Yönetim transfer işinde obezlik yapmaya başladı. Bizim ne Ramos'a ihtiyacımız var ne de Talisca'ya. Transfer döneminin başından beri Torreira'nın yükünü hafifletecek bir 8'e ihtiyacımız varken hala saçma sapan işler peşinde koşuyoruz. Ramos istediği kadar marka olsun, istemiyorum. Adamın altyapısından çıktığı Sevilla CL'ye gidiyor ve stoperi geçen sene orta sahadan devşirdikleri Gudelj. Bu adamlar bile Ramos'u düşünmüyorlarken bizim düşünmemiz saçmalık. 29 yaşında ve 5 yıldır kariyer değil de para peşinde koşan Talisca'yı da almamalıyız. Talisca dediğin adam potansiyel bir sorun. Kendisinin maliyetine takım oyununa daha uyumlu yüzlerce isim bulursun. Senin zaten forvetinde Mauro Icardi, kanatlarında Zaha ve Ziyech olacak, Talisca istemez obezliktir. Kaldı ki yerli kuralı diye de bir şey var.
Ligler başlamışken 11'inden oyuncu satmak şampiyonluğu satmaktır. Gelirler Nelsson'un serbest kalma bedellini ödeyip alırlar o zaman ses çıkarmam/çıkaramam, ama şu aşamada ne Nelsson için ne de Boey için kimseyle pazarlık için masaya bile oturulmaması lazım. Boey-Nelsson'u geçtim Günay'ı bile isteseler bu aşamada bırakmam.
Son olarak oyuncu transfer ederken "bu adamı alırsak sorun çıkartır mı?" diye de artık bi düşünmek lazım. Bu sene transfer edilen oyuncuların hepsi ilk 11 oyuncusu. Bunlar oynamadığı zamanlar sorun çıkartır. Geçen sene en çok hoşuma giden şey takım içi arkadaşlıktı, onu zaten bu sene bozduk bari daha da bozmayalım.
Alacaksın 1 adet 8'ini ve 1 de stoper yedeğini önüne bakacaksın.