Baris Alper sag kanada gececek.Ikinci yarida bence bir hayli fark edecek bu durum bizim lehimize.
Szymanski’de attigi goller haric pek bir numara goremedim ben.O golleri atamamaya basladiginda basta Fbliler de olmak uzere bazi supheler olusur herkeste.Cunku oyunun icinde hic yok.Oyle oyunu domine eden veya hat kiran bir orta saha oyuncusu degil.Fred derseniz eyvallah ama Szymanski de pek bir numara yok bence.
Yenersek lig biter. O yüzden buna çok izin vereceklerini düşünmüyorum.beşiktaş tribünleri: "Ararım, sorarım seni her yerde. Sorarım ıssız gecelerde. Cimbom Bom nerede?"
30 puan üstünüze bakarsanız görürsünüz tiner beyinli
ezik 8taşlılar, fb uşakları!
Bunları mutlaka yenmemiz gerekiyor, hem de eze eze!
Geçen sene ki gibi olur seçim olana kadar koparmazlar ki insanlar futbol konuşsun, rekabetin bittiği ve heyecanın olmadığı sezonu kim takip eder ? 2021-2022 sezonunda Trabzonspor Ocak ayında ligi koparmıştı tecrübeliler artıkYenersek lig biter. O yüzden buna çok izin vereceklerini düşünmüyorum.
Hoca hiç kendinde değil bu akşam.Ya Okan Hoca elenmek mi istiyorsun ? Baris’i sag kanada koyup Zaha’yi forvette degerlendirmek varken neden tam tersini deniyorsun 65 dakikadir ? Aklimi kaybedecegim ya.
Ben Kaan ı sağ bek görmekten sıkıldım. Kendisini suçlamıyorum ama rekorla sattığın adamın benzeri Kaan mıdır? Bek dediğin herşeyden önce hızlı olacak.Umarim Besiktas macinda Kaan Ayhan’i sag bek oynatmak gibi bir hata yapmayiz.Bariz bir sakatligi var bu adamin.Bildigimiz Kaan degil.Ne ileri ne geri gidebiliyor.Temposu yok.Hizi zaten yok.Paslari inanilmaz kotu.Valla delik desik eder orayi Masuaku ile Cenk.Aurier yetisiyorsa o oynasin.Yetismiyorsa da Baris Alper oynasin.
Ben Kaan ı sağ bek görmekten sıkıldım. Kendisini suçlamıyorum ama rekorla sattığın adamın benzeri Kaan mıdır? Bek dediğin herşeyden önce hızlı olacak.