Tete’nin payı da en az İcardi kadar var. Çok beğendim. Bizde müthiş iş yapacaktır.
Midtjsö bu oyunu ne kadar iyi bildiğini gösterdi. Beyni olan orta saha böyledir.
Bana bir masal anlat baba içinde 3 sınıf topçular süper star olsun...Şarkıyı kendimce coverladım...Yunus oldukça ham ama tavanı yüksek görülen bir oyuncu. Mesela Kerem için aynı şekilde düşünemiyorum. Kendini geliştirdi ama verebileceklerinin çoğunu da gördük. Yunus'un Montella ile çalışmış olması onun için çok hayırlı oldu. Avrupa piyasasında adı geçiyorsa Montella'dan aldıkları iyi geri dönüşlerin etkisi büyük. Zaten takip edilen bir oyuncuydu ama Montella gibi bir isim sizden iyi şekilde bahsediyorsa bu yaşlarda piyasanız olur. İşlenmemiş bir cevher olarak gören kulüpler için az riskli yüksek getirili yatırım fırsatı. Leicester'ın küme düşmüşken bu tip oyunculara gitmesi normal. Zaten satın alma opsiyonunun devreye girmesi için Premier Lige yükselmeleri ve Yunus'un belli bir maç sahada olması gerekecek. Kişişel ve takım başarısı biraraya geldiyse bu paralar premier league ekibi için çerez parası olur. Bizim için de çok mantıklı transfer. Yunus'un bu ham halinden elmas yaratamayacağımız çok belli. Yıl geçtikçe de bu fırsatların önümüze gelmesi ihtimali düşecek. O nedenle hiç riske girmeden ve bu maçta oynatmadan göndermemiz lazım.
Okan Buruk’a geçen sezon başardıkları için minnettârız lâkin hedef Şampiyonlar Liginde başarılı olmaksa, elde de böyle bir kadro varken; ben şahsen duygusallığı ve romantizmi bir yana bırakıp radikal bir karar alarak boşa çıkan Mancini ile anlaşmayı düşünürdüm. Profesyonel hayatta duygusallık ve romantizme yer olmadığı kanısındayım. Tabii bu benim fikrim. Herkesin görüşüne de saygı duyuyorum.
Ama ilk 11 oynamasınlar. Sonradan oyuna girsinler. Mesela Berkan'dan tek 6 olmaz. Okan hoca görür bir an önce umarım.Barış Alper,Midjstö,Berkan böyle zamanların futbolcusu. Adamlar geçen senede böyle çok katkı verdiler. Barış mesela sivas maçını kurtardı, ADS maçını midjstö kurtardı.
Geniş rotasyonun önemi.
Torreira 8Tete kaliteli oyuncu, belliydi zaten de. Acaba nasıl bu geniş hücum hattında şans bulacak. Hala soru işareti
Allah bu 3 lüye sakatlık vermesin. Yoksa işimiz çok zor.Ekli dosyayı görüntüle 2220
Şu 3lü sağlıklı olduğu müddetçe feriştahı gelse bizden lig şampiyonluğunu alamazlar. Boey, Nelson ve Abdülkerim'i de ekleyebiliriz buna.
Bana bir masal anlat baba içinde 3 sınıf topçular süper star olsun...Şarkıyı kendimce coverladım...
Midtsjo neden Hazır değil.Tete 15 günü geçti,Zaha bir ay oldu.Kerem Demirbay klübünde hazırlık yedi hiç kimse hazır değil.
Midtsjo Berkandan iyi değilse neden ısrarla isteyip aldırdın hoca?
Hava soğuktu,Zemin başkaydı ,Keremin kılları uzundu bahane çok.
Nelsonda gidicekse gitsin çekilmez bu hali,Erden Başkan 40 gündür orta saha bekletiyorsun elensen ne yapacaksın..
Kurulan kadroyu ben Yönetmeden bakın Yönetmeden idare ederek herkesin gönlünü hoş tutarak şampiyon yaparım..
Kimse an bekliyolardı hocaya gömmeye geldiler demesin.Görüyoruz Hoca ile işimiz zor.
Abi Mancini gelsin de deplasmanda madara olalım herkese. Mancini'yi bende çok severim ama herkes unutuyor onun dönemi yaşadığımız deplasman rezilliklerini. 89. dakikada gol ararken Drogba çıkarıp Ceyhun sokan biriydi Mancini. Fener'in Eskişehir dönüşü farkı 4'e kadar düşürmüşken üst üste 2 deplasman berabere kalıp şampiyonluğu kaptıran da Mancini. hem zaten Arabistan milli takımı ile anlaşmış sanırım, turnuvaya 1 seneden az bir süre kala İtalya'yı bırakmasının paradan başka izahı olamaz.Okan Buruk’a geçen sezon başardıkları için minnettârız lâkin hedef Şampiyonlar Liginde başarılı olmaksa, elde de böyle bir kadro varken; ben şahsen duygusallığı ve romantizmi bir yana bırakıp radikal bir karar alarak boşa çıkan Mancini ile anlaşmayı düşünürdüm. Profesyonel hayatta duygusallık ve romantizme yer olmadığı kanısındayım. Tabii bu benim fikrim. Herkesin görüşüne de saygı duyuyorum.