2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Rakibin 22 şutu var 6 sı isabetli,bizim 6 şutumuz var 3'ü isabetli,Fenerbahçe ne kadar şanssızsa biz bir o kadar şanslıyız,winner olmak çok özel birşey ama İstanbul'da her türlü sonuç çıkabilir

Torreirasiz ve neredeyse yapilan hic bir yeni takviyenin 11’de baslamadigi bir Norvec deplasmaninda hem de play-off turunda deplasmanda 3 atip turu buyuk olcude cebe koymak harika is.Oyun elestirilir ona birsey demiyorum.Ama bugun sahada olan 11’den en az 6 oyuncu Cl grup asamasinda sahada olmaz.

Icardi Turk Futbol Tarihinin en iyi forveti.Bir forvet attigi gollerin yani sira oyuna maksimum bu kadar etki edebilir.Ikinci goldeki vurusu zaten mukemmel de son golde gelen uzun pasi gogsune inanilmaz sekilde onune alip rakip stoperi ekarte edisi ve son anda Midtsjo’yu gorusu..Sunu yapabilecek kac tane 9 numara var yeryuzunde ? Iste boyle birseye sahibiz.

Tete’yi cok begendim oynadigi kisa surede.Driblingleri ve oyuna cesitlilik katmasiyla buyuk fark yaratacak.

Umarim ikinci maci da kazasiz belasiz atlatip ait oldugumuz yere doneriz.Buna hic suphem yok zaten.Ait oldugumuz yere donduk bence.

Berkan Yunus kötüydü Kaan ön stoper gibi oynamalı 4 4 2 den vazgeçmeli artık. Taktik alan parselizasyonu kötüydü çok şanslıyız. İstanbul'daki maç hala riskli.

Yunus oldukça ham ama tavanı yüksek görülen bir oyuncu. Mesela Kerem için aynı şekilde düşünemiyorum. Kendini geliştirdi ama verebileceklerinin çoğunu da gördük. Yunus'un Montella ile çalışmış olması onun için çok hayırlı oldu. Avrupa piyasasında adı geçiyorsa Montella'dan aldıkları iyi geri dönüşlerin etkisi büyük. Zaten takip edilen bir oyuncuydu ama Montella gibi bir isim sizden iyi şekilde bahsediyorsa bu yaşlarda piyasanız olur. İşlenmemiş bir cevher olarak gören kulüpler için az riskli yüksek getirili yatırım fırsatı. Leicester'ın küme düşmüşken bu tip oyunculara gitmesi normal. Zaten satın alma opsiyonunun devreye girmesi için Premier Lige yükselmeleri ve Yunus'un belli bir maç sahada olması gerekecek. Kişişel ve takım başarısı biraraya geldiyse bu paralar premier league ekibi için çerez parası olur. Bizim için de çok mantıklı transfer. Yunus'un bu ham halinden elmas yaratamayacağımız çok belli. Yıl geçtikçe de bu fırsatların önümüze gelmesi ihtimali düşecek. O nedenle hiç riske girmeden ve bu maçta oynatmadan göndermemiz lazım.
Bana bir masal anlat baba içinde 3 sınıf topçular süper star olsun...Şarkıyı kendimce coverladım...😀😀

Midtsjo neden Hazır değil.Tete 15 günü geçti,Zaha bir ay oldu.Kerem Demirbay klübünde hazırlık yedi hiç kimse hazır değil.

Midtsjo Berkandan iyi değilse neden ısrarla isteyip aldırdın hoca?

Hava soğuktu,Zemin başkaydı ,Keremin kılları uzundu bahane çok.

Nelsonda gidicekse gitsin çekilmez bu hali,Erden Başkan 40 gündür orta saha bekletiyorsun elensen ne yapacaksın..

Kurulan kadroyu ben Yönetmeden bakın Yönetmeden idare ederek herkesin gönlünü hoş tutarak şampiyon yaparım..

