burda herkes Kopenhag, Sparta Prag vesaire vesaire örnek veriyor sistem takimi diyor ama bunlarin neden böyle oldugunu sorgulamiyor.
Taraftar olarakta kendimizi sorgulamaliyiz ozaman. Sen her iki senede bir yönetim veya teknik direktör degistirerek sistem takimi olamassin veya bi sistem olusturamassin.
Fatih Terim 3. Döneminde ayrildiktan sonra sirasiyla Mancini, Prandelli, Hamza, Tudor ve sonunda yine Terim geldi.
Bu takimlarint taraftarlari ikinci veya ücüncü olunca Hoca istifa etsin yönetim gitsin diye yangin yapmiyor.
Dünkü mactan sonra bile kac tane yok bugün hocayi yeme günü yok bugün Erden Timuru yeme günü minvalinda yazi okudum.
Biz taraftar olarak ne bekliyoruz ? Her sene sampiyonlukmu her sene avrupa kupasinda büyük basarilarmi?
Hem taraftarlar basarisiz olan gider mantigiyla yaklasiyor hemde böyle sistem takimlarini kiskaniyoruz
Her transfer döneminde yüzde yüz basari orani bekliyoruz. Konu sol bek sag bek degil. Büyük resime odaklanamiyoruz hep kücük detaylarda boguluyoruz.
Manchester City yillarca tonlarca para harcadi ama sonunda Guardiola gibi bir Teknik Direktör getirdiler. Ilk sezonunda Guardiola ücüncü oldu. Herhalde Guardiola bizim takimin basina gecse ücüncü oldu diye gönderirdik
Sorun iste burdan kaynaklaniyor.