2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Bu akşam geliyordu icardi ne oldu bence haftaya sarkacak gibi görünüyor medyaya çok güvenmem o nedenle söylüyorum hatta Trabzon maçı öncesi durum netlesebilir diye düşünüyorum

Yusuf'tan hiç ümidim yok Barcelona almadı Yusuf'u kiraladı sadece. İstese 6 ya Barcelona alırdı Barca için o para bizim 2m euromuz gibi ona rağmen almadı. Yunus'un tek artısı alt yapı kontenjanı dolduran idare eder düzeyde yerli olması. Cicaldau Yusuf Yunus bu takımda ilk 11 oyuncusu olmaz. Zaniolo maliyetine göre kötü mevkisi yok 20-25 veren varsa satardım.

Kerem Demirbay çok abartılan bir oyuncu. Okan hoca eski öğrencisi diye istiyor sanırım. Madem eski öğrenci istiyor en azından yatırım amaçlı Başakşehir'den Berkay'ı alalım. Kerem'i alırsak çok pişman oluruz.

Kerem daha önce Okan hoca ile çalışmadı ki hiç. Kerem Schalke çıkışlı ve daha önce ülkemizde oynamadı hiç.
Umit Milli Takim’da beraber calistilar.Belki onu demek istemis olabilir abi.Ama abartildigi kismina kesinlikle katilmiyorum.Yillardir Bundesliga’da en ust seviyede oynayan,her zaman belli bir gol-asist sayisina ulasmis ve oyun olarak gayet kaliteli bir isim.Hele ki yerli sayilmasi muthis bir ayricalik olacak.

Umit Milli Takim’da beraber calistilar.Belki onu demek istemis olabilir abi.Ama abartildigi kismina kesinlikle katilmiyorum.Yillardir Bundesliga’da en ust seviyede oynayan,her zaman belli bir gol-asist sayisina ulasmis ve oyun olarak gayet kaliteli bir isim.Hele ki yerli sayilmasi muthis bir ayricalik olacak.
Olabilir onu bilmiyorum. İyi oyuncu olduğu ama sadece fizik olarak geriye gittiği söylenmişti. Hatta Orhan Uluca, Kerem yerine Hertha Berlin'den Suat Serdar'ın daha iyi olacağını söylemişti.

Olabilir onu bilmiyorum. İyi oyuncu olduğu ama sadece fizik olarak geriye gittiği söylenmişti. Hatta Orhan Uluca, Kerem yerine Hertha Berlin'den Suat Serdar'ın daha iyi olacağını söylemişti.
Farkli tipte oyuncular.Suat Serdar daha cok isin emek ve fizik kisminda one cikan bir oyuncu.Yani Tolga Cigerci’nin biraz daha ayagi iyi olan versiyonu gibi.Ama Kerem daha cok servis yapan ve teknik bir orta saha oyuncusu.O acidan ayriliyorlar birbirlerinden.

Sergio ve Kerem ikilisi birbirini ikame edecek oyuncular olacak muhtemelen. Açıkçası ilgimiz için yeterli olur. Ama ŞL için yetersiz kalacaktır.

Yusuf demir ile Yunus kiralanır. Cica luyindama Dubais midstjö satılır. İki tane 8 numara alınabilir deniyor. Stoper 8 10 ve Rashica elzem bu takıma.

Şampiyonlar liginde İnter istiyorum,İcardının alacağı bir intikamı elbet var.

Sevilla
İnter
Kızılyıldız
Galatasaray

Bizi bırakıp gidenlerede ders vermek lazım.

Nelsson giderse Ozan Kabak'ı alalım diyenler var taymda. Lig için ideal olabilir ama olurda gruplara kalırsak elek ederler bizi Ozan-Abdüş ikilisi ile.

Aksine Nelsson'un satılmasından bağımsız Şampiyonlar liginde başarı istiyorsak bir stopere daha ihtiyacımız var. Geçen sene 40 küsür maça çıkmış Ramos'a 2 milyon euro altı ile 1+1 sözleşme imzasına tavım bu yüzden.

Nelsson giderse yerli çekmemiz gerekebilir; misal Merih Demiral; Boey tarzı sağ bek kolay bulunmaz Zeki Çelik yerli hamlesi olacaksa düşünülebilir konuşulan Bünyamin vs. bizim seviyeler için yetersiz kalır.
Hala aklım Rashica'da bu arada Kerem Demirbay ile Günay sonrası onu bitirmek lazım.