2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Ahahahahaha yine başlamışsın hocayı gömmeye. yav ben anlamıyorum şampiyon olunca da en çok siz seviniyorsunuz. ben çok net söylüyorum sen bugünkü galibiyete en az fenerliler kadar üzülmüşsündür. :D Okan hoca gömülecekse biz gömeriz volkan, hoca seni geçen sezon fazla fazla yanılttı zaten. özür dilemekten gocunma. resmi 7 maç oynanmış 5 galibiyet 2 beraberlik almışız. Sezonu yarilamis kuzey takımı deplasmanına Berkan Sergio orta sahası ile çıkmışız, 3 gol atıp galibiyetle dönmüşüz adam hala gelmiş Okan buruk ile işimiz zor diyor. vallahi dünyada futboldan en az anlayan insan.
Geçen sene senin kadro kalitenin diğer takımlardan ne kadar farklı olduğunu unutuyorsun...
ER Meydanında görücem idare ederek nereye gelceğini Okan Hocanın.

Okan Buruk kendini akhisarda,rizede ispatladı seviye atlayıp başakşehire geldi. Orda şampiyonluk+en iyi avrupa sezonunu yaşadı. Sonra TR içindeki en yüksek seviyeye geldi orda da 88 puanla şampiyon oldu

Er meydanında da bu sene zaferlerle çıkarsa ne olacak mesela ? Daha ne istenecek

Körü körünede Hoca iyi demek bana insanların Galatasaraydan çok birilerini savunma sevme sevdanız bana garip geliyor.

Mistdjo geçen sene isteyen Okan Hoca Berkan ile oynuyor,Berkan sahada yok.
Dün aksam Yunus bütün topları ezdi kaç tane top kaybetti asist dışında full zarardı ,Yedigimiz golde kademe olması lazımdı ama malesef saçını düzeltiyordu sanırım.

İcardi ,Toreira olmasa takımda hiç espri numara yok.Gomis olmasa geçen sene Kasımı göremezdi göremez bana ne anlatıyorsunuz Allah aşkına.

Şımarık çocuk başladı yine triplerine varsa yüreği yapsın göreyim Fatih Hocaya yemez çünkü Fatih Hoca idare etmez takımı yönetir.

Mancini boştayken yol yakınken getirilmeli

Okan Buruk kendini akhisarda,rizede ispatladı seviye atlayıp başakşehire geldi. Orda şampiyonluk+en iyi avrupa sezonunu yaşadı. Sonra TR içindeki en yüksek seviyeye geldi orda da 88 puanla şampiyon oldu

Er meydanında da bu sene zaferlerle çıkarsa ne olacak mesela ? Daha ne istenecek
Dün aksamın bana hesabını kim vercek ,Karşı takımda eli yüzü düzgün Santrafor olsa 5yemiştik?

Muslera
İcardi
Toreria
Ramos
Ziyach
Zaha
Tete
Gelcek orta saha
Başarılı olması lazım zaten varsa kabiliyeti
Berkan Taylan orta Sahası ile
Lazio ,Marsilya,Moskova grubundan çıkıcak ama öyle bir ihtimali yok Okan Hocanın

Dün aksamın bana hesabını kim vercek ,Karşı takımda eli yüzü düzgün Santrafor olsa 5yemiştik?

Muslera
İcardi
Toreria
Ramos
Ziyach
Zaha
Tete
Gelcek orta saha
Başarılı olması lazım zaten varsa kabiliyeti
Berkan Taylan orta Sahası ile
Lazio ,Marsilya,Moskova grubundan çıkıcak ama öyle bir ihtimali yok Okan Hocanın

Hadi ya uel grubunda başakşehir ile çıkan hocanın ihtimalı yokmuş.

Mancini sey degil mi Drogba,Sneijder,Melo,Muslera,prime Selcuk ve Burak Yilmaz,Eboue kadrodayken bir de ustune devre arasi sacma sapan 40 milyon Euroluk transfer yapmamiza ragmen Ersun Yanal’dan 15 puan fark yiyen,ligi Nisan’da bitirten hocamiz :) Gecmisi cabuk unutup etikete fazla kaniyoruz.3 ay falan deplasman maci kazanamadik Mancini basimizdayken :)
İtalya ile Avrupa Şampiyonu olan ...😉
Galatasarayın durumu yok diye Tazminat almayan Hoca..

Zaniolo'ya Galatasaraya git diyen hoca
Başka takımdayken 4 yıldızı açıp kameralara göstericek kadar Galatasaraylı Hoca.

EZİLİRSİNİZ birine bok atarken boka batarsınız

Galatasarayın durumu yok diye Tazminat almayan Hoca..

