2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Sacha Boey için hem Sky De, Hem de Fabrizo Romano haber girdi. Bayern-Boey haberleri var.

Ama transferin bitmesine 1 hafta kala bu haberler bilemiyorum. Daha iyi bir sag bek bulacakmıyız acaba boeyden bu dönemde birde
 
Büyük bir hevesle geçmiştim tv karşısına fakat hiç zevk alamadım oynanan futboldan. Zaha gibi takımdaki şut gücü en yüksek oyuncuyu kanata atıp kaleden uzaklaştırmak da çok yanlış bence. 4-4-2 niçin denenmiyor acaba bilemiyorum. Umarım daha güzel oyunlar görürüz, sevgiler..
 
Su macta Baris Alper sol bek,Kaan sag bek oynasa o bile fark ederdi.Sonucta Kaan Ayhan milli takimda da kulup takimlarinda da defalarca sag bek oynadi.En azindan oradan rahatlikla bindirme yapip hucumda fazla olmamizi saglayabilirdi.Baris Alper’de haftalardir cok iyi oynadigi sol bekte daha cok katki verebilirdi
Ikinci yariya bunu yaparak basladi ve kismen hakli ciktim.Sonucta ikinci yarida iki oyuncu da hucumda daha fazla gozuktu ve daha etkili oynadilar.Bu takim oyununa yansidi mi ? Belki hayir.Cunku takim olarak cok kotuyduk.

Kerem resmen maci tek basina aldi.Oyun icinde bence Kerem cok kotuydu.Cok top kaybi yapti.Ama Kerem artik o cok kotu oynasa bile tek vurusuyla mac alabilen oyuncu konumuna geldi.Bu konuda aklima gelen ilk oyuncu Alex de Souza.Kerem’in free-kick golu sayesinde kazandik bugun.Bunun eksigi veya fazlasi yok.

Icardi pek hazir donmemis.O eski cevikligi yok.Ama bu haliyle bile rakipler icin buyuk tehdit.1-2 maca toparlar.Pazartesi gunu Antep macinda ne olursa olsun ilk 11 baslamali bence.

Kazanarak gitmek onemli ancak su ic saha maclarini erkenden koparamamak hatta oyun olarak taraftari tatmin edememek cok buyuk sorun.Bugune kadar son Kayseri maci haric tek farkla kazandigimiz maclarda bile guclu bir ic saha oyunumuz vardi.Son vurus sikintisi cekiyorduk sadece.Ama Kayseri ve bugunku macta oyun olarak hic iyi degildik.

Simdi onumuzde ic sahada Antep maci var.Sumudica da benzer bir anlayisla oynayacaktir.Umarim Okan Hoca derbiler oncesi yaptigi guclu hazirligi ve yerinde degisiklikleri bu mactan once yapar.Fenerbahce’nin Ankaragucu’ne puan kaybedecegini dusunuyorum.Pazartesi gunu lider olacagiz insallah.
 
İsteyen takım istediği gibi hırslı oynar AMA ; bu sahadaki kanı bozukların maçın son dakikalarında, hem de oyunda 9 kişiyken, hem de 2 farkla gerideyken, 5 kişi topa saldırıp köpek gibi sağa sola koşturmasına ayar oldum. Neyin hırsı ulan bu ? Zaten maç bitmiş ! 2 farkla geridesin ! Zaman yok ! Sahada da eksiksin !
Şampiyonlar Ligi finalinde bile ben böyle bir manzara hatırlamıyorum. Maçın bittiği kesinleşecek ve sen köpek gibi saldıracaksın gol atmak için !!
Galatasaray'ın şampiyonluğa oynadığı sezonlarda hep böyle bir maç olur ocak-şubat aylarında. Kazanamayacağız gibi görünen basit rakibe karşı zorlanmak ama sonunda kazanmak. Yine şampiyonluk alametidir diye ümit ediyorum geçmişten esinlenerek.
 
Boey Gs'nin oyun planı için kilit oyuncudur.

Önde baskı sonrası rakibin yakaladığı geçiş oyunlarına hız açısından karşılık verebilecek ilk oyuncu ki olmadığı zaman İstanbulspor'un yakaladığı kontraları gördünüz.. Ayrıca fizik kalite ve atletizm konusunda sorun yaşayan Galatasaray'ın bu konuda ayakta kalan tek oyuncusu. Biraz da Barış

Bütün bunlara rağmen dün maça çıkmamak istemesi ve teklif edilen paralar düşünüldüğünde yönetimin kendisini tutma ihtimali yok. Yapılacak tek şey sağ ya da sol beke kendisi kadar hızlı ve güçlü atletik bir bek almak. Dubois iyi oyuncu ancak Boey ile çok farklı oyuncular
 
Bayern, Boey'i satarsa 5 milyon bonusu kesin alıyoruz anladığım kadarıyla. Satmazsa da Bayern'de oynayacağı 4.5 yıl içerisinde o bonuslar her türlü gerçekleşir gibi geliyor.

2 de hazırlık maçı var. Haftaya Bayern'in Monchengladbach maçı var. Biletlere baktım, en düşüğü 95 euroydu. Statları 75 bin kişi. Nerden baksan o maçlardan 4-5 milyon euro kazanırız.

Boey'i 35-40 milyon euro arasına sattık gibi görünüyor
 
Son düzenleme:
Boey: 30 mil € satıldı. Bizim acil bir sag bek ve sol bek indirmemiz lazım. Tete satılırsa ekstra bir yedek kanat da lazım.

Zaha,İcardi,Kerem Aktürkoglunu hücumda oynatacagımız bir düzen. Üzerine bu eklemeleri yaparsak şampiyonluk konusunda çok rahatım.

Fenerin ilk 4 maçtadaki oyunu, kadrosundaki defoları yavaş yavaş çıkmaya başladı. Bu durumu degerlendirmek lazım.
 
Angelinodan erken yollarimizi ayirmak iyi oldu cünkü sezon sonuna kadar kalsa bile tutmayacagi belli.
Yönetimi tebrik ederim sezon basi 6 milyon euro bonservisle almadigi icin.
 
Yani
Futbol artik degisti ve degisiyor. Artik öyle kisa boylu vizir vizir kosan beklerin yeri yok.

Uzun boylu, fizik direnci yükek ve ayagi biraz da iyi olan bekler tercih ediliyor

Ya da hedefi şampiyonluk olan, Avrupa’da iyi konumdaki 4 lü savunma oynayan takımlarda yeri yok. Angelino 3 lü oynayan takımlarda iyi bir kanat beki olabilir ama Gs’de olmaz.

4 lü oynayan takımlar için ideal bekler artık 1.78+ üzeri boyu olan, fizikli bekler daha çok ideal.
 
Berkan sol bek oynayacakmış galiba Ertan süzgün yazmış, benim hayaller gerçeğe dökülüyor nihayet hahah. Neden denenmiyor diyordum içten içe, demek ki barış alper sağ kanatta başlayacak. Tete'den tümüyle umut kesilmiş diye yorumluyorum bu tercihi.
 
Berkan sol bek oynayacakmış galiba Ertan süzgün yazmış, benim hayaller gerçeğe dökülüyor nihayet hahah. Neden denenmiyor diyordum içten içe, demek ki barış alper sağ kanatta başlayacak. Tete'den tümüyle umut kesilmiş diye yorumluyorum bu tercihi.
Ben bunu yazarken 11'de açıklanmış, Sol bek Berkan sağ bek Kaan Ortada Demirbay Sağda Barış ilerde İcardi. Zaha kenardan girecek.
 

Üst