Kimse an bekliyolardı hocaya gömmeye geldiler demesin.Görüyoruz Hoca ile işimiz zor.

Yalnız Angelino defansif olarak bizi çok zorlayacak. Hücumda elbet katkı verecektir ama defansif açıdan bizi zorlayacaktır. Hep ordan geldiler. Bu tarafın savunma yönüne çok çalışmalıyız.

Okan Buruk’a geçen sezon başardıkları için minnettârız lâkin hedef Şampiyonlar Liginde başarılı olmaksa, elde de böyle bir kadro varken; ben şahsen duygusallığı ve romantizmi bir yana bırakıp radikal bir karar alarak boşa çıkan Mancini ile anlaşmayı düşünürdüm. Profesyonel hayatta duygusallık ve romantizme yer olmadığı kanısındayım. Tabii bu benim fikrim. Herkesin görüşüne de saygı duyuyorum.

Okan Buruk’a geçen sezon başardıkları için minnettârız lâkin hedef Şampiyonlar Liginde başarılı olmaksa, elde de böyle bir kadro varken; ben şahsen duygusallığı ve romantizmi bir yana bırakıp radikal bir karar alarak boşa çıkan Mancini ile anlaşmayı düşünürdüm. Profesyonel hayatta duygusallık ve romantizme yer olmadığı kanısındayım. Tabii bu benim fikrim. Herkesin görüşüne de saygı duyuyorum.

Aynısını düşünüyorum. Ama yabancı getireceksem De Zerbi'ye yatırırdım tüm paramı. Ya da Nagelssmann.

Barış Alper,Midjstö,Berkan böyle zamanların futbolcusu. Adamlar geçen senede böyle çok katkı verdiler. Barış mesela sivas maçını kurtardı, ADS maçını midjstö kurtardı.

Geniş rotasyonun önemi.
Ama ilk 11 oynamasınlar. Sonradan oyuna girsinler. Mesela Berkan'dan tek 6 olmaz. Okan hoca görür bir an önce umarım.
Tete kaliteli oyuncu, belliydi zaten de. Acaba nasıl bu geniş hücum hattında şans bulacak. Hala soru işareti
Torreira 8
Tete Ziyech Zaha
İcardi

Kötü oynadığımız , çok pozisyon verdiğimiz maçı kazanmak çok iyi.
İcardi takımın resmen yarısı , al onu dışarıya takım sıradan bir takım.
Sezon başından beri yazılıyor , Torrera ve orta sahaya çok iyi bir 8 numara lazım. Merten , Oliveria orta sahası ilk 11 de olmaz.
Kerem çoğu zaman yedek kalmalı , umarım Tete çok iyi çıkar.
Saccha çok dağınıktı bu gün , ortaları dağlara , defansta çok seyirci gibi idi. Sol bekimiz Angelino bende hayal kırıklığı olma yönünde ilerliyor , umarım orta saha değişince bu açıkları vermeyiz soldan.

2. maça en iyi kadromuzla ve full konsantre çıkmalıyız , bir kazaya kurban gitmemek için.

Bu sezon çıktıgı 7 resmi maçta 5 galibiyet-2 beraberlik ile başlayan teknik adama yangın yapmak ne kadar mantıklı ? . Hani daha ne yapması lazım ben anlamıyorum şahsen

Keşke ismi Oscar Burios olsaydı ya da keşke boyu uzun yakışıklı falan olsaydı Okan Buruk.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazım
Sergio Torreira Kerem D.
Tete İcardi Kerem A.

4 3 3 ile çıkarım rövanş maçına. İlk yarıda işi bitirmeye çalışırdım.