Zaniolo'ya Galatasaraya git diyen hoca
Başka takımdayken 4 yıldızı açıp kameralara göstericek kadar Galatasaraylı Hoca.

EZİLİRSİNİZ birine bok atarken boka batarsınız
Italya ile Avrupa Sampiyonu olmasinin Gs’ye ne gibi bir faydasi var ki :) Ona bakilirsa Rijkaard bize gelmeden 2 sene once Sampiyonlar Ligi’ni kazandi ama bizden ayrildiktan 1 sene sonra teknik direktorlugu birakti.Ayni sekilde Aragones 2008’de Ispanya’yi Avrupa Sampiyonu yaptiginin ertesi gunu Fb’ye geldi.Kulubede uyuyordu en son :)

Mancini’nin kisiligine veya karakterine hic bir lafim yok zaten.Ben de kendisini cok seviyorum.Ancak bizde yaptiklari gelmesi icin cok iyi bir referans degil.Baska takimlarda basardiklari da aslinda bizi cok ilgilendirmiyor.Sadece eski hocamiz diye gururlaniriz o kadar.Bu ulkeye Mancini’den buyuk hocalar da geldi ama hepsi teneke baglanip gonderildi.

Okan Buruk konusunda gecen sezon yeterince anlattim zaten.Ozellikle de sana.Katilirsin veya katilmazsin.Bu sana kalmis.Elestirirsin veya elestirmezsin.O da sana kalmis.Ama gecen sene adama salladigin ne kadar sey varsa sene sonu yuzune tokat gibi carptiginda gelip burada Okan Buruk’tan ozur dilerim dedigini de hatirliyoruz.Simdi aradan 1 ay gecmisken adam takimimizi kendi liglerinin yarisini oynamis rakiplerin arasindan Cl kapisina getirmisken ustelik bunu yaparken de o cok iyi kadromuzun yarisinin sahada olmayisi da ortadayken yaptigin sacma sapan takintili elestirilerini anlayamiyorum.Kusura bakma.

Italya ile Avrupa Sampiyonu olmasinin Gs’ye ne gibi bir faydasi var ki :) Ona bakilirsa Rijkaard bize gelmeden 2 sene once Sampiyonlar Ligi’ni kazandi ama bizden ayrildiktan 1 sene sonra teknik direktorlugu birakti.Ayni sekilde Aragones 2008’de Ispanya’yi Avrupa Sampiyonu yaptiginin ertesi gunu Fb’ye geldi.Kulubede uyuyordu en son :)

Mancini’nin kisiligine veya karakterine hic bir lafim yok zaten.Ben de kendisini cok seviyorum.Ancak bizde yaptiklari gelmesi icin cok iyi bir referans degil.Baska takimlarda basardiklari da aslinda bizi cok ilgilendirmiyor.Sadece eski hocamiz diye gururlaniriz o kadar.Bu ulkeye Mancini’den buyuk hocalar da geldi ama hepsi teneke baglanip gonderildi.

Okan Buruk konusunda gecen sezon yeterince anlattim zaten.Ozellikle de sana.Katilirsin veya katilmazsin.Bu sana kalmis.Elestirirsin veya elestirmezsin.O da sana kalmis.Ama gecen sene adama salladigin ne kadar sey varsa sene sonu yuzune tokat gibi carptiginda gelip burada Okan Buruk’tan ozur dilerim dedigini de hatirliyoruz.Simdi aradan 1 ay gecmisken adam takimimizi kendi liglerinin yarisini oynamis rakiplerin arasindan Cl kapisina getirmisken ustelik bunu yaparken de o cok iyi kadromuzun yarisinin sahada olmayisi da ortadayken yaptigin sacma sapan takintili elestirilerini anlayamiyorum.Kusura bakma.

Olur mu hocam 800 mil € piyasa degerine sahip takımla avrupa şampiyonu olması çok inanılmaz iş. Bizden gittikten sonra interle başarısız olması, Zenite son 20 yılın en kötü derecesini yaşatması Bunlarda suçu yok mancinin

Bizdeyken deplasmanlarda sadece elazıg ve trabzonspor hariç galibiyet alamamış olması önemsiz biliyorsun adam yakışıklı ve italyan bunlar önemli kavramlar :D

Olur mu hocam 800 mil € piyasa degerine sahip takımla avrupa şampiyonu olması çok inanılmaz iş. Bizden gittikten sonra interle başarısız olması, Zenite son 20 yılın en kötü derecesini yaşatması Bunlarda suçu yok mancinin

Bizdeyken deplasmanlarda sadece elazıg ve trabzonspor hariç galibiyet alamamış olması önemsiz biliyorsun adam yakışıklı ve italyan bunlar önemli kavramlar :D
Yani dedigim gibi ben Mancini’yi karakter olarak seviyorum.O yuzden gittigi yerde basarili olursa sevinirim.Ama basarisindan cok basarisizligi da olan bir hoca senin de yazdigin gibi.Bir de bizde hocalik performansi olarak pek parlak izler birakmadigi icin bize gelmesini hic istemem.Hele ki takimin basinda gecen seneyi domine etmis ve bu sezon da su ana kadar Cl kapisina getirmis genc bir hoca varken.

