S
Serkan Kayalar
Misafir
Icardi-Vedat Muric ikilisi super otesi olur. Gomis yerine Muric'i alirsak forvet hatti Turkiye degil Avrupa'nin sayili takimlari arasina girer.
Tavares tercihim Boey giderse muadili solda elimizde olur.Angelino haberleri var. Umarım dogrudur ya, Sol bek sorunumuza müthiş çözüm olur.
Tavares tercihim Boey giderse muadili solda elimizde olur.
Kısa takımız Angelinho ile iyice kısalmak saçma
Boey bu sene ülkede nasıl fark yarattı Muadili bence daha mantıklı.Angelino sol bek için alınacak en iyi oyuncuydu. Boy meselesine gelince ligdeki en iyi 6 numaranın boyu 1.66
Boey bu sene ülkede nasıl fark yarattı Muadili bence daha mantıklı.
Kısa oyuncu ve avrupada haşat ederler defansif açıdan angelinho yu Tavares'inde savunması kötü aslında hepsinin savunması kötü en azından tavaresin Fizik gücü iyi..
tavares net daha iyi oyuncu. benim de ilk tercihim o ama alabilirler mi çok emin değilim. Belki kiralama formülü olabilirAngelino tek ayaklı gibi Abdullah Etcan'a benziyor tarz olarak. 3 bek adayı da iyi isimler Tavares olurdu tercihim.
Boey Taransferinde 8m+Tavaresin bonservisitavares net daha iyi oyuncu. benim de ilk tercihim o ama alabilirler mi çok emin değilim. Belki kiralama formülü olabilir
Aynen 3 kulvarda, bu adamlara güvenerek mücadele edilmez.Çebi, geçen yılın kini ile hareket ediyor. her fırsatta bu sezon bjk, olarak biz şampiyon olmalıyız diyor.ali koçta, bu sezon şampiyonluk elzem diyor.eğer takımda takati, mecali, kalmamış adamlara güvenirsek 3 kulvardada, hezimete uğrar ,kuşların şampiyonluk şarkılarını her yerde duyarız.Oliveria ve Mertens'e sayet teklifler varsa hic dusunulmeden satilmali. Birisi durarak oynayan Selcuk Inan'in Portekiz versiyonu, digeride sut cekmeye,kosmaya mecali artik olmayan ve bu sene kalirsa Arda Turan2 seviyesinde dili disarida oynayacak Mertens'e guvenilip 3 kulvarda yola cikilirsa durumlar vahim otesl olur. Mertens yerine Firminho veya Talisca, Olivera yerine Torrreira kalmasi sarti ile Parades mukemmel olur.
FM 23'te 17 milyon euro'ya alabildim. kolay transfer olmaz. Boey'u istiyorlarsa takas mantıklı olabilir belki üstüne para da almak lazımBoey Taransferinde 8m+Tavaresin bonservisi
13 14+ 1yıllık Tavaresin gelmesine varım bence çokda iyi olur