Çok net bir galibiyet aldık. Belki çok iyi değildik ancak rakip de hiçbir şey oynayamadı/oynatmadık. Takıma ve Okan Hoca'ya tebrikler.
Abi bu tamamen Torreira ile alakalı ya. Hem atak sürekliliği sağladı hemde diğer oyuncuları bir seviye yukarı çekti. Bunu hep yapıyor. İkamesini bulmamız lazım. Ya da pamuklara sarmamız lazım.Çok net bir galibiyet aldık. Belki çok iyi değildik ancak rakip de hiçbir şey oynayamadı/oynatmadık. Takıma ve Okan Hoca'ya tebrikler.
Kimya zor oturur bu oyuncularla. İleri 3 lu de orta sahaya yardım edecek 10 numara karakterli oyuncu yok. 4-2-4 gibi olacak orta ikilide Berkan'ın becerisi eksik Sergio'nun fizik durumu. Midtsjo fiilen yok. Kerem Demirbay da fiziksel olarak dususte. Böyle hucumcular gelecekse Demirvay yerine Suat Serdar daha iyi olurmuş. Rashica kalsa ilerideki 3 luden herhangi biri yerine 4-2-3-1 de olurdu ama Zaha Ziyech Tete ile 4-3-3 mantıklı orta 3 lu zayıf. Angelino Boey ile 4 lu savunma yerine farklı diziliş denenmeli. Çorba olduk biraz. Düşük maliyete kaliteli kimi bulsak aldık da..
Yaz başından beri bekliyoruz, Torreira’nın yanına
bi’ Gravenberch falan gelmesi lazım artık.
Benim anladığım şu:
Kısaca
• Bonservis bedeli: 3 milyon Euro
• Sonraki satıştan %50 pay
• 3 milyon Euro 30 Haziran 2024'e kadar ödenirse sonraki satıştan pay yüzdesi 25'e düşer
• Şarta bağlı şekilde Galatasaray oyuncuyu 3 milyon Euro ödeyerek geri alma hakkına sahip
Benim anladığım kısmında bir 3 milyon euro daha vermesine gerek yok. Bize vereceği 3 milyon euroyu verilen tarihe kadar verirse söylenilen şart olmuş olur. Yani ben böyle anladım.Benim anladığım şu:
3 milyon Euro bedelle satmışız. Sonraki satışından da %50 alacağız. Ankaragücü bu üç milyondan ayrı olarak 30 Haziran 2024'e kadar bir 3 milyon Euro daha öderse bir sonraki satışından %50 değil, transfer geliri karının (bizden aldığıyla sattığı fiyat arasında Ankaragücü açısından kar olursa) %25'ini ödeyecek.
Eğer böyleyse iyi bir satış olmuş. CL için tempolu bir futbolcu olduğu için kenarda dursun isterdim ama sanıyorum yabancı sınırlaması yüzünden transfer yapmamız da zorlaşıyor. Ben Zaniolo'da olduğu gibi kazık yedik sandım. Hayırlı olsun.