Bunlarin su an burada konusulduguna bile inanamiyorum.Takimin basinda gayet basarili bir hoca var.Elestirilmesine birsey demiyorum da su asamada “Okan gitsin X hoca gelsin” demek cok buyuk saygisizlik ve sikintili cumleler.

Salih Özcan, 6 numara olarak Torreira'yı ikame eder. Tempo olarak değil ama pozisyon olarak uygundur. Yerli olması da büyük avantaj. Demek ki tüm parayı 8 numaraya harcayacağız.

Ben şahsen Okan Hoca’yı gömmüyorum fakat Berkan vb kazma oyuncu takıntısı, oyuna zamanında müdahale edememesi gibi şeyler beni endişelendiriyor açıkçası. Ayrıca Mancini’nin bize süper top oynattığı zamanları da iyi hatırlıyorum. Özellikle Sneijder’in performansı çok yükselmişti. Avrupada başarı; şu an ilk hedefimiz olmalı. Onu da kim becerebilecekse takımın başında onu görmek isterim. Bunu Okan Buruk yapabilecekse tabii ki kalsın.
Bu düşüncelerim için de kimseden icazet alacak değilim. Herkes başkalarının fikrine saygı duymayı öğrenecek.

Okan Hoca takımı geçen sezon şampiyon yapan hocadır; İcardi ve Torreira konusunda verdiği izin ve kararlarla da yıldız yönetimine çok güzel örnek teşkil eden hamleler yapmıştır.
Hamleler konusunda herkes gibi yanlışları mevcuttur lakin Ş.Ligi tecrübesini ileri götürmek isteyecek, ligde de aldığı kupalara yenisini eklemek için elinde mevcut kadroyu daha efektif kullanacaktır. Takım ritmi zaten bizde geç oluşuyor o yüzden sezon başı en önemli hamle Ş.Ligine katılım olmalıdır.

Şu anda takımın sorunu Okan hoca değil , takım ihtiyaçlarına öncelikli olarak transferlerin yapılmaması yada geç yapılması.
Ha oyucu değişikliklerinde hataları oluyor bazı maçlarda , ama buda olabilecek bir şey.
Hala ortada çok iyi 8 numara yok , korkum en sonunda vasat bir 8 numaraya kalacağız.

Şu 800m € yorumuna kahkaha attım.
Milli takım konuşuyoruz alöööööööö

Okan Hoca'nın oyuncu seçimleri ve performansı tartışılmalı ancak bu sezon sonuna kadar yolların ayrılması muhabbeti geçerse ona haksızlık olur. Geçen sezon Lig ve Kupa'yı birlikte bir yere kadar yürütebilmiştik ancak bu sezon üç kulvarda birden gitmek durumundayız. Ligde en büyük şansımız da -en azından şimdilik- bizim dışımızda iddialı sayılabilecek üç takımın daha Avrupa'da oynaması. Bu sezon onun için de güzel bir test olacak. Başakşehir'deyken başaramamıştı, bizde her şey farklı olacak diye umuyorum.

Şunu unutmamak gerekir ki Galatasaray'ın farkı Avrupa'da var olabilmesi. Dolayısıyla başarıyı da buraya endekslemek durumundayız. Prandelli kovulduğunda ligde de pek iyi oynatmasa da liderdik diye hatırlıyorum. Avrupa'da gelenden gidenden 3'er 5'er yiyerek elenince haklı olarak gönderilmişti. Öyle yerli çetesi filan demedik ve gönderdik.

Burada lafı geçen Mancini kimsenin gelmeyeceği bir gün gelip ayağnın tozuyla Juventus maçına çıkmış ve 2-2'yi çıkarmıştı. Fatih Hoca'nın bıraktığı takımın CL'ye 1-6'lık Real Madrid ve 0-1'lik Kopenhag maçlarıyla başladığını ve ligde de 6-7 hafta sonunda 5. sırada olduğunu hatırlıyorum. Öyle Eboue, Melo vardı demekle olmuyor. Aynı oyuncular 1-6'lık fiyaskoda da takımdaydı. Mancini o takımı ikinci tura çıkarmakla kalmadı, kupayı kazanıp takımı bir sonraki sezon CL'ye sokmayı ve ligde ilk 14 maçında 12 galibiyet çıkarmayı da başardı. Ancak sezon ortasına doğru gelmesi, lige yeni alışması, üç kulvarda birden oynamaya çalışması, CL'den elendikten sonra yaşanan motivasyon düşüklüğü derken 5. olarak devraldığı takımı 2. yaptı. Benim gibi Avrupa'da başarıya değer veren biri için gayet iyi bir sezondu ancak salı pazarı liginde bir yıldız daha takalım Avrupa bizim neyimize diyen arkadaşlar varsa Yılmaz Vural da bu takımı şampiyon yapabilir, onu da mutlaka düşünün derim.

