Hiç düşünmem bile.
Yusuf'u vermem. Yunus Akgün verilebilir.
Hiç düşünmem bile.
Hala yabancı statüsünde diye biliyorum. Şayet yerli statüsüne geçecekse yine bilmiyorum. Neticede Muslera bırakmak üzere artık ve Uğurcan gibi yerli statüde emanet edebileceğin biri var uzun yıllar. Yusuf da iyi oyuncu tabii ama bilmiyorum.Yabancı statüsündeki başka bir oyuncuyu cica morutan filan kastediyorsan ok ama Yusuf son düzenlemeyle yerli statüsünde olacak deniyordu ama yabancı statüsünde olsa da kolay vazgeçmem ondan. daha çok süre verilmeli bu sezon
Yusuf Demir su an mavi kart kontenjanindan yerli sayiliyor.Ancak mesela Kerem Demirbay’i alip onu mavi kartli olarak gosterirsek Yusuf Demir bu kez yabanci sayiliyor.Yani oyuncunun yerli sayilabilmesi icin mavi kart hakkini sadece bir futbolcuda kullanabiliyoruz.Su an kadromuzda bu statude baska bir oyuncu olmadigi icin Yusuf Demir otomatik olarak yerli sayiliyor.Hala yabancı statüsünde diye biliyorum. Şayet yerli statüsüne geçecekse yine bilmiyorum. Neticede Muslera bırakmak üzere artık ve Uğurcan gibi yerli statüde emanet edebileceğin biri var uzun yıllar. Yusuf da iyi oyuncu tabii ama bilmiyorum.
Kerem Demirbay 30 yasinda oldugu icin o dediginiz gecerli olmuyor.Milli olma sonucu yerli-yabanci ayrimi konusunda dediginiz gibi 4 defadan az milli olan oyuncularin yerli sayilabilmesi icin oyuncunun belli bir yasin altinda olmasi gerekiyor.Sanirim 23 yas bu konuda sinir.Kerem Demirbay 30 yasinda oldugu icin bu haktan faydalanamiyor.Kerem Demirbay sadece 2 defa Alman milli oldu yani 4 defa altında olduğu için Türk Milli Takımında oynayabilir bu yüzden mavi kart değil doğrudan yerli statüsünde olmalı. Yani, hem Yusuf hem de Kerem aynı anda oynayabilir olmalı.