünce akıllılık yapıp zor pozisyonda topu havaya dikip çarptırarak penaltı aldı. Yapacak bir şey yok, dikkatli olacaktın ceza sahasında.
Ligin henüz yarısı tamamlandı ve arada 2 puan fark var. Ama suyun karşı tarafının rakiplerinin bu kadar kolay teslim olmasının üzerine gidilmesi , irdelenmesi lazım.
 
hoca topçu gömmeye devam mı beyler :D heyecan yokmuş ligin kalan kısmında Kopenhag'ı yenemedik diye motivasyon kalmamış falan filan devam siz.
Parken dönüşü Roma'dan donsuz havlulu poza da Sivas deplasmanı zamanı Dubai tatiline de bayıldık. Lucas Torreira-Devrim Özkan aşkının son evresini yakalayabilmek için de küçük burjuva olduğumuz halde uykumuzdan feragat edip sabahları magazin programı takip ediyoruz. Grabara-Neestrup'u g.t deliği müdavimleri olarak Şampiyonlar Ligi son 16 turunda heyecanla takip edeceğiz. Mecnun Odyakmaz-Bülent Uygun ikilisinden aldığımız bir puan için de estetize takım posteri bakıyoruz. Gösterdiğin yüksek devamlılık dahilinde bu dört içeriğe dair de tozlu sandıktan çıkarmış olduğun twitter kalıplarını dört gözle bekliyoruz.

Bir de, Galatasaray tribünde olduğum zaman dilimi dahilinde Şampiyonlar Ligi'nde 4 kez son 16'ya, 2 kez de çeyrek finale yükseldi. Blake Schilb Galatasaray TV spikerine yazıyordu fakat kardeşi ölünce maçı bitiriyordu, Kadıköy öncesi anneannesi ölünce Uruguay'a gitmiyordu. Sonucunda da storyde değil de Abdi İpekçi'nin ortasında Eurocup şampiyonluğunun ardından yerel folk müzikle dans ediyordu. Önce sonuç, sonra instagram ve reklam. Galatasaray beklentisi yüksek insanların kulübü olarak futbol ve basketbolda 19 sezon içerisinde 6 Avrupa kupası kazandı. Ali Sami Yen'in işaretiydi bu.

Kısa Galatasaray tarihi eğitiminden az da olsa bir şeyler kaparak devam edebilirsen ne mutlu bana.
 
Daha Fenerli şikeci antrenör yok mu puan dağıtıp karşı yakada kahraman ilan ettireceğimiz. Büyük Cimbomlu topçularımız kenarda Fenerli bir nursuz görünce seçimden önce beleş çorba dağıtır gibi puan dağıtıyor.
 
Oyun tarafinda bugun ikinci yarida buyuk problemler vardi.Bu gercegi zaten maci izleyen herkes kabul eder.Ancak 2’si kesin 3.su ise gri olan tam 3 penaltisi verilmeyen bir takim puan kaybediyorsa hakem yuzunden kaybettigini dile getirmesi cok haksiz degil.Bugun senin rakibin her mac en az 1 penalti jokeriyle baslarken sana 3 kere olan bir macta bir kez bile Var’a gidilmemesini vicdani olan her taraftar dile getirir.Bunda anormal birsey yok.
 
Icardi neden sakat sakat oynuyor diyenler simdi dubai tatiline kafayi takmis.
Adamin Dubai tatilide yilbasi verilen tatil sanki antremanlardan kacip gitti tatile.

Bütün hakem yorumculari iki tane net penalti verilmedi diyor ama bizim taraftarlar yok icardi dubai tatili yok torreira devrimden ayrilmis felan filan.

Neyse biz taraftar olarak böyle devam edelim daha cok penaltimizi ve hakkimizi yesinler
 
Sunuda söylemeden gecemicem nedense fenerli sayfalarin ve fener fenomenlerin yaptigi algi haberleri bizim taraftar gercek sanip bizim futbolculari elestiriyor.

Icardi sakat sakat tatilde (en cok Fener yüksek takipcili sayfalardan pompalanan haber)
Torreira-Devrimdan ayrildi cünkü Devrime para kaptirdi felan (en cok Fener yüksek takipcili sayfalardan pompalanan haber)
Galatasarayda maas krizi oyuncular o yüzden oynamiyor (en cok Fener yüksek takipcili sayfalardan pompalanan haber)
Zaha, Ziyech mutsuz ayrilmak istiyorlar ((en cok Fener yüksek takipcili sayfalardan pompalanan haber)
 
Roma'daki donsuz pozu da Fenerbahçeli bir sapık röntgenledi dedikten sonra sapığın ismini yaz, sanat cemiyetine tek günlüğüne Icardi heykeli döktürmeye aday heykeltraşlarla görüşmek adına döneceğim. Sözüm söz sana.
 
Sunuda söylemeden gecemicem nedense fenerli sayfalarin ve fener fenomenlerin yaptigi algi haberleri bizim taraftar gercek sanip bizim futbolculari elestiriyor.

Icardi sakat sakat tatilde (en cok Fener yüksek takipcili sayfalardan pompalanan haber)
Torreira-Devrimdan ayrildi cünkü Devrime para kaptirdi felan (en cok Fener yüksek takipcili sayfalardan pompalanan haber)
Galatasarayda maas krizi oyuncular o yüzden oynamiyor (en cok Fener yüksek takipcili sayfalardan pompalanan haber)
Zaha, Ziyech mutsuz ayrilmak istiyorlar ((en cok Fener yüksek takipcili sayfalardan pompalanan haber)
Hata kulüpte. Açıklama yapacaksın kardeşim. Dezanformasyona müsade etmeyeceksin. İletişimi her daim olumlu kullanacaksın. Sen yapamazsan başkası yalanı atar. Sende debelenir durursun.
 

Üst