Golllllllllllllllllllllll Kerem Potterrrrrr
Ikinci yariya bunu yaparak basladi ve kismen hakli ciktim.Sonucta ikinci yarida iki oyuncu da hucumda daha fazla gozuktu ve daha etkili oynadilar.Bu takim oyununa yansidi mi ? Belki hayir.Cunku takim olarak cok kotuyduk.Su macta Baris Alper sol bek,Kaan sag bek oynasa o bile fark ederdi.Sonucta Kaan Ayhan milli takimda da kulup takimlarinda da defalarca sag bek oynadi.En azindan oradan rahatlikla bindirme yapip hucumda fazla olmamizi saglayabilirdi.Baris Alper’de haftalardir cok iyi oynadigi sol bekte daha cok katki verebilirdi
Futbol artik degisti ve degisiyor. Artik öyle kisa boylu vizir vizir kosan beklerin yeri yok.
Uzun boylu, fizik direnci yükek ve ayagi biraz da iyi olan bekler tercih ediliyor
Ben bunu yazarken 11'de açıklanmış, Sol bek Berkan sağ bek Kaan Ortada Demirbay Sağda Barış ilerde İcardi. Zaha kenardan girecek.Berkan sol bek oynayacakmış galiba Ertan süzgün yazmış, benim hayaller gerçeğe dökülüyor nihayet hahah. Neden denenmiyor diyordum içten içe, demek ki barış alper sağ kanatta başlayacak. Tete'den tümüyle umut kesilmiş diye yorumluyorum bu tercihi.