2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Önümüzde Avrupa için 3 seçenek var:

1- Tek orta saha transferi ile Ziyech’i 10 numaraya çekmek.
935C7EE7-4248-4CF2-8105-F468ACFD02F6.jpeg

2- Tek orta saha transferi ile 4-3-3’e dönersek..

3018BE89-B52D-41BE-92B6-4D0DF5CFC1B9.jpeg

3- Orta saha ve 10 numara transferiyle 4-2-3-1
7B4953A4-727D-4691-8B74-32716B8D5EAA.jpeg

Son düzenleme:

Kısaca👇

• Bonservis bedeli: 3 milyon Euro
• Sonraki satıştan %50 pay
• 3 milyon Euro 30 Haziran 2024'e kadar ödenirse sonraki satıştan pay yüzdesi 25'e düşer
• Şarta bağlı şekilde Galatasaray oyuncuyu 3 milyon Euro ödeyerek geri alma hakkına sahip
Evet anlaşma gelecekte zarar etmememiz üzere hazırlanmış, kısacası 6 milyona aldığımız Morutan'ı garanti para 3 milyona sattık.. Eğer ki Ankaragücünde parlarda satarlarsa minimum 3milyon ve üstü para kazanacağız.Tabi aynı paraya geri alma hakkı en iyi opsiyon yalnız şart ne onu belirtmemişler.

Benim anladığım kısmında bir 3 milyon euro daha vermesine gerek yok. Bize vereceği 3 milyon euroyu verilen tarihe kadar verirse söylenilen şart olmuş olur. Yani ben böyle anladım.

Ek diyor bir 3 milyon dolar daha verirse yani.Kaldi ki Haziran 2024 nerede ise bir yıl sonra sırf bir yıl içinde ödeme yapılıyor diye bir dahaki satışdan pay yüzdelik bağlamda yarıya düşmese gerek

Morutan'a 3milyon daha ödemezlerse 6 milyon euroya kadar satmaları durumunda en az 3 milyon bize vermeleri gerekiyor. 6 milyondan fazlaya satarlarsa ise yarısını alıyoruz. Buradaki ilginç konu sadece bu maddelere bakarsak Ankaragücü Morutan'ı 3 milyondan aşağıya satamaz. Satarsa üstüne bize para vermesi gerekecek. Olur da başarısız olursa elinde patlayacak da denebilir. Bu konuda ekstra detay varsa da paylaşılmadığı için benim anladığım budur. Olur da bize 3 milyon euro daha öderlerse ise minimum 3milyon euro kuralı da kalkacak.

Bize ödedikleri bedeli öncekine göre düşük hale getirebilmeleri için 12 milyon eurodan fazlaya satmaları gerekir. Bu aynı zamanda 3 milyon euro daha ödemeleri durumunda daha çok kar elde edebilmek için limit. Açıkçası Süper Ligden, orta düzey bir takımdan, yabancı bir wonderkid de olsa 12 milyon euroya adam satmak imkansıza yakın. Olaki mümkün oldu hazır alıcıya bulmadan ödeme yapmazlar. Onun niçin de süre kısıtlı. Sezon bitmeden bu kadar parlaması için A.Gücünü şampiyonluğa filan taşıması gerekir herhalde. O yüzden biz bu 3 milyon euroyu bir yılda alamayız. Ama er ya da geç sadece bonservisleri düşünürsek aldığımız paraya satmış oluruz.

Yunus'un Leicester'a zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralandığı yazılıyor 10M ile. Bu rakam bana çok inandırıcı gelmese de bu futbol fukarasından makul bir şekilde kurtulmak çok mantıklı oldu. Adam daha 2 gün önce 7 metrelik kalenin 1 metre önünden kaleciye nişanladı topu. Yıllar geçse de insanın kumaşı bellidir.
Ayrıca söz konusu Premier Lig'e transferse ve son yıllardaki Türk oyuncu transferlerine rağbet düşünüldüğünde, bu rakamlar gerçek de olabilir. Bizim son 1 yıldaki kârlı transfer politikamız da bunun inandırıcılığını arttırıyor.

Tarihimizin en önemli dönemeçlerinden Şampiyonlar Ligi bileti için son viraj Molde maçıları için kadroyu bildirmişiz, geçen seneki kadro(zaniolo hariç) + 5 transfer (Günay, Zaha, Angelino, Bakambu, Kerem D.) İle tur arıyoruz. Tur için yeterli geleceğini düşünüyorum.
Ziyech ve Tete ise listede yok, Tete geleli 10 günü geçmiştir.. Neden en azından kadroda yok ilginç nedeni sakatlık gibi geçerli bir sebeptir umarım..
En büyük vitrin için kadromuz büyük bir sınav verecek Allah utandırmasın aslanlar..

Son düzenleme:
Tarihimizin en önemli dönemeçlerinden Şampiyonlar Ligi bileti için son viraj Molde maçıları için kadroyu bildirmişiz, geçen seneki kadro(zaniolo hariç) + 5 transfer (Günay, Zaha, Angelino, Bakambu, Kerem D.) Ben tur için yeterli geleceğini düşünüyorum.
Ziyech ve Tete ise listede yok, Tete geleli 10 günü geçmiştir.. Neden en azından kadroda yok ilginç nedeni sakatlık gibi geçerli bir sebeptir umarım..
En büyük vitrin için kadromuz büyük bir sınav verecek Allah utandırmasın aslanlar..