Ofansif olarak tek yapabildiği çizgiye kadar koşturup yerden ortaya sert top atmak olan yetenek fukarası Rashica yüzünden geçen yıl hem Yunus’u hem de Zaniolo ‘yı kullanamadık.Okan hoca takımın seri yakalamasından da kaynaklanan geçen yılki tercihinin ne kadar saçma olduğunu bugün de gördük. Yunus’un bugünkü ortalama sağ kanat performansını, Rashica geçen yıl bir maç bile gösteremedi.Allah Beşiktaş dan razı olsun bu yeteneksizden bizi kurtardı. Bu yıl Tete, Ziyech kalırsa Yunus sağ kanat bomba gibi oldu.

Bana bir masal anlat baba içinde 3 sınıf topçular süper star olsun...Şarkıyı kendimce coverladım...😀😀

Midtsjo neden Hazır değil.Tete 15 günü geçti,Zaha bir ay oldu.Kerem Demirbay klübünde hazırlık yedi hiç kimse hazır değil.

Midtsjo Berkandan iyi değilse neden ısrarla isteyip aldırdın hoca?

Hava soğuktu,Zemin başkaydı ,Keremin kılları uzundu bahane çok.

Nelsonda gidicekse gitsin çekilmez bu hali,Erden Başkan 40 gündür orta saha bekletiyorsun elensen ne yapacaksın..

Kurulan kadroyu ben Yönetmeden bakın Yönetmeden idare ederek herkesin gönlünü hoş tutarak şampiyon yaparım..

Kimse an bekliyolardı hocaya gömmeye geldiler demesin.Görüyoruz Hoca ile işimiz zor.

Ahahahahaha yine başlamışsın hocayı gömmeye. yav ben anlamıyorum şampiyon olunca da en çok siz seviniyorsunuz. ben çok net söylüyorum sen bugünkü galibiyete en az fenerliler kadar üzülmüşsündür. :D Okan hoca gömülecekse biz gömeriz volkan, hoca seni geçen sezon fazla fazla yanılttı zaten. özür dilemekten gocunma. resmi 7 maç oynanmış 5 galibiyet 2 beraberlik almışız. Sezonu yarilamis kuzey takımı deplasmanına Berkan Sergio orta sahası ile çıkmışız, 3 gol atıp galibiyetle dönmüşüz adam hala gelmiş Okan buruk ile işimiz zor diyor. vallahi dünyada futboldan en az anlayan insan.

Gönderilmeye çalışılan Sergio ve Midtsjö ile nefes alsa küfür ve eleştiri yiyen Berkan kutlu rotasyonuyla takımı şampiyonlar ligine götüren hocaya yapılan yorumları şaşkınlıkla okuyorum. Sezonu neredeyse yarılamış kuzey takimina karşı City futbolu oynamamizi mi bekliyorsunuz? beklentiniz nedir vallahi çözemedim. geçen sezon rekor üstüne rekor kırmış bu sene 7 maçta 5 kez kalesini gole kapatmış ve CL'ye tek bir 90 dakika uzakta olan takımın hocasına edilen laflara bak. İnanılmaz valla ne diyim. evinde namağlup olan takıma 3 tane sallayıp evimize avantajlı dönüyoruz ama hala bu hocayla olmayacak diyenler var tamamdır beyler. devam bu şımarıklıkla.

Allah'tan mevcut Galatasaray yönetimi bu şımarık taraftar grubunun yorumlarını ciddiye alıp Okan hoca'ya ha hu etmiyor. Allah mevcut yönetimden de, rekorların hocası Okan Buruk'tan da razı olsun.

Abi Mancini gelsin de deplasmanda madara olalım herkese. Mancini'yi bende çok severim ama herkes unutuyor onun dönemi yaşadığımız deplasman rezilliklerini. 89. dakikada gol ararken Drogba çıkarıp Ceyhun sokan biriydi Mancini. Fener'in Eskişehir dönüşü farkı 4'e kadar düşürmüşken üst üste 2 deplasman berabere kalıp şampiyonluğu kaptıran da Mancini. hem zaten Arabistan milli takımı ile anlaşmış sanırım, turnuvaya 1 seneden az bir süre kala İtalya'yı bırakmasının paradan başka izahı olamaz.