Icardiden sonra Günay ve Kerem aciklanir, sonra 8 numara hamlesi ve Rashica elzem...
Belki fazla olacak ama , 10 numara fırsat transferi ve 1 çok iyi stoper de olmalı. Ayrıca yerli için Mert M. de zorlanmalı.Icardiden sonra Günay ve Kerem aciklanir, sonra 8 numara hamlesi ve Rashica elzem...
Kerem daha önce Okan hoca ile çalışmadı ki hiç. Kerem Schalke çıkışlı ve daha önce ülkemizde oynamadı hiç.Kerem Demirbay çok abartılan bir oyuncu. Okan hoca eski öğrencisi diye istiyor sanırım. Madem eski öğrenci istiyor en azından yatırım amaçlı Başakşehir'den Berkay'ı alalım. Kerem'i alırsak çok pişman oluruz.
Umit Milli Takim’da beraber calistilar.Belki onu demek istemis olabilir abi.Ama abartildigi kismina kesinlikle katilmiyorum.Yillardir Bundesliga’da en ust seviyede oynayan,her zaman belli bir gol-asist sayisina ulasmis ve oyun olarak gayet kaliteli bir isim.Hele ki yerli sayilmasi muthis bir ayricalik olacak.Kerem daha önce Okan hoca ile çalışmadı ki hiç. Kerem Schalke çıkışlı ve daha önce ülkemizde oynamadı hiç.
Olabilir onu bilmiyorum. İyi oyuncu olduğu ama sadece fizik olarak geriye gittiği söylenmişti. Hatta Orhan Uluca, Kerem yerine Hertha Berlin'den Suat Serdar'ın daha iyi olacağını söylemişti.Umit Milli Takim’da beraber calistilar.Belki onu demek istemis olabilir abi.Ama abartildigi kismina kesinlikle katilmiyorum.Yillardir Bundesliga’da en ust seviyede oynayan,her zaman belli bir gol-asist sayisina ulasmis ve oyun olarak gayet kaliteli bir isim.Hele ki yerli sayilmasi muthis bir ayricalik olacak.
Farkli tipte oyuncular.Suat Serdar daha cok isin emek ve fizik kisminda one cikan bir oyuncu.Yani Tolga Cigerci’nin biraz daha ayagi iyi olan versiyonu gibi.Ama Kerem daha cok servis yapan ve teknik bir orta saha oyuncusu.O acidan ayriliyorlar birbirlerinden.Olabilir onu bilmiyorum. İyi oyuncu olduğu ama sadece fizik olarak geriye gittiği söylenmişti. Hatta Orhan Uluca, Kerem yerine Hertha Berlin'den Suat Serdar'ın daha iyi olacağını söylemişti.
Aynen kardeşim onun için alınıyor zaten Kerem'in yerli sayılacak olması da avantaj olacak bizim için.Sergio ve Kerem ikilisi birbirini ikame edecek oyuncular olacak muhtemelen. Açıkçası ilgimiz için yeterli olur. Ama ŞL için yetersiz kalacaktır.
Var bir hayalim Joa Felix
Kamada'nın gelmeyeceği kesinleşti malesef