Okan Hoca'nın oyuncu seçimleri ve performansı tartışılmalı ancak bu sezon sonuna kadar yolların ayrılması muhabbeti geçerse ona haksızlık olur. Geçen sezon Lig ve Kupa'yı birlikte bir yere kadar yürütebilmiştik ancak bu sezon üç kulvarda birden gitmek durumundayız. Ligde en büyük şansımız da -en azından şimdilik- bizim dışımızda iddialı sayılabilecek üç takımın daha Avrupa'da oynaması. Bu sezon onun için de güzel bir test olacak. Başakşehir'deyken başaramamıştı, bizde her şey farklı olacak diye umuyorum.

Şunu unutmamak gerekir ki Galatasaray'ın farkı Avrupa'da var olabilmesi. Dolayısıyla başarıyı da buraya endekslemek durumundayız. Prandelli kovulduğunda ligde de pek iyi oynatmasa da liderdik diye hatırlıyorum. Avrupa'da gelenden gidenden 3'er 5'er yiyerek elenince haklı olarak gönderilmişti. Öyle yerli çetesi filan demedik ve gönderdik.

Burada lafı geçen Mancini kimsenin gelmeyeceği bir gün gelip ayağnın tozuyla Juventus maçına çıkmış ve 2-2'yi çıkarmıştı. Fatih Hoca'nın bıraktığı takımın CL'ye 1-6'lık Real Madrid ve 0-1'lik Kopenhag maçlarıyla başladığını ve ligde de 6-7 hafta sonunda 5. sırada olduğunu hatırlıyorum. Öyle Eboue, Melo vardı demekle olmuyor. Aynı oyuncular 1-6'lık fiyaskoda da takımdaydı. Mancini o takımı ikinci tura çıkarmakla kalmadı, kupayı kazanıp takımı bir sonraki sezon CL'ye sokmayı ve ligde ilk 14 maçında 12 galibiyet çıkarmayı da başardı. Ancak sezon ortasına doğru gelmesi, lige yeni alışması, üç kulvarda birden oynamaya çalışması, CL'den elendikten sonra yaşanan motivasyon düşüklüğü derken 5. olarak devraldığı takımı 2. yaptı. Benim gibi Avrupa'da başarıya değer veren biri için gayet iyi bir sezondu ancak salı pazarı liginde bir yıldız daha takalım Avrupa bizim neyimize diyen arkadaşlar varsa Yılmaz Vural da bu takımı şampiyon yapabilir, onu da mutlaka düşünün derim.
Abi sadece Real Madrid maci oynanmisti Cl’de.Kopenhag yenilgisinde Mancini vardi.Terim ayrilmadan 2 gun once de deplasmanda Bjk’yi 2-1 yenmistik.Ustelik 5. dedigin takim Eskisehir,Bursa ve Besiktas deplasmanlarini bitirmisti.Ligin 6. haftasinda en baba 3 deplasmani oynamis takim icin 5. siradaydi demek futbol icin ne kadar gercekci bence tartisilir.Sonucta 20. haftada 5. olarak almadi takimi.

Ayni oyuncular bir onceki sezonda da takimdaydi ve ayni Fb’ye 10 puan fark atip Cl’de ceyrek final oynamisti.1-6’lik hezimet diyorsunuz da Eboue Madrid’e civi gibi cakarken 1 golle elendik Real Madrid’e.Oyle 1-6’lik hezimet falan demekle olmuyor :)

Avrupa’da basariya deger bir tek siz vermiyorsunuz.O takim Mancini’den onceki sezon da Avrupa’da basariliydi yani.

Ezbere yazmissiniz biraz.Mancini ilk 12 macinda 7 galibiyet alabilmis.Su an baktim.Ilk geldigi Akhisar macindan 12. mac olan Antep’e geldiginizde 12 macta 7 galibiyet aldigini gorursunuz.Elinizin altinda telefon var.

Dogru Yilmaz Vural sampiyon yapabilir.Zira bir sonraki sezon Drogba’nin ayrilip rakiplerin daha da guclendigi sezon da Hamza Hamzaoglu bile Mancini’nin yapamadigini yapip sampiyon yapmisti mesela :) Hikmet Karamani da getirebiliriz.Sezon basi istiyordunuz diye hatirliyorum :)