Inanmayan Konya'ya uçmasın, biz Galatasarayız arkadaşlar mac kaybederiz sezonu degil...
Inanmayan Konya'ya uçmasın, biz Galatasarayız arkadaşlar mac kaybederiz sezonu degil...
Sezonun bu bölümünde konsantrasyon demek yerine insanlara Icardi'yi, Okan Buruk'u, Mertens'i veya rastgele bir oyuncumuzu savunmak zorunda olmak zoruma gidiyor. Cidden sanki 99 puanı başka takım topladı. Sanki ilk kez derbi kaybettik. 2000-2010 arası derbilerden sonra işine veya okuluna gitmek istemeyen insanlar bugün konsantrasyon diyerek derbi mağlubiyetini o kadar sallamıyor ve şampiyonluğa kitleniyor. Ama bu yeni yetme, şımarık ve özellikle sosyal medyada aktif olan taraftar kitlesi, derbi gecesinden beri sadece kafa s.yor. Bunlar hiçbir şeyi hak etmiyor. İğreniyorum bu kitleden. Allah'ın belaları. Elimde imkan olacak, bunları toplama kampına toplayıp çalıştıracağım. Bunların hak ettiği bu çünkü, faydasız herifler. 3 gündür engellediğim hesap sayısı 100'ü aşmıştır. Galatasaraylı görünce yüzüm ekşir oldu yemin ediyorum. neyse. şampiyon olacağız pazar gecesi, karşı tarafın yaptıklarından sonra 1-2 saat değil 1-2 ay kutlayacağım şampiyonluğu kendimce.Sanki 99 puani baska takim toplamis gibi ruh haline girdik.Bu kadar net bir yukselisin ardindan tek maclik sert dusus herkeste hayal kirikligi yaratti.Ama Konya macinda sezonun en iyi Gs’sini gorecegiz.Ben takima inaniyorum.Iki senedir bu takim bizi hep mutlu etti.Insallah pazar gunu bu sezonu da en iyi sekilde kupayla taclandiracagiz.
Sezonun bu bölümünde konsantrasyon demek yerine insanlara Icardi'yi, Okan Buruk'u, Mertens'i veya rastgele bir oyuncumuzu savunmak zorunda olmak zoruma gidiyor. Cidden sanki 99 puanı başka takım topladı. Sanki ilk kez derbi kaybettik. 2000-2010 arası derbilerden sonra işine veya okuluna gitmek istemeyen insanlar bugün konsantrasyon diyerek derbi mağlubiyetini o kadar sallamıyor ve şampiyonluğa kitleniyor. Ama bu yeni yetme, şımarık ve özellikle sosyal medyada aktif olan taraftar kitlesi, derbi gecesinden beri sadece kafa s.yor. Bunlar hiçbir şeyi hak etmiyor. İğreniyorum bu kitleden. Allah'ın belaları. Elimde imkan olacak, bunları toplama kampına toplayıp çalıştıracağım. Bunların hak ettiği bu çünkü, faydasız herifler. 3 gündür engellediğim hesap sayısı 100'ü aşmıştır. Galatasaraylı görünce yüzüm ekşir oldu yemin ediyorum. neyse. şampiyon olacağız pazar gecesi, karşı tarafın yaptıklarından sonra 1-2 saat değil 1-2 ay kutlayacağım şampiyonluğu kendimce.
Elbette stres faktörü olacaktır son maç neticede onunda pan zehri golü erken bulmak. Gol erken geldimi dediğiniz gibi farklı kazanırız. İnşallah Okan hoca agresif başlama talimatı vermiştir kontrollü oyun başlangıcı bize pek yaramıyor genelde.Son hafta şampiyonluk kaybetmek geleneklerimizde yok ama olmak var,Konya'da farklı kazanırız diyor çok kişi,beraberlik ihtimali bile yok,büyük ihtimal erken gol bulup psikolojik olarak rahatlarız ve şampiyon oluruz.
Çöpe giden 30.45 dskka olmasın bu takıma da kaybetmeyiz herhaldeElbette stres faktörü olacaktır son maç neticede onunda pan zehri golü erken bulmak. Gol erken geldimi dediğiniz gibi farklı kazanırız. İnşallah Okan hoca agresif başlama talimatı vermiştir kontrollü oyun başlangıcı bize pek yaramıyor genelde.