Shaktar Donetsk müsadesi olmadığı için henüz lisansı çıkmadı. FİFA'dan geçici lisans için işlemlerde bulunuyoruz. Çok uzun sürmez umarım. Bir Oğulcan vakası daha yaşamayalım.

Talisca haberleri dönüyor. Aman diyeyim. Hiç gerek yok. O bölgede Mertens ve Ziyech varken hele hiç gerek yok. Ona vereceğimiz ücreti en az 1 olursa da 2, 8 numaraya yatırmak lazım.

Shaktar Donetsk müsadesi olmadığı için henüz lisansı çıkmadı. FİFA'dan geçici lisans için işlemlerde bulunuyoruz. Çok uzun sürmez umarım. Bir Oğulcan vakası daha yaşamayalım.

Talisca haberleri dönüyor. Aman diyeyim. Hiç gerek yok. O bölgede Mertens ve Ziyech varken hele hiç gerek yok. Ona vereceğimiz ücreti en az 1 olursa da 2, 8 numaraya yatırmak lazım.
Orta saha zaten alınacak da; Talisca burun kıvrılacak oyuncu değil. Mertens’in de hiçbir şekilde 90 dkyı çıkaramadığı düşünüldüğünde süper hamle olur bence, tek başına bir sürü maç alabilecek potansiyele sahip, tabii makul ücretlerle alınabilirse. Ziyech’in en etkili olduğu yer, merkezden ziyade sağ kanat zaten. Tete muhtemelen rotasyon için alındı.

Son düzenleme:
Tarihimizin en önemli dönemeçlerinden Şampiyonlar Ligi bileti için son viraj Molde maçıları için kadroyu bildirmişiz, geçen seneki kadro(zaniolo hariç) + 5 transfer (Günay, Zaha, Angelino, Bakambu, Kerem D.) İle tur arıyoruz. Tur için yeterli geleceğini düşünüyorum.
Lisansı henüz çıkmadı. Biliyorsunuz hukuki durumu var dı

Orta saha zaten alınacak da; Talisca burun kıvrılacak oyuncu değil. Mertens’in de hiçbir şekilde 90 dkyı çıkaramadığı düşünüldüğünde süper hamle olur bence, tek başına bir sürü maç alabilecek potansiyele sahip, tabii makul ücretlerle alınabilirse. Ziyech’in en etkili olduğu yer, merkezden ziyade sağ kanat zaten. Tete muhtemelen rotasyon için alındı.

Katılmıyorum size. Talisca gelip c segment 8 alacağımıza a ya da b segment 8 alırım.

Talisca tabiki kaliteli. Ama bizde aynı etkiyi yapmayacaktır.

şu ana kadar ki transferlere bakınca , tek tek isim olarak gayet iyi isimler. Ama takım kimyası nasıl olacak , sahada nasıl bir takım izleyeceğiz , bunlar bende ciddi soru işaretleri. Bu arada hala takımda 6 ve 8 numara eksiklikleri var.

Katılmıyorum size. Talisca gelip c segment 8 alacağımıza a ya da b segment 8 alırım.

Talisca tabiki kaliteli. Ama bizde aynı etkiyi yapmayacaktır.
Talisca’nın maliyeti orta saha transferinin kalitesini etkileyecekse zaten kimse istemez. Öncelik üst düzey bir orta saha. Fakat 10 numaraya da oyuncu lazım, Mertens’e güvenilmez. 4-3-3’e dönmek lazım o halde.

Tinerciler “Talisca ve Ramos’tan vazgeçtik” diye resmi siteden açıkladıklarına göre bunların yakın zamanda Türkiye’ye yolları düşebilir. Ramos istemiyorum da Talisca harika olur, tabii önce orta saha.

Valla ihtiyac olsun veya olmasin.Hatta isterse hic ihtiyac olmasin.Ben Talisca’yi Galatasaray formasiyla izlemek istiyorum arkadas.Su haliyle gelip 3 sene Galatasaray’da oynasin mevkidasi ve memleketlisi Fb efsanesi Alex’i unutturur.O derece etki yapar.2000li yillarin basinda Rivaldo’ya hastaydim.Talisca stil olarak Rivaldo’nun aynisi oldugu icin ayrica zaafim vardir kendisine :) Al bunu Erden Baskan :)

Valla ihtiyac olsun veya olmasin.Hatta isterse hic ihtiyac olmasin.Ben Talisca’yi Galatasaray formasiyla izlemek istiyorum arkadas.Su haliyle gelip 3 sene Galatasaray’da oynasin mevkidasi ve memleketlisi Fb efsanesi Alex’i unutturur.O derece etki yapar.2000li yillarin basinda Rivaldo’ya hastaydim.Talisca stil olarak Rivaldo’nun aynisi oldugu icin ayrica zaafim vardir kendisine :) Al bunu Erden Baskan :)
Icardi-Zaha-Talisca-Ziyech gol rekoru kırar.